Bog i ljudi

• Začetnik teme Začetnik teme mir
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mir

Početnik
Poruka
28
Mir Bozji,svim ljudima!
Ako ovo procita neko ko ima slico razmisljanje neka mi se javi privatnom porukom. Zelim da nadjem ljude slicnog razmisljanja a ne da druge ubedjujem u svoje.
Verujem U BOGA/LJUBAV. Bog je jedan,sveprisutan,sveznajuci i svemocni. Ako neka osoba bez obzira da li veruje u Boga ili ne,bez obzira da li je ove ili one religije,ili nekog pravca te iste religije,da li ide u crkvu,dzamiju,hram ili se moli kod kuce....ima sledece osobine(iskren/a je prema sebi i drugima,posteno zaradjuje za zivot,zeli svima da budu srecni i pomaze drugima da to postignu bez ikakvog uslovljavanja...)je bliska Bogu.
BOG nikoga ne kaznjava,vec sam covek sebe kaznjava. Djavo ne postoji. Sve sto covek cini i dozivljava dobro, je od Boga,a sve sto cini i dozivljava zlo, je od njega samoga. Religija i nauka nisu u suprotnosti. Samo treba vise citati i slusati druge nego se raspravljati. Ali oni koji se svadjau oko razlicitih religija ili religije i nauke,samo zele da negde izbace svoje nezadovoljstvo sobom i svojim zivotom. Tako,kada bi drugi rekli da se u svemu slazu sa tom osobom,ona bi potrazila drugu temu gde se ne bi slozili sa njom,samo da bi mogla da se svadja i vredja druge.
"Kako sejes,tako zanjes"
Bog vam pomogao. "Pomozi sebi,pa ce ti i Bog pomoci"
P.S. Mogu mi se javiti i teisti i ateisti,jer zelim da pricam i o drugim temama,da vidim da li smo slicni. Vazno je samo da ima slicno razmisljanje sa onim sto sam u ovoj poruci napisao(ili da je osobu to zaintrigiralo).

Back