bmaxa
Legenda
- Poruka
- 67.078
Nema nikakvog djavola. Postoji samo Bog. Ostalo smo, mi, ljudi.Bog daje ljudima ali ne daje djavolu.
Da bi djavo ziveo, mora da lovi i vara ljude.
Dakle zivece dokle bude onih naivnih ljudi ,kojima ce da se hrani.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nema nikakvog djavola. Postoji samo Bog. Ostalo smo, mi, ljudi.Bog daje ljudima ali ne daje djavolu.
Da bi djavo ziveo, mora da lovi i vara ljude.
Dakle zivece dokle bude onih naivnih ljudi ,kojima ce da se hrani.
Istupas bez argumenata.Nema nikakvog djavola. Postoji samo Bog. Ostalo smo, mi, ljudi.![]()
Jesi kad video djavola? To su sve ostaci politeizma.... djavoli smo mi, ovde na Zemlji. Bog, kao apsolut jedino postoji, sve ostalo je stvoreno,Istupas bez argumenata.
Obrati paznju na dualizam od koga se sastoji ovaj svet.Svaki pojam ima svoju suprotnost.Jesi kad video djavola? To su sve ostaci politeizma.... djavoli smo mi, ovde na Zemlji. Bog, kao apsolut jedino postoji, sve ostalo je stvoreno,
dakle energija i materija. Nasa dusa, je opet od nepoznate supstance, koja je Bog. Sem, Boga, nista drugo nije stvarno, pa ni mi....
Dualizam je iluzija. Kada bi se svi predali Bogu, ne bi uopste bilo zla.Obrati paznju na dualizam od koga se sastoji ovaj svet.Svaki pojam ima svoju suprotnost.
Mi nismo tvorci ni dobra ni zla .Mi samo otkrivamo i usvajamo jedno ili drugo.I sami smo samo stvorenja.Dualizam je iluzija. Kada bi se svi predali Bogu, ne bi uopste bilo zla.
Aj zamisli nekog zlog da se predao Bogu? Nemoguce.
Sve sto ucimo je samo Ljubav i Dobrota. Od njega.
Mi smo tvorci zla. Jedino mi, i niko drugi. No posto vidim da verujes drugacije, a nema tuMi nismo tvorci ni dobra ni zla .Mi samo otkrivamo i usvajamo jedno ili drugo.I sami smo samo stvorenja.
Iluzija je kada se stvarnost imenuje iluzijom.
Kako Adam i Eva saznase za zlo?Mi smo tvorci zla. Jedino mi, i niko drugi. No posto vidim da verujes drugacije, a nema tu
dalje diskusije, malo razmisli, drugo nista ni nemamo...![]()
Isus je lečio ljude isterujući demone iz njih...bio je kušan od đavola...ako ne veruješ u postojanje demona i đavola onda i praktično ceo narativ o Isusu odbacuješ....Nema nikakvog djavola. Postoji samo Bog. Ostalo smo, mi, ljudi.![]()
ako sve bukvalno shvataš onda je čovečanstvo staro 5,5 hiljada godina, pre toga čovek nije postojao.Isus je lečio ljude isterujući demone iz njih...bio je kušan od đavola...ako ne veruješ u postojanje demona i đavola onda i praktično ceo narativ o Isusu odbacuješ....
On pokušava suziti mentalno polje jer ide previše široko u razmišljanju.Isus je lečio ljude isterujući demone iz njih...bio je kušan od đavola...ako ne veruješ u postojanje demona i đavola onda i praktično ceo narativ o Isusu odbacuješ....
Ti i ja imamo dosta sličnih pogleda. Ja sam čak išao toliko daleko da sam pitao majku kad sam bio dete da li nas Bog sanja. Onda nismo stvarni.Jesi kad video djavola? To su sve ostaci politeizma.... djavoli smo mi, ovde na Zemlji. Bog, kao apsolut jedino postoji, sve ostalo je stvoreno,
dakle energija i materija. Nasa dusa, je opet od nepoznate supstance, koja je Bog. Sem, Boga, nista drugo nije stvarno, pa ni mi....
Ko?On pokušava suziti mentalno polje jer ide previše široko u razmišljanju.
Poslije toga ce suprotno govoriti da demonski je sex i slične stvari.
On je neozbiljan nestalan za bilo kakve rasprave po tom pitanju mene to strasno iritiralo prije ali prihvatis takve kakve jesu ili ih na ignore.
Mjenjanje takvih ljudi je suluda misija.
Ovi s srcima sto mjenja stavove brzinom svjetla jedan dan ne vjeruje u boga drugi vjeruje ovisno o kemiji unesenoj u organizam.