Bogami i rdjav zakucava

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
241.411
E jel vam sinulo nekad da su nam odgovori na mnoga pitanja ono ispred nosa a trazimo ih na pogresnoj strani?i sta vas asocira na m-z odnose sto bi se moglo primeniti u praksi?
Evo recimo moj primer..iz priloga je jasno ko je u mnogim stvarima mocniji a tolika polemika zasto su muskarci nedostizni na mnogim poljima..i nista im nije jasno a tako je prosto..aj sad vi
85047.jpg

kapiram da autor zeli da velica muski rod, nedostizni, ovo-ono, a velica ih iz razloga sto imaju ******, pa se "zakucavaju" makar i rdjavo, al zakucavanje penisom je dokaz uzivsenosti kurrcevog pola?
srozao si muskarce ovim uvodnim do neslucenih niskosti najprostijeg bioloskog poluzivotinjskog bitisanja.
ebi ga.

kapiram da autor zeli da velica muski rod, nedostizni, ovo-ono, a velica ih iz razloga sto imaju ******, pa se "zakucavaju" makar i rdjavo, al zakucavanje penisom je dokaz uzivsenosti kurrcevog pola?
srozao si muskarce ovim uvodnim do neslucenih niskosti najprostijeg bioloskog poluzivotinjskog bitisanja.
ebi ga.
i ja sam to tako skonto...
pa sam probo da amortizujem federom...al neće...

ebi ga.

uuu jeote al si me raskrinkala..aj sad procitaj pitanja..posto posle mog primera ne postoji znak ?..znaci nemoj da blamiras zenski rod time sto ne umes da citas:confused:

Back