Bojite li se da će te završiti na Vulinovom popisu?

Cro_čvarak

Iskusan
Poruka
5.894
Autorska

Aleksandar Vulin je javno priznao da on sastavljanje liste neprijatelja Srbije, i da mu je žao što ih još više nije stavio ba popis. Izgleda da je stavio i Severinu i pisca Antu Tomića koji je izrazito antiustaški orijentiran pa tako zaista svako može završiti na Vulinovoj listi. Da li se neki forumaši boje da će završiti na Vul8novoj listi? Ima ih dosta koji pišu protiv aktualne vlasti, a neki općenito protiv srpskog povijesnog narativa Mislim čak i na građane Srbije, ako je strancima zapriječen ulazak u Srbiju, njima bi mogao biti omogućen izlazak iz Srbije :think:

Mene može samo dočekati crveni tepih.

hq720.jpg

Pa da nam nije migranata, 10 puta vise ljudi bi htelo da pobegne iz Srbije, nego da u nju dodju, tako da i po tome vidite zasto su takve fasisticke pojave kao srpska Sluzba osudjene na propast.

Bukvalno Srbiju i srpsku Sluzbu samo migranti mogu da spase, jedino oni mogu da vole Srbiju i zele da dodju ovde, vise nego sto ljudi zele da pobegnu odavde.

Prekini da spamujes i komentarises korisnike, na kraju ja sam iz Srbije i niko ni na kakav spisak ne moze da me stavi osim ako nisam kriminalac, a osim sto spamujes, ti i pretis i prostacis se.

Ili pisi na temu, ili sjasi sa nje i ne provociraj.
Iskreno, tebi lično se nisam ni obratio i zabole me na šta ko može tebe da te stavi...

Ovde je pitanje bilo da li se neko od forumaša plaši spiskova
. Da li se neki forumaši boje da će završiti na Vul8novoj listi? Ima ih dosta koji pišu protiv aktualne vlasti, a neki općenito protiv srpskog povijesnog narativa Mislim čak i na građane Srbije
Prema tome na temi sam, jer zam izneo svoje iskreno gledište. Što ti to ne vidiš do tebe je i neću da ti crtama ako si deba..

Prema tome nemoj da me prozivaš stalkujes i provociras prostackim psovkama. Ukratko, oghebi...

Pa da nam nije migranata, 10 puta vise ljudi bi htelo da pobegne iz Srbije, nego da u nju dodju, tako da i po tome vidite zasto su takve fasisticke pojave kao srpska Sluzba osudjene na propast.

Bukvalno Srbiju i srpsku Sluzbu samo migranti mogu da spase, jedino oni mogu da vole Srbiju i zele da dodju ovde, vise nego sto ljudi zele da pobegnu odavde.
Pa 10 pita vise ljudi i sad zeli da pobegne iz Srbije u kojoj su Vulin i slicni nekakav faktor, samo nema gde.
A nije tacno da migranti vole Srbiju, oni vole vlast koja im je omogucila ovde zivot, ne i Srbiju. Srbiju vole oni koji ne zele kopanje litijuma zbog stetnih nusprodukata, niti sladistenje bilo kakvog stetnog otpada, to su pravi rodoljubi. Migranti bi se prvi zaposlili u takvom rudniku, zato mi pravi rodoljubi postajemo nespotrebni i stetni za ovu vlast ili pojedine bar, iz nje.

Autorska

Aleksandar Vulin je javno priznao da on sastavljanje liste neprijatelja Srbije, i da mu je žao što ih još više nije stavio ba popis. Izgleda da je stavio i Severinu i pisca Antu Tomića koji je izrazito antiustaški orijentiran pa tako zaista svako može završiti na Vulinovoj listi. Da li se neki forumaši boje da će završiti na Vul8novoj listi? Ima ih dosta koji pišu protiv aktualne vlasti, a neki općenito protiv srpskog povijesnog narativa Mislim čak i na građane Srbije, ako je strancima zapriječen ulazak u Srbiju, njima bi mogao biti omogućen izlazak iz Srbije :think:
Prvo pogledaj svoje dvorište..

Vučiću zabranjena posjeta Jasenovcu - banjaluka.com

Dok opozicija brani Severinu u Hrvatskoj osuđena dva pevača ...

najpoznatije krajiške grupe Jandrino jato.​

..uhapšen je i srpski advokat u Hrvatskoj zbog muzike koju je slušao u svom vozilu, proveo 15 dana u zatvoru, a sada maltretiraju i srpske pevače iz poznate krajiške grupe “Jandrino jato”.

Progon srpskih pevača..

Prekini da spamujes i komentarises korisnike, na kraju ja sam iz Srbije i niko ni na kakav spisak ne moze da me stavi osim ako nisam kriminalac, a osim sto spamujes, ti i pretis i prostacis se.

Ili pisi na temu, ili sjasi sa nje i ne provociraj.
Državljanka si Srbije i za tebe ne važi ti spiskovi. U stvari, mogu da te stave da si bezbedonosno-interesantno lice pa da te drže na granici maksimalno 4 sata i onda moraju da te puste.

Državljanka si Srbije i za tebe ne važi ti spiskovi. U stvari, mogu da te stave da si bezbedonosno-interesantno lice pa da te drže na granici maksimalno 4 sata i onda moraju da te puste.
Ali ne mogu cak ni to, ja jesam ostrog jezika zbog nepravde ili kad mislim da sam u pravu, ali nimalo 'bezbednosno interesantna' osoba. Osim ako se suprotno misljenje u ovoj zemlji ne proglasi 'bezbednosnim rizikom', kako se razvijaju stvari ni to me ne bi cudilo,, i ukine demokratija potpuno.

Back