bmaxa
Buduća legenda
- Poruka
- 41.777
Znas kolko ateista je preslo u vernike za vreme Milosevica, pa njih 90%.Nestaje , to je činjenica..
Zapušten narod.
Znas kolko ateista je preslo u vernike za vreme Milosevica, pa njih 90%.Nestaje , to je činjenica..
Zapušten narod.
Znači pravih vernika je 10%Znas kolko ateista je preslo u vernike za vreme Milosevica, pa njih 90%.
Da sa hristom.zapoceto bozije carstvo na zemlji .Davanje nama po blagodeti.Govoreći o Carstvu Božjem onom fariseju, Isus je rekao, citiram:
Carstvo Božije ne dolazi na vidljiv način. Niti će se reći: Evo ga ovdje, ili eno ga ondje; jer gle, Carstvo Božije unutra je u vama". (Luka 17: 20,21)
Carstvo nebesko je unutrašnje stanje, a ne spoljno okruženje. To je unutrašnje stanje razvoja koje čovek može da stekne.
Ne radi se o vremenu i prostoru, o kada i gde, jer to je iznad čoveka, uvek kao njegova mogućnost "višeg".
Dovoljno je da moja majka i otac, koji su bili ateisti, danas za sve zahvaljuju Bogu.Znači pravih vernika je 10%
Sutra ne preteruj kada vidiš meso.
carstvo božije je unutar, a carstvo nebesko je spolja van nas. zato i ištemo taj spoljni faktor da se useli jer je objektivniji i smireniji.Govoreći o Carstvu Božjem onom fariseju, Isus je rekao, citiram:
Carstvo Božije ne dolazi na vidljiv način. Niti će se reći: Evo ga ovdje, ili eno ga ondje; jer gle, Carstvo Božije unutra je u vama". (Luka 17: 20,21)
Carstvo nebesko je unutrašnje stanje, a ne spoljno okruženje. To je unutrašnje stanje razvoja koje čovek može da stekne.
Ne radi se o vremenu i prostoru, o kada i gde, jer to je iznad čoveka, uvek kao njegova mogućnost "višeg".
Prvo su neki duhovi obitavali po rekama, kamenju.....Kada je čovek osvojio nebo, pojavio se talas ateizma. Eto, nikakvog Boga
gore nema i nema potrebe zaluđivati se takvim idejama. Boga nema. A ja
nekako mislim da je baš bilo korisno da se razočaraju oni koji su mislili da
Bog doslovno sedi na oblaku. Jedan tako nerazvijen oblik vere, ne mora ni
da postoji. Pa i posmatranje zvezda, galaksija. Boga nisu videli, znači nema
ga. Sama ideja da su potisnuli Boga i da ga neprestano potiskuju sve dalje
i dalje, je dečije smešna.
Kada doživiš izlazak sunca, jel to mašta?Prvo su neki duhovi obitavali po rekama, kamenju.....
Onda su poceli ti duhovi (i po neki bog) da obitavaju po totemima i ostalim idolima.
Sledeci korak je bio stavljanje bogova na nepristupacna mesta (vrhovi planina, daleki krajevi.....)
Prirodno sledeci korak je bilo nebo.
Baksuzni ljudi su sva ova mesta i stvari dokucili, proucili, dosegli.........nigde tih duhova, bogova i ostalih sandzama.
E sada je nadjeno jedno mesto za obitavanja bogova vrlo nezgodno za osvojit.
U pitanju je transcedencija (masta). Moram da priznam tesko za osvojiti mada ne treba potcenjivati baksuzne ljude.![]()
Ништа није"сада нађено" одувек је тако. Баксузи могу да виде и нађу само оно што траже.E sada je nadjeno jedno mesto za obitavanja bogova vrlo nezgodno za osvojit.
U pitanju je transcedencija (masta). Moram da priznam tesko za osvojiti mada ne treba potcenjivati baksuzne ljude.![]()
To su komunisti.Znas kolko ateista je preslo u vernike za vreme Milosevica, pa njih 90%.
Nije da sudim ali to ti mnogo govori o ovom narodu ...To su komunisti.
Не мешај бабе и жабе, говори о политици. Пошто су сличне цифре чланства очитавали сви сем Чеде и Шећероског и сви се изређали на власти.Nije da sudim ali to ti mnogo govori o ovom narodu ...
Naime skoro milion u SNS-u posle toliko godina od pada Berlinskog zida mnogo govori.
Polako , ne mesaj milion komunista u celoj Jugi sa milion samo u Srbiji danas sa tek 6 miliona stanovnika.Не мешај бабе и жабе, говори о политици. Пошто су сличне цифре чланства очитавали сви сем Чеде и Шећероског и сви се изређали на власти.
Којих милион комуниста? Шта причаш? Дачић би сам владао да та цифра има неке везе. Стоји само да је преко партијске књижице некако и могуће доћи до запослења јер се од Тите опробани рецепт није мењао. Као ни фискална политика. Рећи да је то слика народа је врло погрешно.Polako , ne mesaj milion komunista u celoj Jugi sa milion samo u Srbiji danas sa tek 6 miliona stanovnika.
pa ne na atmosferskoNa kakvo se nebo misli, kada se kaže da je Bog na nebu?
koji sidje to je onaj koji i izidje više svih nebesa da ispuni sve.
Onošta radi Bog na nebu to radi kum na zemlji, Kada dođe do pokajanja i čovek počne da se duhovno hrani telom Hristovim čitajući bibliju i počne da pije krv hristovu koja je duhovno vino ljubavi, tada taj čovek biva duhovno kršten promenm karaktera, jer u duhovnom svetu imati ime znači imati karakter da si dobar, milostiv, zahvalan.....a tu promenu imena karaktera čoveku daje bog, A kršetenje koje se obavlja u crkvi gde kum daje ime detetu je samo slika duhovnog krštenja koje dolazi od Boga koji živi na nebu našega uma.Bog na nebu, kum na zemlji.
Kada dozivim izlazak sunca to znaci da sam preteko jos jednu noc i da me ceka novi dan.Kada doživiš izlazak sunca, jel to mašta?
Cenim da je to "oduvek" od pre 2000 tisuca godina.Ништа није"сада нађено" одувек је тако. Баксузи могу да виде и нађу само оно што траже
To su komunisti.
Jel postoji razlika između toga kada doživiš izlazak sunca i kada tako nešto izmaštaš?Kada dozivim izlazak sunca to znaci da sam preteko jos jednu noc i da me ceka novi dan.
A ovo je u vezi onoga sto napisah, kako?