Bog je sprecio nezamislivo

Primetio si da je stojko prikazan u minijaturnoj velicini na vecini kipova jer se smatralo da je u direktnoj suprotnosti sa intelektom.
Balans je bitan. :lol:
Vidi, ženama treba objašnjavati ali ti kao muško do sada si morao da primetiš:
uvek pred frku ili fajt Stojko se dodatno uvuče
Zato je Mikelandjelovom Davidu ćuna mala da manja ne može biti jer se spremao da baci kamenčić na Golema
Jedini zajeb je što je italijanski skulptor zaboravio da je David Ješa a napravio mu čitavog Stojka, malog ali ipak čitavog.
Predmet sprdnje koja diže pritisak kustosima muzeja.

Prestao sam vjerovati u izmišljena bića s jedno 6, max 7 godina
Neki i dalje misle da metkom upravlja viša sila, ista ona koja je ženu stvorila iz muškarčeva rebra.
Tramp bi trebao ovo pogledati, najboljih potrošenih 5 minuta:

Znaš kako, iako delim tvoje mišljenje i ne spadam u neke posebne vernike, moram da primetim da se Trampu mnooooogo više isplati da veruje u Boga i postojanje više sile, nego da veruje u ljudskost i humanost svog političkog protivnika Bajdena.

Pokazalo se da će pre ono prvo da mu spase glavu nego što će Bajden učiniti nešto minimalno čovečno i odustati od toga da ga ubije.

Odlomak iz maga biblije
2 Republikanci, 13. poglavlje, 1. stih:
„I pravi, bijeli republikanac GOSPOD reče: 'Ja sam GOSPOD, vaš Bog. Nećeš imati drugih bogova ispred mene — pa, osim Amerike, zastave, himne, oružja, Trampa, sjedišta u Vrhovnom sudu, berze i republičke stranke... ali nema drugih bogova, OK?
:rotf:

Znaš kako, iako delim tvoje mišljenje i ne spadam u neke posebne vernike, moram da primetim da se Trampu mnooooogo više isplati da veruje u Boga i postojanje više sile, nego da veruje u ljudskost i humanost svog političkog protivnika Bajdena.

Pokazalo se da će pre ono prvo da mu spase glavu nego što će Bajden učiniti nešto minimalno čovečno i odustati od toga da ga ubije.
"Isplati mu se verovanje u Boga"
Ajd sad reci na koliko razina je ovo krivo

whitehouseprayer.jpg

"Isplati mu se verovanje u Boga"
Ajd sad reci na koliko razina je ovo krivo

Na barem jednoj razini MANJE KRIVO u odnosu na pogrešno verovanje u bazično ljudsko dostojanstvo njegovog političkog protivnika.

Ništa Tramp ne može dobro očekivati od Bajdena ali objektivno ljudski je očekivati da te ne ubije, ništa više i ništa manje od toga.
Kada vidiš da ni to ne može da se dobije, šta onda dalje reći osim da na drugoj strani nemaš čoveka kao suparnika.

Ili da prenesemo na teren koji preferiraš, u čemu je razlika između diktatora tipa Putin, Lukašenko, Erdogan koji progone i likvidiraju svoje političke protivnike i Bajdena koji radi to isto, samo "demokratski".

Šta ostaje ljudima koji su im izašli na crtu osim da se mole svevišnjem.

Hvala svima na vašim mislima i molitvama juče, zato što je sam Bog sprečio da se dogodi nezamislivo“, rekao je očekivani predsednički kandidat Republikanaca na izborima u novembru, na svojoj društvenoj mreži Trut soušal (Truth Social).

A dozvolio taj isti bog da metak ubije neduznog posmatraca
E moj trampe varalico

https://www.danas.rs/svet/tramp-bog-je-sprecio-nezamislivo/
Ali taj je nebitan lik koji je stradao. Svakako bi umro. Ovako je umro kao mučenik.

Hvala svima na vašim mislima i molitvama juče, zato što je sam Bog sprečio da se dogodi nezamislivo“, rekao je očekivani predsednički kandidat Republikanaca na izborima u novembru, na svojoj društvenoj mreži Trut soušal (Truth Social).

A dozvolio taj isti bog da metak ubije neduznog posmatraca
E moj trampe varalico

https://www.danas.rs/svet/tramp-bog-je-sprecio-nezamislivo/
Politicari su danas vecinom potpuno dehumanizovani ljudi koji misle da je njihov zivot vredniji od zivota nekog obicnog coveka.

Bas je vala varalica kad bar to ne pomenu.

Tramp ne veruje u boga, i folira se zbog glasova.

Isto kao sto je platio ko zna koliko abortusa u zivotu, a sada se na njega loze ovi pro life tipovi.

Ima i jos masu sitnijih stvari, tipa, ne pije alkohol, ali imao firme koji ga prodaju, i sl.

Sve za popularnost i glasove.

Back