Bojkot kao metod političke borbe na Krsti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da grešiš. Meni je žao što nije bilo revanšizma posle 5. oktobra. Danas bismo drugačije razgovarali i živeli. Mislim da su socijalisti, jul-ovci i dobrim delom radikali zaslužili revanšizam, ali ih je Koštunica spasao, pa su sad opet divljaju na političkoj sceni.

Хахахах, знао сам да ће се побунити ЛДП. ККолико се сећам, покретана је иницијатива за забрану СРС и то од стране ЛСВ. Или ја нисам опет у праву

Sve smo saznali o tome kako patriJote unishtavashe ovaj fin i pooshten svet shto ostao jer su vulgarni samo josh par stvari ostalo nerazjashnjeno,sitnice:
Zashto je zatvorena tema o Kosovu koja je do tada bila i lepljiva i to bash na dan jednostranog proglashenja nezavisniosti?:)
"Kosovo za patike","Dok Panchevo umire Kosovo se brani"...itd. su po chijim kriterijumima bile za lepljive teme?
Chudi me da ona"tako to rade ozbiljni ljudi"nije postala lepljiva trajno:)
To su pravi problemi ovog podforuma izmedju ostalog a ne to da li neko nekogme kaze kretenu some itd.

Јао Маркеља не лупетај. Само вас читам и питам се доклели ћете више да просипате лажи и увреде.

Да одговорим овој што нема кор. име. Да, биће реваншизма када се промени власт. То је чињеница. Није ми драго, али ето мора се. Било је реваншизма и када је ДОС дошао на власт. Ако крену да се ишчуђавају којекакви овде сада због тога, могуи им само рећи да им је кратка памет и да не желе да признају себи то. Мене мрзи о томе да пишем.

На питањње које би могло бити постављено да ли ће бити физичких ликвидација, ја не могу да вам одговорим, јер не убијам. Само знам да ће бити многооо реваншизма, па чаки и забрана одређених партија попут ЛДП и ЛСВ. Толико

Neće biti refanšizma jer neće biti ni promene vlasti. Budi optimista. Toliko. :mrgreen:

Ja dolazim samo zbog Registre ovde inace Forum je zaista postao ocajan. :)

:D:D:D Dolaziš da bi Registri rekao da nema pojma sa životom. Srce Registrino.:heart: Ali, nema veze, nije ona zlopamtilo. A pdf nije postao očajan. Meni nedostaju Dell Boy, Filatelista, Neša, Laci, Bilja, slabo se javljaju u poslednje vreme, ali doći će, nema veze. Ali pošto si ti tu, sve je ok.:heart:

Sve smo saznali o tome kako patriJote unishtavashe ovaj fin i pooshten svet shto ostao jer su vulgarni samo josh par stvari ostalo nerazjashnjeno,sitnice:
Zashto je zatvorena tema o Kosovu koja je do tada bila i lepljiva i to bash na dan jednostranog proglashenja nezavisniosti?:)
"Kosovo za patike","Dok Panchevo umire Kosovo se brani"...itd. su po chijim kriterijumima bile za lepljive teme?
Chudi me da ona"tako to rade ozbiljni ljudi"nije postala lepljiva trajno:)
To su pravi problemi ovog podforuma izmedju ostalog a ne to da li neko nekogme kaze kretenu some itd.

Dok si ovo pisao, možda je neko nastradao na Kosovu...
Toliko...

Neće biti refanšizma jer neće biti ni promene vlasti. Budi optimista. Toliko. :mrgreen:

Иначе, све је извесније, а и многи чланови ДС су тога постали свесни да ДС неће бити у новом сазиву Владе. Чињеницу томе доприносе изјаве из ЛДП да ће ДС да их зове да праве владу заједно. ДС ће можда имати шансе једино ако у својој прљавој кампањи (на коју су граћани Србије навикли) буду пњували и по ЛДП, а не само по радикалима.

А што се тиче ПДФ политика, слажем се да постоје другачији стандарди за ЛДП НВО ХРВАТЕ, а другачији стандарди за СРС ДС ДСС и остале који не припадају ниједној странци

Ситне увреде које Дерер помиње ја мислим да не би никога дотицале, да не постоји битан проблем који је навео такође ДЕРЕР. Аве Дереру

Pa kako misliš da se vodi nekulturna komunikacija?
Nije valjda da tako komuniciraš sa okolinom?
To treba otvoriti poseban forum i isprobati.
u adress bar-u kucati 64.233.161.18 (umesto ono www)

Иначе, све је извесније, а и многи чланови ДС су тога постали свесни да ДС неће бити у новом сазиву Владе. Чињеницу томе доприносе изјаве из ЛДП да ће ДС да их зове да праве владу заједно. ДС ће можда имати шансе једино ако у својој прљавој кампањи (на коју су граћани Србије навикли) буду пњували и по ЛДП, а не само по радикалима.

А што се тиче ПДФ политика, слажем се да постоје другачији стандарди за ЛДП НВО ХРВАТЕ, а другачији стандарди за СРС ДС ДСС и остале који не припадају ниједној странци

Ako tako razmišljate onda je problem kod vas a ne ovde.

To ona fora Bono Voxa?
E sad si mi rekao..i objasnio..u stvari nisi objasnio nishta ali nema veze vazno je da likovi koji kao Jomini i ti nashli nekome da moralishu kad se zna kako rukovodite ovim podforumom.

Ovo možeš da prodaš samo neupućenom.
Isto kao da si rekao - IP adresu sakrivaš pomoću skripte koju je pisao haker, pazite se Pera upada u kompjutere.
:lol:

64.233.161.83

Smena vlasti je neshto prirodno u drushtvima koja vole da se zovu demokratska.
Ne znam kako to da bash"demokratski"korpus zaboravlja tu chinjenicu?
Kod nas ni lopovi posle 5.Oktobra nisu odgovarali pa me chudi odakle takva paranoja o revanshizmu...kome?
Ako DS/LDP/G17..itd. smatraju da Radikali imaju planove da zavedu diktaturu ako dodju na vlast trebali su lepo to da kazu pre pochetka kampanje i da rade neshto na zabrani te stranke...jer po "demokratskoj"logici kada smo mi u pitanju "krivica" ako do toga dodje bila bi njihova a ne ovih shto bi sprovodili diktatorski teror.Ili to "genijalno"pravilo vishe ne vazi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back