Богочовек Христос или тзв. Европска унија

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1) Pa svestenici svakako nisu nalicje Evrope, to ces bar da se slozis...
2) Veruj mi da nema vise zatucanih ljudi, sve su to mladi, ili relativno mladi ljudi, starci koji su bili zatucani nisu ni isli u crkvu, a kamoli da prisustvuju sluzbama, uostalom, zasto da pricam, idi sutra u crkvu, bilo koju nasu, naravno, i uveri se sam.

ali, bogarte... pazi dupe ;)
nikad neznash odakle ce da iskochi ilarion
ljubi ga voja prepodobnog 8)

taj DBovac ovde jedino moz da bude tvoj drug
ja iz sorosheve priche
secash se ;)
komunjaro komunjarski... :D
Nemoj tako, pa druga Predraga su podržali ovi tvoji, čak se i pozivaju na njegovu knjigu, nećemo sada da zamenjujemo teze :lol:
a znam 1 shkolskog
koji je za kretenisanje nalik tvojem zaposhljen preko DSSa u furmu gde postoji 10 000 vishak radnika na njegovom mestu
i prima 3*prosechnu platu u srbiji...
i josh jedno stvora
sa slichnom prichom
koji prima 2*prosechnu platu u srbiji
za proseravanje na netu...
Ovo ipak mora da ti je dojavio drug Predrag, on je shvatio da Koštunica vodi rat u virtuelnom prostoru, mislim svaka čast, ti i naš vrli drug ste raskrinkali još jednu zaveru (teorije zavera iz vremena Miloševića mi sada izgledaju tako jeftino) :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Nemoj tako, pa druga Predraga su podržali ovi tvoji, čak se i pozivaju na njegovu knjigu, nećemo sada da zamenjujemo teze :lol:

Ovo ipak mora da ti je dojavio drug Predrag, on je shvatio da Koštunica vodi rat u virtuelnom prostoru, mislim svaka čast, ti i naš vrli drug ste raskrinkali još jednu zaveru (teorije zavera iz vremena Miloševića mi sada izgledaju tako jeftino) :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

za gospodina nisam nikad chuo
a kolko sam tebe skapiro
verovatno je neki strip junak iz Pravde :D

a za turchina-pushokurchina nema ko shta da mi dojavi
on se hvali ovim
idi pa ga pitaj
povremeno svrne na istoriju...

Nikada nisam bio protiv zabrane bilo čijeg mišljenja (za razliku od onih koji su sanjali o zabrani nekih političkih partija), a već sam ti rekao, Patrijarh je imao odnos prema Nediću kao i prema bilo kom verniku, tj drži se pomen bez obzira šta je učinio, jer crkva nema pravo da odlučuje da li zaslužuje pomen ili ne (osim kada je reč o samoubistvu). Crkva ima pravilan stav prema abortusu, kao i prema svakom drugom ubistvu dece, a tvoj stav o tome, da budem iskren, me ne zanima. Danas u Srbiji sme da se iznese svoje mišljenje, bez obzira kakvo ono bilo i to je dobro, ali mi smeta licemerje onih koji bi da komentarišu ono što radi SPC, ali kada ta ista SPC komentariše događaje u sekularnoj sferi društva, onda postanu prilično nervozni, i SPC ima pravo na svoj stav, zar ne?

Djindjić je mrtav i sada o njemu može da tupi gluposti bilo ko, Djindjića nikada nisam čuo da napada SPC, niti je to radio, a sada što za tu priču neki ateisti žele da iskoriste mrtvog čoveka, to je njihov problem, ne želim time da se bavim.

I Hitler je krajem 20-tih izgledao kao jedan beznačajan klovn, poput Lukovića, ipak su tada trebali malo ozbiljnije da ga shvate ;-)

Crkva moze da iznosi svoj stav o sekularnoj sferi drustva,ali mora da se zadrzi samo na stavu,a ne da predsednik ljubi ruke patrijarhu,zato sto dominantna Crkva u drustvu poseduje mehanizme da te svoje stavove pretvori u drzavnu ideologiju.Moderna drzava je nastala boreci se protiv Crkve,ona je tu borbu dobila,i sada je potrebno da se napravi jasna distanca izmedju crkve i drzave... Sto se tice pomena Nedicu,nije stvar u tome sto je Nedicu drzan pomen,vec to sto je to uradio najveci verski autoritet u zemlji umesto neki obican seoski pop sto takvoj situaciji i prilici...

Crkva ima potpuno katastrofalan stav o abortusu koji vredja Coveka.Mene isto tako apsolutno zabole sta patrijarh ili neki vladika privatno misle o abortusu,ali me itekako zanima kada oni to svoje misljenje pokusavaju da nametnu celokupnom drustvu kao neku dobru moralnu vrednost...

Razlika izmedju Hitlera i Lukovica je ocigledna...Ako je ti ne vidis,to je verovatno zbog toga sto si nacionalista i ne shvatas pogubnost svoje ideologije.

Crkva moze da iznosi svoj stav o sekularnoj sferi drustva,ali mora da se zadrzi samo na stavu,a ne da predsednik ljubi ruke patrijarhu,zato sto dominantna Crkva u drustvu poseduje mehanizme da te svoje stavove pretvori u drzavnu ideologiju.Moderna drzava je nastala boreci se protiv Crkve,ona je tu borbu dobila,i sada je potrebno da se napravi jasna distanca izmedju crkve i drzave... Sto se tice pomena Nedicu,nije stvar u tome sto je Nedicu drzan pomen,vec to sto je to uradio najveci verski autoritet u zemlji umesto neki obican seoski pop sto takvoj situaciji i prilici...

Crkva ima potpuno katastrofalan stav o abortusu koji vredja Coveka.Mene isto tako apsolutno zabole sta patrijarh ili neki vladika privatno misle o abortusu,ali me itekako zanima kada oni to svoje misljenje pokusavaju da nametnu celokupnom drustvu kao neku dobru moralnu vrednost...

Razlika izmedju Hitlera i Lukovica je ocigledna...Ako je ti ne vidis,to je verovatno zbog toga sto si nacionalista i ne shvatas pogubnost svoje ideologije.
ja bi njega ipak nazvao pravim imenom

8) svinja idiotska!

za gospodina nisam nikad chuo
a kolko sam tebe skapiro
verovatno je neki strip junak iz Pravde :D
Ne, ovaj je junak TV B92, ne znam samo kako si propustio tako nešto, nemoj da ti se to više ponovi, moraš malo više vremena da izdvojiš za partijsku televiziju.
a za turchina-pushokurchina nema ko shta da mi dojavi
on se hvali ovim
idi pa ga pitaj
povremeno svrne na istoriju...
jesu li svi ovako elokventni u LDP-u, ili si ti izuzetak :lol:

Ne, ovaj je junak TV B92, ne znam samo kako si propustio tako nešto, nemoj da ti se to više ponovi, moraš malo više vremena da izdvojiš za partijsku televiziju.

jesu li svi ovako elokventni u LDP-u, ili si ti izuzetak :lol:

idi pitaj lepog caneta na istoriji da ti shapne zivotnu prichu
dok vam pahomic i ilarion uteruju
8)

prepoznacesh ga po debilizmu ekvivalentnom tvom 8)

dozovi ga sa "Slaaaaaaaviiiiiiiiishaaaaaaaaa! oooooooj Slaaavisha! rjjjjjjjjjj"
ma znash vec... i ti si od dresiranih 8-)

ali, bogarte... pazi dupe ;)
nikad neznash odakle ce da iskochi ilarion
ljubi ga voja prepodobnog 8)

Ovde zaista ima mnogo iskrivljenih umova, ostataka proslosti koji su se krili po ko zna kojim mracnim uglovima svakodnevnice, da je to strasno. Nisam znala za ovakve ljude. Takvih nema u mom okruzenju. Ovo je strasno!
Podhitno treba sprovesti mere moralnog oporavka i preobrazaja Srbije, da se ovo ne bi vise desavalo. Niste vi krivi koji tako mislite, krive su godine komunizma, i godine rata koje su izoblicile svaku ljudskost na ovom vec pogodnom tlu.
A takvima upravo pogoduju iskrivljene zapadne vrednosti, kojih se i sam zapad jos uvek stidi.
Isuvise si ostrascen da bih se obracala tebi.
Ima li ovde bar neka cenzura?

Ovde zaista ima mnogo iskrivljenih umova, ostataka proslosti koji su se krili po ko zna kojim mracnim uglovima svakodnevnice, da je to strasno. Nisam znala za ovakve ljude. Takvih nema u mom okruzenju. Ovo je strasno!
Podhitno treba sprovesti mere moralnog oporavka i preobrazaja Srbije, da se ovo ne bi vise desavalo. Niste vi krivi koji tako mislite, krive su godine komunizma, i godine rata koje su izoblicile svaku ljudskost na ovom vec pogodnom tlu.
A takvima upravo pogoduju iskrivljene zapadne vrednosti, kojih se i sam zapad jos uvek stidi.
Isuvise si ostrascen da bih se obracala tebi.
Ima li ovde bar neka cenzura?

:D
pa ne obracaj mi se onda, retardirana curko 8-)
ebo te nish i tvoja morava u evropi!

ja ostrashcen a vi bijete p*dere koji nisu shlanovi vashe sekte, a one u vashoj sekti proglashavate za svece :D

ebesh drzavu gde ovakva guska predstavlja uzornu gradjanku!

Da li će Predsednik da ljubi ruke Patrijarhu, ili ne, to je lično njegov stav, kao vernika, odnosno ateiste, i ima pravo na njega. Baš me zanima koji su to mehanizmi koje ima Crkva, distanca između crkve i države postoji i čak i sama Crkva nema nameru da je smanji. Pomen Nediću može da drži ko želi, to je unutrašnja stvar Crkve.
Crkva ima stav da se ne mogu ubijati nedužna bića koja ne mogu da se brane, i normalno je da svoj stav protiv ubijanja dece žele da nametnu celom društvu, ne prisilom već iznošenjem svog stava protiv tog ubijanja.
Razlika izmedju Hitlera i Lukovica je ocigledna...
Jeste, u vreme Hitlera nije bilo hidrogenske bombe;)

:D
pa ne obracaj mi se onda, retardirana curko 8-)
ebo te nish i tvoja morava u evropi!

ja ostrashcen a vi bijete p*dere koji nisu shlanovi vashe sekte, a one u vashoj sekti proglashavate za svece :D

ebesh drzavu gde ovakva guska predstavlja uzornu gradjanku!
Ovaj priča ono što Čeda i mnogi slični samo misle, a ne smeju da kažu, jer ipak malo drže do sebe :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Da li će Predsednik da ljubi ruke Patrijarhu, ili ne, to je lično njegov stav, kao vernika, odnosno ateiste, i ima pravo na njega. Baš me zanima koji su to mehanizmi koje ima Crkva, distanca između crkve i države postoji i čak i sama Crkva nema nameru da je smanji. Pomen Nediću može da drži ko želi, to je unutrašnja stvar Crkve.

Crkva ima stav da se ne mogu ubijati nedužna bića koja ne mogu da se brane, i normalno je da svoj stav protiv ubijanja dece žele da nametnu celom društvu, ne prisilom već iznošenjem svog stava protiv tog ubijanja.

Jeste, u vreme Hitlera nije bilo hidrogenske bombe;)

:D mislish na Nindzu Shorpiona???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back