Bojite li se da će te završiti na Vulinovom popisu?

Ali ne mogu cak ni to, ja jesam ostrog jezika zbog nepravde ili kad mislim da sam u pravu, ali nimalo 'bezbednosno interesantna' osoba. Osim ako se suprotno misljenje u ovoj zemlji ne proglasi 'bezbednosnim rizikom', kako se razvijaju stvari ni to me ne bi cudilo,, i ukine demokratija potpuno.
Ma, neće tebe nego samo dajem primer. Na primer, tako drndaju Ljubu Slaviju svaki put kad ulazi i izlazi iz Srbije.

Autorska

Aleksandar Vulin je javno priznao da on sastavljanje liste neprijatelja Srbije, i da mu je žao što ih još više nije stavio ba popis. Izgleda da je stavio i Severinu i pisca Antu Tomića koji je izrazito antiustaški orijentiran pa tako zaista svako može završiti na Vulinovoj listi. Da li se neki forumaši boje da će završiti na Vul8novoj listi? Ima ih dosta koji pišu protiv aktualne vlasti, a neki općenito protiv srpskog povijesnog narativa Mislim čak i na građane Srbije, ako je strancima zapriječen ulazak u Srbiju, njima bi mogao biti omogućen izlazak iz Srbije :think:
Vuline, poljubis nas sve zajedno u pedu

Srpska vlast umesto da se bavi teroristima iz Pristine, hapse nadzak babe i Severinu

Autorska

Aleksandar Vulin je javno priznao da on sastavljanje liste neprijatelja Srbije, i da mu je žao što ih još više nije stavio ba popis. Izgleda da je stavio i Severinu i pisca Antu Tomića koji je izrazito antiustaški orijentiran pa tako zaista svako može završiti na Vulinovoj listi. Da li se neki forumaši boje da će završiti na Vul8novoj listi? Ima ih dosta koji pišu protiv aktualne vlasti, a neki općenito protiv srpskog povijesnog narativa Mislim čak i na građane Srbije, ako je strancima zapriječen ulazak u Srbiju, njima bi mogao biti omogućen izlazak iz Srbije :think:
Не, ја сам лојалан грађанин Србије и немам потребе за таквим страхом. То само непријатељи Србије, јавни и тајни, треба да се брину!

Back