To je tako.Znači,kad se izbor proširi ''podnošljivoj'' treba dati nogu i preći na onu koja ''otkida'' na tebe,i ti na nju?:wink:
Aaaa,to ne ide baš jednostavno, zato i ne treba žuriti! Nego neke uhvati panika kad su svi iz njihove generacije u "dublu", pa misle ili da sa njima nije nešto u redu, ili da i nema prave osobe za nih, i - pogreše! Posle, kad sretnu odgovarajuću, eto problema. Nije svima vreme u isto vreme. U tim stvarima nije dobro davati konkretne savete, ljudi ne poznaju ni sami sebe baš (u 30-toj, TEK, za familiju), odrekla bi se i oca i majke rođene da su pokušali da me spreče. To ja zovem ono pravo. Ni tu nije samo med i mleko, ima svašta, jer smo oboje "uvek u pravu" i "glavni" i "alfa", ali nema te sile koja može da nas rastavi. A pokušavali su svašta. Šta ćeš, kad staviš na vagu, pa pretegne ona bolja strana, to ti je to. Mislim da nas drži zajedno (osim ljubavi, naravno) i neograničeno poverenje koje imamo oboje jedno prema drugom (sa razlogom). O "podnošljivoj" treba razmisliti, da ne ispadne da samo nismo uvideli njene prave vrednosti, pa smo očekivali od nje nešto što ona ne može da nam pruži, a propustili smo da pronađemo šta je to vredno za nas što ona ima, i ne uživamo u tome. Znaš, kad imaš kakao, bolje da praviš čokoladu, jer gulaš ti od toga neće ispasti ukusan. Oni koju stalno "čantraju", često u stvari vape za pažnjom ili razumevanjem, ali ne znaju to da pretoče u reči, samo znaju da im nešto smeta.