Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 35.314
Soroševski Bogatić
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сви су им механизми проваљени, а и батинаши знају да их је много мање.To mu i jeste cilj, dovešće on svoje batinaše da prave haos i optužiće sudente.
Studenti trebaju biti spremni na sve. Glupo je mirno stajati i da te neko mlati.
Koliko znam nije kažnjiva samoodbrana.
Joj Stojane koliko sam ja tražila tu scenu, nisam znala kako se zove film. E, takvo elektronsko glasanje je u RS. Preslikano.Samo je jedan glasao protiv rudnika...
Ne brini, tu su braća bajkeri.Studenti trebaju biti spremni na sve. Glupo je mirno stajati i da te neko mlati.
Koliko znam nije kažnjiva samoodbrana.
Није баш лепо, а ни сасвим тачно. Не говорим о овом конкретном случају, јер он ово ставља у шири контекст и супротставља грађане с пољопривредницима и демонстрантима и с општим протестом, а и они су грађани. По овоме испада да ће људи, грађани исказати отпор према демонстрантима, док искључује чињеницу због чега се дешавају протести и искључује власт из целе приче, док с друге стране каже: пребродићемо! Значи, они (власт) ће заједно с неким њиховим "грађанима" победити грађане који протестују. Иначе, сведочимо тим "победама" већ годинама.Лепо је упозорио. И најавио крвопролиће.
Како погрешну ? Као постоји алтернатива ?
A na drugoj temi kad kazem da vucic sprovodi diktaturu kazes da nemam pojma
Ti to od teme do teme razlicito pises?
Da sutra budu lokalni izbori opet bi pobedili ili SNS ili SPS.
Ti ne shvataš demokratiju.
Увелико се користи, а то знају само Кинези и ти ? Немој да причаш о томе јавно, можда те ликвидирају нечији агенти.Наравно да постоји.
Увелико се користи у кини
O5 nemas pojma, tiranin vrsi nasilje nad gradjanima, diktator ne.За диктатуру ти треба идеологија
За тиранију ти не треба
Не знаш да читаш, јер не разумеш појмове
Odlican potez tuzilastvaTuzilastvo nije naslo elemente krivicnog dela u Bogaticu.
Zuti tuzioci na visini zadatka!
![]()