Bogumili i istina

Sama rječ sve kaže no nisu bili nekima mili.
Ne volite moje teme s velikim uvodom pa evo.
Jesu li ti bogumili onima kojima nisu bili mili proklestvo koje ih prati ?
to je tradicija da bogunemili ubijaju bogumile....Isus je bio bogumio...zato je i nastradao... i danas da dođe slično bi prošao pored ovoliko bogunemilih na vlasti i po crkvama...dobro ne bi ga razapeli...ali Laza bi ga sačekao u zasedi...

to je tradicija da bogunemili ubijaju bogumile....Isus je bio bogumio...zato je i nastradao... i danas da dođe slično bi prošao pored ovoliko bogunemilih na vlasti i po crkvama...dobro ne bi ga razapeli...ali Laza bi ga sačekao u zasedi...
Pop Bogomil (ili Bogumil) je bio hrišćanski sveštenik i religiozni mislilac iz Makedonije, koji se smatra osnivačem bogomilskog učenja. Živeo je u 10. veku za vladavine bugarskog cara Petra (927-968).

Pop Bogomil (ili Bogumil) je bio hrišćanski sveštenik i religiozni mislilac iz Makedonije, koji se smatra osnivačem bogomilskog učenja. Živeo je u 10. veku za vladavine bugarskog cara Petra (927-968).
bogumili su u dedinom nastupu samo simbol toga da su hrišćani a naročito pravoslavni bogunemili....to je hteo da nam kaže...a ja mislim da je za dobar deo njih u pravu...nego rimokatolici su još veći bogunemili... Isus je bio bogu-mio što ne znači da je bio bogumil

bogumili su u dedinom nastupu samo simbol toga da su hrišćani a naročito pravoslavni bogunemili....to je hteo da nam kaže...a ja mislim da je za dobar deo njih u pravu...nego rimokatolici su još veći bogunemili... Isus je bio bogu-mio što ne znači da je bio bogumil
Ja zelim da kazem da nemili su oni koji su ljubomorni na boziju paznju prema drugome.
Jevreji su samo jedna varijacija Abela u nizu koje izaziva ljubomoru.
To kad shvatite biti cete spaseni.
To je sva poenta.

TI ratujes s sobom tj s svojih 100.
Pravoslavnih se hvatas kad te preuzme Antisemit tada ti Pravoslavni su pravi za tvoje potrebe.
kako god želiš da vidiš i tumačiš...jedan od osnova koje nastojim da uspostavim je da svako ima pravo na svoje mišljenje i svoje emocije o meni i o bilo čemu i bilo kome...nego nisam ja tema...otišli smo u debeo offtopic...

Ja zelim da kazem da nemili su oni koji su ljubomorni na boziju paznju prema drugome.
Jevreji su samo jedna varijacija Abela u nizu koje izaziva ljubomoru.
To kad shvatite biti cete spaseni.
To je sva poenta.
svako ima svog Avelja kog želi da se oslobodi da bi bio prvi i najbolji...Palestinci su Jevrejima Avelj, a Palestincima Jevreji...
imati Avelja naspram sebe je imati egoizam...lični ili nacionalni
da ti citiram opet Brus Lija...ako želiš da znaš istinu ne budi ni za ni protiv...ja nisam ni za ni protiv Isusa i ni za ni protiv Jevreja

svako ima svog Avelja kog želi da se oslobodi da bi bio prvi i najbolji...Palestinci su Jevrejima Avelj, a Palestincima Jevreji...
imati Avelja naspram sebe je imati egoizam...lični ili nacionalni
da ti citiram opet Brus Lija...ako želiš da znaš istinu ne budi ni za ni protiv...ja nisam ni za ni protiv Isusa i ni za ni protiv Jevreja
Ti si hrpa citata bot

Bogumili sam naziv kod talentirano ljubomornih bogunemilih izaziva nervozu kao da bogunemil izraz sto drugaciji.
UZ to Bogumili su zivjeli jako skromno za razliku bogunemilih i to je moralo da zavrsi po Kajinovom slučaju ubij Abela da bog voli samo Kajina nema bogumilog vise sad bogunemili zasticen.

igra reči kao ime Bogoje.
a čovek đubre najveće :D

Back