- Poruka
- 3.335
Ne skrecimo sa teme.Tema je lopov Bogdanovic i njegovi milioni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto je Toma Grobar, za vreme bombardovanja, dok su ljudi ginuli, dobio na poklon od drzave trosoban stan kod novobeogradske Arene?Zasto je Vucic dobio na poklon stan u Yu biznis centru?Zasto radikali u Zemunu naplacuju sirotinji koja prodaje krsh na trotoarima 8000 dinara za "prodajno mesto"?
Gde su pare od prodaje placeva na poplavnom zmljistu, utrapljenih sirotinji?
Radi se o lopovlucima drugih, jer za iste postoje materijalni dokazi, dok za eventualne Bogdanoviceve ne postoje, kao sto je i pokazano.Klasican radikalski beozbrazluk.Napadaju mrtvog coveka, i to onog koji je od ovog grada napravio evropsku metropolu i grad buducnosti.
Radi se o lopovlucima drugih, jer za iste postoje materijalni dokazi, dok za eventualne Bogdanoviceve ne postoje, kao sto je i pokazano.Klasican radikalski beozbrazluk.Napadaju mrtvog coveka, i to onog koji je od ovog grada napravio evropsku metropolu i grad buducnosti.
Ma do jaja je grad buducnosti. Prosto iz citavog sveta hrle da zive u njemu.Citavi redovi na granici.
'Само им треба извући податке о убијеним лицима из .
Pa naravno. Ne znam za koga ću i da li ću uopšte glasati na parlamentarnim izborima, ali što se tiče lokalnih izbora, nemam dilemu. Za demokrate. Ovaj grad je živnuo od kad su došli na čelo grada. Da uporedimo Beograd 1998 i 2008. Nije za poređenje. Sve pohvale gradskoj vlasti za organizaciju života u gradu u kome uopšte nije jednostavno urediti život. Ima problema, naravno da ima, ali situacija je neuporedivo bolja nego pre 10 godina. A ako nastave da rade, sigurna sam da će biti i bolja.
Ово је тема о Богдановићу а не о Николићу или Вучићу. Какав ти је то аргумент да се у вези евентуалног лоповлука Богдановића позиваш на евентуалне друге лопповлуке.То је бесмислено. Иначе без обзира на причу о ових евентуалних 20 милиона ја сам лично читао док је Богдановић још био жив његов интервју и постављено питање новинара ОДАКЛЕ МУ НАЈЛУКСУЗНИЈИ МОГУЋИ СТАН ОД 250 м2 у центру - да је одговорио: "Не знам, питајте моју жену...!" Мислим, шта рећи.
Ниси ми одговорио одакле Богдановићу у време када народ грца и претура по контејнерима, када се болнице распадају а скитнице умиру по улицама, када је 1,000 000 незапослених лица - ОДАКЛЕ МУ СТАН ОД 250 м2 ????????????
Ma do jaja je grad buducnosti. Prosto iz citavog sveta hrle da zive u njemu.Citavi redovi na granici.
Takmičenje za „Gradove i regione budućnosti” organizuje specijalizovano izdanje „Fajnenšel tajmsa” za strana direktna ulaganja – „FDI Magazin”, a ova prestižna godišnja nagrada dodeljuje se za sve kontinente. Nagrada predstavlja i preporuku najpoznatijeg ekonomskog lista na svetu za lokacije u koje treba ulagati. Kategorije i kriterijumi po kojima stručni žiri odlučuje su ekonomski potencijal, troškovi poslovanja, ljudski resursi, transport, informacione tehnologije i telekomunikacije, kvalitet života za strane ulagače, kao i najbolja promotivna strategija za privlačenje direktnih stranih investicija.
Economic potential
• Economic potential [judged]
• GDP
• GDP growth
• Level of inward investment
• FDI deals [judged]
Cost effectiveness
• Out-of-town office rent
• Centrally located office rent
• Industrial rent
• Secretarial salaries
• Middle management salaries
• Manual labour rates
Human resources
• Universities [judged]
• Number of 2006 graduates
• Percentage of population with a degree
Transport
• Transport [judged]
IT and telecommunications
• Phone lines per 1000 people
• Mobile phone ownership (% of population)
• Broadband connectivity (% of population)
• Maximum broadband speed available
• Telecommunication charges
Quality of life for expatriates
• Housing [judged]
• Hospitals [judged]
• International schools [judged]
• Natural and cultural heritage [judged]
Best FDI promotion strategy
• Promotion strategy [judged ]
• Three biggest attractions for FDI [judged]
• Incentives [judged]
• Infrastructure and urban planning projects [judged]
![]()
pa i 1998 su vladale demokrate ili spo sve je to isto
Da, ali je situacija bila nešto drugačija. U mnogim opštinama na vlasti su bili radikali i socijalisti, a sad ih, hvala Bogu, ima mnogo manje na lokalnom nivou. Ne vratili se. Drugo, posle promene vlasti u zemlji, mnoge zemlje su mnogim gradovima davale donacije, samo se o tome nije baš toliko pisalo, ali to jeste bilo tako. Treće, uveden je neki red u poresku politiku, što se oseća i na lokalnom nivou. Nemoj Torente, nije baš sve bilo tako idealno dok je Milošević sa radikalima bio na vlasti, a sad ne valja ništa i opet će biti sve super kad dođu radikali. Nije tako.
Cudno, i ja zivim u Beogradu i primetio sam ekstremno poboljsanje uslova zivota od promene vlasti 5. oktobra.Ako ti to ne vidis, ne znam sta da ti kazem.
Extra budućnost ne može da zavisi samo od gradonačelnika Beograda. Mnogi faktori utiču na život u prestonici, ne samo srpskoj.
Ajde koja su to poboljsanja??
Mozda ta sto ko god ima para da tutne malo u dzepove gradskih funkcionera moze da sazida zgradu gde mu je volja. To je extra poboljsanje.
Зашто онда Богдановић није одговорио: МОЈА ЖЕНА ЈЕ УСПЕШНА - него НЕ ЗНАМ...Otkud ja znam.Ako je to tacno.Navedi imovinsko-pravno resenje koje dokazuje da pomenuti stan od 250 m2 glasi na pok. Bogdanovica kao vlasnika, pa da razgovaramo; samo vidi da ne bude opet neki falsifikat.Mozda je njegova zena zaradila, ko zna?I zene, znas, nasuprot patrijotskom misljenju o njima, mogu da budu uspesne u biznisu.
S druge strane, okolnosti koje si naveo su produkt upravo bagre koja je dobila stanove kod Arene i u YU biznis centru.Da se ne bi zezali vise.
Evo:
Ko kaze da je idealno. Kao sto sam rekao 100 puta zabole me za njih taj Sloba je odavno mrtav mene zanimaju ovi lopovi danas a o tim sto su pre krali pozabavicemo se kada ove danasnje corkiramo.
Takodje neverovatna je glupost uporedjivanje stalno sa prosloscu.Da li ste vi ljudi normalni ili su vam "demokrate" totalno isprale mozak.Pa eto pre 200 godina nije bilo struje u Beogradu , nije bilo gradskog prevoza,vodovoda,sportskih hala....a za vreme slobe je bilo.
Koja su bre to glupa poredjenja.Alo bre 8 godina ovi vladaju Srbijom a Beogradom i mnogo duze i stalno se vade na Slobu.Pa jos malo pa su duze na vlasti od tog Slobe a u BG i jesu duze.Ne mogu da verujem da na svaku optuzbu na racun sadasnjih vlasti vi vadite optuzbu na racun nekih drugih.Razumem to jedino ako si clan DS-a i sl.To je jedino objasnjenje.
SRS je jedino bio na vlasti u Zemunu a i dan danas je.

Aloooo!!! Tvrda glavo!!!:mad:. Kad ćeš da shvatiš da ti za razvoj, bilo kakav razvoj treba kontinuitet. Ne možeš da počneš od nule i da sutra imaš sve i da bude blagostanje. Shvataš li da smo krenuli iz debelog minusa i treba vremena da dođeš do nule, a o nekom napretku da ne govorimo. 'Ajde neka bilo kome od nas neko pokrade sve što ima, pa koliko će ti vremena trebati da dođeš samo u situaciju da stekneš ono što si imao, a da te ne pitam koliko će ti trebati vremena i na stekneš i više od onoga što si imao. Dva života. Šta vam je ljudi, imate li uopšte ideju o čemu pričate. Kao papagaji ponavljate 8 godina, pa osam godina. Pa šta je osam godina kad su nas uništili kao da je najezda skakavaca protutnjala Srbijom. Strašno koliko plitko razmišljate. S t r a š n o. Kao da su vam mozak isprali ovi radikali. Ništa drugo ne umete da kažete osim onoga što od njih čujete na TV.
Halooooo!!! Uključite malo mozak. Elementarna logika.![]()