DedaStojan
Iskusan
- Poruka
- 5.425
Ima zao duh boziji u biblijskom softweru.Dunu mu u nos duh zivotni.Ne moze dva duha biti.Ovaj koji je dunuo nije duh.
Ima zao duh boziji u biblijskom softweru.Dunu mu u nos duh zivotni.Ne moze dva duha biti.Ovaj koji je dunuo nije duh.
zasto? bog je stvorio djavola, ko sve drugo, mora neko da prevaspitava gresnikeIjaooo sram te bilo.
nisu naravno, bukvalno si shvatio, bog je stvorio djavola, ko sve drugo, mora neko da prevaspitava gresnikedoope i glava su isto..?
bukvalno si shvatio,bog je stvorio djavola, ko sve drugo, mora neko da prevaspitava gresnikeНису, помешао си нешто.
Dunu mu u nos duh zivotni.Ne moze dva duha biti.Ovaj koji je dunuo nije duh.
Dobro ne znam ko je dunuo kskva je priroda tog koji je dunuo al.mi nelogicno da je iz duha izaso duh.Onaj koji je dunuo je iz duhovnog svijeta jer je po Bibliji iz svijeta elohima a to je duhovni svijet, a covjek nije iz svijeta elohima, to znamo ali ima dusu iz tog svijeta.
Ono sto je bitno je da je covjek dobio dusu i da dusa nije iz zemlje nego iz Carstva Nebeskog, i iz kosmosa od elohima. I dusa se tamo vraca, tamo nastavlja zivot. A zivotinjska dusa je iz zemlje, iz vazduha, iz vode, na zemlji, i tamo se vraca.
da ne ismejavas moju veru smajlicima koji se cerekajušta si me zamolila?
gde, pokažida ne ismejavas moju veru smajlicima koji se cerekaju
to nije lepo
ne pisem nista duhovito da bi to stavljao
pisem ozbiljne stvari iz Biblije
Ismevaš veru smajlićima koji se cerekaju.gde, pokaži
da bi je ozbiljno shvatio moraš da uzmeš onu bibliju za decuIsmevaš veru smajlićima koji se cerekaju. Pogledajte prilog 1277648 Zbog tebe će morati
pravilnik da menjaju..
e taj je sladak smajliIsmevaš veru smajlićima koji se cerekaju. Pogledajte prilog 1277648 Zbog tebe će morati
pravilnik da menjaju..
Eto i tvoju veru ismevaEvo sad i moje mišljenje ismevaš, a ja sam bila mnogo ozbiljna.![]()
Imas referencu, za ovu tvrdnju?Knjigu Jova je pisao Mojsije.
Znamo. Bog stvara duhovna stvorenja.Ne znamo kako duhovi nastaju, mozemo samo nagadjati. Kaze se da ne mogu imati djecu. Onda mozda duse postaju duhovi, mozda samo neke duse. Ne znamo taj proces.
Znamo. Bog stvara duhovna stvorenja.
Imas referencu, za ovu tvrdnju?
kula stražarniceGdje je to opisano?
Jov je dobar, Bog nije. Bog je sujetan, ljubomoran i osvetoljubiv. Koliko mogu da zakljucim iz te price...Mene je ova knjiga, kada sam je prvi put bila pročitala, rasplakala.
Davno to beše i dugo je nisam čitala pa se samo sećam
Ali evo. Jov voli Boga, no neko (Sotona ) tvrdi da je ta ljubav iz interesa. Kaže on te voli jer si mu dao svašta, oduzmi mu to i videćeš da te više ne voli, odreći će te se. I Bog prista da se Jov iskuša. (ne znači da ga je Bog kušao, koliko razumemm odobrio). I Jov ostade bez IČEGA. I milih i dragih ljudi, i novca i svega... Baš ono da se smrzneš. Zamislila sam odmah moj život. Ali šta onda bi? Jov se nije odrekao več reče nešto koliko se sećam "Bog dade, Bog uze, da je blagosloveno ime Gospodnje". I ja se tu rasplačem.
Dodirnula me ljubav.
Priča na kraju kaže da je Jov ponovo imao. Očigledno je bio čovek od stava, i od duha i ljubavi, sposoban.
Ja sam sve to doživela kao divnu priču o veri i ljubavi. Nije tu samo Bog u pitanju, već ljubav generalno. Da li se odričemo svojih ljubavi? Za koliko novca? Ili za koliko slave? Da li se odričemo sebe za sebe?! Kao napraviću kompromis. Ali Jov je bio Čovek. Kao onaj Grk što je tražio čoveka sa svećom u sred dana. E Jov je bio to. 🥰
A ne, nisi razumeoJov je dobar, Bog nije. Bog je sujetan, ljubomoran i osvetoljubiv. Koliko mogu da zakljucim iz te price...
Ono sto volis ne mucis do krajnjeg ocajanja. Pre bih rekao da je Bog u ovoj prici krajnji zlikovac, malte ne sadista. Ajde da pretpostavimoBog voli Jova.
Nije Jova Bog ni mučio. Mučio ga je "đavo". Mučile su ga teške okolnosti života. Teške okolnosti samo pokažu ko smo. Neki se pokažu da su mali ljudi, neki da su veliki. Ovo sve nije stvar mišljenja, već srca.Ono sto volis ne mucis do krajnjeg ocajanja. Pre bih rekao da je Bog u ovoj prici krajnji zlikovac, malte ne sadista. Ajde da pretpostavimo
da ne uziva u tome...