Moje ime je Đurđija
Zainteresovan član
- Poruka
- 339
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eeee kada ce kod nas ovakve boje jeseni.Pao mrak i nikako da svane.
Kad je tako, ja onda odlazim u lepe slike..Eeee kada ce kod nas ovakve boje jeseni.Pao mrak i nikako da svane.
Rasplaka me.Daj one prethodne.Bar ih je lepse gledati i odmah neki stepen toplije.
Jolemisa, bree.. samo nešto gunđaš! Ko bi ti udovoljio!!? Pa, ima li išta lepše u hladnim jesenjim danima od lampe, knjige i nekog toplog napitka koji obožavaš - u toplini doma svoga, dok napolju rominja kišica! (I pas sklupčan u krilu ili pokraj nogu se podrazumeva, to ne moram da napominjem! )Rasplaka me.Daj one prethodne.Bar ih je lepse gledati i odmah neki stepen toplije.
Je..je bogami
Kad rominja kisica,samo spavam,a kad okrenem i TV-u ledja on se ugasi.Ipak je lepse videti one slike sa lepim bojama lisca i sunca koje mozda i ne greje,ali sija.Jolemisa, bree.. samo nešto gunđaš! Ko bi ti udovoljio!!? Pa, ima li išta lepše u hladnim jesenjim danima od lampe, knjige i nekog toplog napitka koji obožavaš - u toplini doma svoga, dok napolju rominja kišica! (I pas sklupčan u krilu ili pokraj nogu se podrazumeva, to ne moram da napominjem! )
A kiša ne mora samo da rominja, može slobodno i da pljušti što se mene tiče, to ništa ne menja stvar.
Šalim se malo s tobom, a to valjda znaš... - istina je da ja u tome što sam opisala veoma uživam, ali ne moraju svi.. Evo, sad ću da pronađem neku lepu sliku za tebe, da ti ugreje dušu iznutra.. čekaj samo da izvidim koju..