Bojite li se Pakla?

Meliot

Elita
Poruka
23.890
Bojite li se da ne završite u Paklu zbog svojih postupaka? U razgovoru sa ljudima kada ih pitam da li se plaše Pakla zbog njihovih postupaka većinom dobijem odgovore da se uopšte ne plaše Večnog ognja. Ja se iskreno bojim da ne budem odbačen od Gospoda, ali sam iznenađen ljudskom neustrašivošću u vezi sa ovim pitanjem. Bojite li se Pakla ili ne?

Bojite li se da ne završite u Paklu zbog svojih postupaka?
Зашто бих се бојао?

Ако сам добар човек, не чиним другима нажао, осим, можда, неких ситних пакости кад сам љут на некога, а и ту се често покајем,

зашто бих се бојао?

Зашто бих се бојао?

Ако сам добар човек, не чиним другима нажао, осим, можда, неких ситних пакости кад сам љут на некога, а и ту се често покајем,

зашто бих се бојао?
A zašto si tako siguran da radiš sve ono što je Bog dopustio? Otkuda tolika samouverenost?

Bojite li se da ne završite u Paklu zbog svojih postupaka? U razgovoru sa ljudima kada ih pitam da li se plaše Pakla zbog njihovih postupaka većinom dobijem odgovore da se uopšte ne plaše Večnog ognja. Ja se iskreno bojim da ne budem odbačen od Gospoda, ali sam iznenađen ljudskom neustrašivošću u vezi sa ovim pitanjem. Bojite li se Pakla ili ne?
Da li je neko vernik iz straha ili zbog ljubavi Hristove na Golgoti?

Uostalom nema pakala vec vecno unistenje na kraju.

ko veruje taj se boji.
uglavnom nađe se kod svakog nekog nešto da bi mu utero strah.

. Јер огладнех, и не дадосте ми да једем; ожеднех, и не напојисте ме;

43. Гост бејах, и не примисте ме; го бејах, и не оденусте ме; болестан и у тамници бејах, и не обиђосте ме.

44. Тада ће Му одговорити и они говорећи: Господе! Кад Те видесмо гладна или жедна, или госта или гола, или болесна или у тамници, и не послужисмо Те?
Приче 24:12, Лука 13:26
45. Тада ће им одговорити говорећи: Заиста вам кажем: кад не учинисте једном од ове моје мале браће, ни мени не учинисте.
Приче 14:31, Приче 17:5, Зах. 2:8, Дела 9:5, 1 Кор. 8:12
46. И ови ће отићи у муку вечну, а праведници у живот вечни.

Pogledaj sebe kaki si i jasno da li ides u muku vecnu ili zivot vecni.
Nisi dobra dusa caoo

Pa sta sam uradio da tamo zavrsim
Uradices.
Nisi jos nista.

Na kraju verujuci silaze sa neba u nebeski grad Jerusalim.
Isis je sa njima.
Svi koji su ikada ziveli ofbacili Boga vaskrsavaju da cuju svoju presudu.
Ali oni svojim ovvna gledaju grad, verne i Isusa.
Tada krecu svi da uniste grad i one u njemu.

I u samo odbrani bivaju unisteni.

Eto zato ce zli izgorreti.

Otkrivenje 20,9I iziđoše na širinu zemlje, i opkoliše oko svetijeh, i grad ljubazni; i siđe oganj od Boga s neba, i pojede ih.

Eto zato ce zli izgorreti.

Otkrivenje 20,9I iziđoše na širinu zemlje, i opkoliše oko svetijeh, i grad ljubazni; i siđe oganj od Boga s neba, i pojede ih.
znači nas će da izede a đavla će da muči dan i noć forever?
Otkrivenje 20,10I đavo koji ih varaše bi bačen u jezero ognjeno i sumporito, gdje je zvijer i lažni prorok; i biće mučeni dan i noć va vijek vijeka.

Bojim itekako i trazim zastitu od vjecne vatre.

Back