Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
napadom amerike na iran docice do nuklearne apokalipse, mene zanima ,ako je bog samo ljubav ,tako pricaju Hriscani, zasto ce on dozvoliti nesto najstrasnije ,hvala
napadom amerike na iran docice do nuklearne apokalipse, mene zanima ,ako je bog samo ljubav ,tako pricaju Hriscani, zasto ce on dozvoliti nesto najstrasnije ,hvala
nepise se velikim slovom onom ko sprema apokalipsu, i ko nije sprecio ni jedan zlocin odkad postoji ovaj svet, a onaj ko moze da spreci zlo a nece , isti je ko da cini zlocine
nepise se velikim slovom onom ko sprema apokalipsu, i ko nije sprecio ni jedan zlocin odkad postoji ovaj svet, a onaj ko moze da spreci zlo a nece , isti je ko da cini zlocine
Onda se obrati u Hag i tuži te koji zločine vrše.
Nije nitko ovde odgovoran za to.
Već sam i rekao BOG je duh nije general s vojskom da intervenira.
To biblija je nametnula i ljude i uvalila u ratove u ime boga.
BOGA zemljani ne poznaju jer da znaju ne bi bilo ratova između kršćana i židova i muslimana.
Ta banda koja se pojavila i uspostavila 3 religija je odgovorna za to.
Zemljani trebate što prije da to shvatite da te 3 religije su uzrok zla u svijetu.
Dok to ne shvatte nema mira u svijetu.
Banda koja uspostavlja bagru da vode države je problem.
Tu treba udariti na izborima i zbaciti ih mirnim putem.
No ljudi kao ovce opet glasaju za one koji ih šišaju.