Bogatic je slobodan!

To ljude ne zanima.
Mogu li ja obećati ili prodati tvoju kuću?
Ne mogu.
Ne može se NIKO poigravati, niti prodavati resurse od nacionalnog interesa. To je zabranjeno i Ustavom!
A TE Oбреновац, рафинерија у Панчеву и железара Смедерево могу да загађују и да убијају Србе, то није забрањено уставом ?

1738959688042.png

"Bogatić je slobodan"?
Javno promovisanje anarhije tj bezvlašća?
Od čega i koga "slobodan"? Sumrak demokratije i nasilno kršenje izborne volje na sceni?
Može li se nešto na silu i protiv zakona?

Pitanje apsolutno na mjestu, ali te "naslov teme" demantuje.
Macane, kad čovek ima volju da o nečemu ozbiljno diskutuje, on sasluša i kontraargumente pa gleda da ih ospori.
Nekolicini vas je milion puta predočeno u čemu je problem sa avovim izborima, a vi se niste na to osvrnuli, nego autistično pozivate na te nazovi izbore.

Na stranu što je to nekorektan pristup temi, nego je to toliko dosadan posao, to ponavljanje istih reči bez osvrta na primedbe, da to niko drugi ne bi radio osim onaj ko je plaćen da to mehanički odradi. Dakle, bot.

Da sutra budu lokalni izbori opet bi pobedili ili SNS ili SPS.
СПС вероватно може из свега овога да профитира ако се мудро буду држали по страни, а стари су то намазановићи ;) , али ај у 20 марке да следеће изборе у Богатићу СНС неће добити :mrgreen:

СПС вероватно може из свега овога да профитира ако се мудро буду држали по страни, а стари су то намазановићи ;) , али ај у 20 марке да следеће изборе у Богатићу СНС неће добити :mrgreen:
Ja nekada pomislim da je Dačić kao Broj 1. Zna sve o svima i zato opstaje.

Daleko bilo ovo raskopavanje cele zemlje rudama i raskopavanje uglja zarad TE. Nuklearka je čistija od svega toga. Stručnjaci se tome nadaju, samo što je pitanje ko bi to gradio i radio na njoj prvo vreme. Da li bi nam dozvolili. Propustili smo to kad se gradio Krško u jugoslaviji već su oni prešli na fino a mi ostali na prljavom uglju.

Na bilo koji način da oteraju ovo zlo, za mene je prihvatljiv. Ne bih ja zvocao i da privremeno izađu izvan okvira zakonitosti. Ionako, sam vlast odavno postupa nezakonito...

Macane, kad čovek ima volju da o nečemu ozbiljno diskutuje, on sasluša i kontraargumente pa gleda da ih ospori.
Nekolicini vas je milion puta predočeno u čemu je problem sa avovim izborima, a vi se niste na to osvrnuli, nego autistično pozivate na te nazovi izbore.

Na stranu što je to nekorektan pristup temi, nego je to toliko dosadan posao, to ponavljanje istih reči bez osvrta na primedbe, da to niko drugi ne bi radio osim onaj ko je plaćen da to mehanički odradi. Dakle, bot.
Tvoj "stav" je da udješ u banku, i nasilno podigneš nezaradjenu platu.
Tvoj vidjenje je da ti je profesor kriv za tvoje neznanje.. a ne tvoj potencijal i zalaganje.

Tako je.. "plaćeni" smo da ne aminujemo ništa "izvan okvira zakonitosti".

A TE Oбреновац, рафинерија у Панчеву и железара Смедерево могу да загађују и да убијају Србе, то није забрањено уставом ?
Неупоредиво. Постоји нешто што се зове cost/benefit или по српски цена/корист, ови инфрастуктурни објекти које си навео несумњиво наносе штету животној околини, али су неопходни за функционисање друштва. Зато се ту може само разговарати о начинима да се њихов негативан утицај на животну средину смањи.
Са друге стране рудник литијума не доноси никакву корист нашем друштву, сем прилике за богаћење неколицини издајника, а наноси непоправљиву штету.
Тако да, нећеш копат господине Шолце :mrgreen:

Неупоредиво. Постоји нешто што се зове cost/benefit или по српски цена/корист, ови инфрастуктурни објекти које си навео несумњиво наносе штету животној околини, али су неопходни за функционисање друштва. Зато се ту може само разговарати о начинима да се њихов негативан утицај на животну средину смањи.
Са друге стране рудник литијума не доноси никакву корист нашем друштву, сем прилике за богаћење неколицини издајника, а наноси непоправљиву штету.
Тако да, нећеш копат господине Шолце :mrgreen:
Tako je. Bez uglja od kojeg dobijamo skoro 70% struje ne možemo. Hidroelektrane i vetroparkovi ne prelaze 30%

Back