Toxique
Poznat
- Poruka
- 9.044
Aaaa jbgPa prirodne i malo veće...
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa jbgPa prirodne i malo veće...
![]()
Naravno da to nije bilo merilo...ali eto bilo je poželjno...Aaaa jbg
A jbg ja ravna ko daskaNaravno da to nije bilo merilo...ali eto bilo je poželjno...

Ja kosijanereJa volim proćelave![]()

Bile bi super bff kombinacijaJa kosijanere![]()
Ja mislim da bi ti i ja svakako bile bff po mnogo čemuBile bi super bff kombinacijane moram da se plašim da bi mi maznula tipa
![]()

Ja kosijanere![]()
volim taj pejsaz, taj kontrast, cno bjelo...Da crnke su vatrene
Da ih možeš čupati?Ja kosijanere![]()
Imaš i ti svoje kvalitete...A jbg ja ravna ko daska![]()
Ali tesko za pronaći pogotovo prirodne
Kako gdeDzindzerka, ako moze i kovrdzava...
Dovoljno je da zamislim da su im dole dlake narandžaste i ohladim se odmah.Kako gdeŠkotska, Irska, donekle Engleska, narod Udmurti u Rusiji na izvoz
Pogledajte prilog 1883531Pogledajte prilog 1883532Pogledajte prilog 1883533
Meni su dzondzerke jot seksualno, al za vezu, ne bi bio prvi ni drugi izbor
Meni to bas vrh, kao i kod jako plavih kad su olave, al nema, sve se brijuDovoljno je da zamislim da su im dole dlake narandžaste i ohladim se odmah.
Užasno, ja sam poštovalac žbuna ali mora biti crnMeni to bas vrh, kao i kod jako plavih kad su olave, al nema, sve se briju![]()
Stvar ukusaUžasno, ja sam poštovalac žbuna ali mora biti crn
Neka je egzotika atraktivinija od norme. Pa na tamno mislim ne zajebaji ne mora maskaru dole da mažeStvar ukusaNeka je egzotika atraktivinija od norme.
A i crn ces tesko naci kod Evropljanki, me kazem da ne a, al ukglavnom su to nijanse smedje, to vise kod azijatkinja i crnkinja, blski istok, Indija i to

Ona koja se slaže uz obrve i sve..Pitanje za forumase,kakve vas ribe najvise privlace sexualno crnke,plavuše,ridje(dzindzerke),ili smedjokose.
A kod forumasica isto pitanje kakvi vas tipovi najvise pale.