Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 28.311
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj prikaži "original".. a inače to nije tema.Preslikane fore sa stranih IG naloga. Loša kopija, cringe.
O sugradjanima sve najbolje, a?Лик је из мог родног града, млађи дину или две, од малена га знам. Вазда био билде, и друштво му, тачно да ме је неко питао пре петнаест година како изгледа прототип инфлуенсера у србаља, овај дебил ми би био пред очима.
Original se teško da naći, ali sigurno srpski nije original.Aj prikaži "original".. a inače to nije tema.
I sa ovim si dokazao da nije original?Original se teško da naći, ali sigurno srpski nije original.

Jesi li i ti od onih koji maštaju da su Srbi najstariji narod, da smo alfa i omega, da je Isus srbin, da nas mrze jer smo Bogom dani i izabran narod? Valjda zato i veruješ da je to original video jer ako je fora, onda prvo mora da je srbin to izmislio, a ostali kopirali.I sa ovim si dokazao da nije original?
i da jeste i da nije, nebitno je to.![]()

Ako nisi znao, tema je na LjiSu..Jesi li i ti od onih koji maštaju da su Srbi najstariji narod, da smo alfa i omega, da je Isus srbin, da nas mrze jer smo Bogom dani i izabran narod? Valjda zato i veruješ da je to original video jer ako je fora, onda prvo mora da je srbin to izmislio, a ostali kopirali.![]()
Posle sto nemas insta i ostale story tajm bljuvotine.Baja mali krindža
Pošalje ti riba ovo, i tvojoj tetki momentalno zatreba lek...Posle sto nemas insta i ostale story tajm bljuvotine.
Zamisli izadjes tako s nekom i pokaze ti foru i ti se ne smejes.
I ona: sto se ne smejes? bas je smesnou. E nesh yebati...zato sto sam glupau.
Tema nije Humor i vicovi..Posle sto nemas insta i ostale story tajm bljuvotine.
Zamisli izadjes tako s nekom i pokaze ti foru i ti se ne smejes.
I ona: sto se ne smejes? bas je smesnou. E nesh yebati...zato sto sam glupau.
tak,da nuižno ne mora biti smiješno.A sta je tema? Mudrost jedne turbo bich resting fejs instagramuse?Tema nije Humor i vicovi..tak,da nuižno ne mora biti smiješno.
Ne, ostao bih tu, bilo bi mi zanimljivo da joj vidim tockice u glavi kako krrrrrljk krrrljkPošalje ti riba ovo, i tvojoj tetki momentalno zatreba lek...
Muskarci su sve ubedjeniji da bi svaki od njih mogao da bude sa nekom prepickom ali eto nemaju para. Drustvene mreze, brain rot.jao bre
neka mi neko objasni koja je fora da si sa nekim ko je bogat, a da mu je to osnovna vrlina.
uopšte ne vidim vezu velike količine para i sreće u odnosu.
nikakve.
Pa tako i biva, menja sep imas tih hipergamicnih kojima je kriterijum novac, moc, status. 21 je vek, jednostavno je ako mislis s nekim nesto ozbiljno sa srecom s time. Jer kako i da podneses takvu osobu pored sebe. Kapiram prostitutku, ubacis zeton, izigras se s njom dok se ne izduva i odes. A ovo ti je svaki dan tu pored tebe. I jos tripuje ljubav boga pitj sta. Neka hvala, u nekom trenutnu bih dobio poriv da je ostavim negde ispred marketa u nekoj drugoj drzavi i zamenim novom, lepsom, mladojom. boljom, jer to su kriterijumi jel te.
Nije mi jasno sto ulaze u veze ili jos gore zene to. Ok ajde, ne mozes nikako na sarm, komunikaciju, sta vec, ali brate...Pa tako i biva, menja se

KompleksNije mi jasno sto ulaze u veze ili jos gore zene to. Ok ajde, ne mozes nikako na sarm, komunikaciju, sta vec, ali brate...![]()
tuznoKompleks