Bog je ljubav. Ljubav je i dobro i zlo.

Jesi kad video djavola? To su sve ostaci politeizma.... djavoli smo mi, ovde na Zemlji. Bog, kao apsolut jedino postoji, sve ostalo je stvoreno,
dakle energija i materija. Nasa dusa, je opet od nepoznate supstance, koja je Bog. Sem, Boga, nista drugo nije stvarno, pa ni mi....
Obrati paznju na dualizam od koga se sastoji ovaj svet.Svaki pojam ima svoju suprotnost.

Mi nismo tvorci ni dobra ni zla .Mi samo otkrivamo i usvajamo jedno ili drugo.I sami smo samo stvorenja. Za sada.

Dualizam je iluzija. Kada bi se svi predali Bogu, ne bi uopste bilo zla.
Aj zamisli nekog zlog da se predao Bogu? Nemoguce.
Sve sto ucimo je samo Ljubav i Dobrota. Od njega.
Mi nismo tvorci ni dobra ni zla .Mi samo otkrivamo i usvajamo jedno ili drugo.I sami smo samo stvorenja.

Iluzija je kada se stvarnost imenuje iluzijom.

Prosipas stavove kao iz kamiona a ne navodis ni jedan jedini argument.
Npr/Gde ti je dokaz da je dualizam iluzija?

To je besmislica koja ne bi prosla ni u osnovnoj skoli.

Isus je lečio ljude isterujući demone iz njih...bio je kušan od đavola...ako ne veruješ u postojanje demona i đavola onda i praktično ceo narativ o Isusu odbacuješ....
On pokušava suziti mentalno polje jer ide previše široko u razmišljanju.
Poslije toga ce suprotno govoriti da demonski je sex i slične stvari.
On je neozbiljan nestalan za bilo kakve rasprave po tom pitanju mene to strasno iritiralo prije ali prihvatis takve kakve jesu ili ih na ignore.
Mjenjanje takvih ljudi je suluda misija.

Jesi kad video djavola? To su sve ostaci politeizma.... djavoli smo mi, ovde na Zemlji. Bog, kao apsolut jedino postoji, sve ostalo je stvoreno,
dakle energija i materija. Nasa dusa, je opet od nepoznate supstance, koja je Bog. Sem, Boga, nista drugo nije stvarno, pa ni mi....
Ti i ja imamo dosta sličnih pogleda. Ja sam čak išao toliko daleko da sam pitao majku kad sam bio dete da li nas Bog sanja. Onda nismo stvarni.

Back