Alerog
Ističe se
- Poruka
- 2.560
Zena moze da dozivi 11 razlicitih orgazama, muskarac samo 1... zenama duze traje, nekih 1000 puta...da stvarno je mislio na vas...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zena moze da dozivi 11 razlicitih orgazama, muskarac samo 1... zenama duze traje, nekih 1000 puta...da stvarno je mislio na vas...
Svinjama traje jos duze po nekim tekstovima. Bog je ocito na svinje jos vise mislio.
@ Sally perverznjače jedan gledo si ih dok se **** pa znaš.Kakvi tekstovi,kakvi bakrači?
Svinjama traje jos duze po nekim tekstovima. Bog je ocito na svinje jos vise mislio.
@ Sally perverznjače jedan gledo si ih dok se **** pa znaš.Kakvi tekstovi,kakvi bakrači?
Greška dok su se jebale.Zajebo me ovaj SolomonJa sam zensko
A to davno poznata cinjenica ili davno poznata zabluda..stagod
Samo sam dala odgovarajuci odgovor na temu ovog tipa
Još pitaš? Nas je stvorio Bog,a ne ćale i keva.
Zaboravila sam smajli stavit pa si doslovno skapirao.To je više bila ironija.
Pa sad ne trebaš biti retard da bi nešto shvatio doslovno.Ja sam se prije tvog nadovezanog posta vezala.
orgazam je orgazam...kakvih 11 razlicitih??
koliko vi uzivate,toliko i mi uzivamo....
one koje glume ujedno znaci i da ne poznaju svoje telo dovoljno...a ako se neko ustrucava da partneru kaze kako voli da bi svrsila..onda je to nedostatak bliskosti....
one koje glume ujedno znaci i da ne poznaju svoje telo dovoljno...a ako se neko ustrucava da partneru kaze kako voli da bi svrsila..onda je to nedostatak bliskosti....
Čekaj malo,a vi muški odma sve kažete.
Čekaj malo,a vi muški odma sve kažete.