- Poruka
- 2.036
p.s. Zamolio bih vas, ako iko od vas sa ovog podforuma zna bilo šta o Africi i državi Bocvani da mi odgovori na podforumu Afrika na krstarici gde sam se obratio ljudima ali je slabo posećeno, a bitan mi je odgovor.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Bocvani za sitnu lovu dobijesh triper,sidu,ebolu , po pichki..............
U sushtini veoma napredna zemlja .
Hej, a nisi pogledao moje obraćanje tamo, obratio sam se u vezi posla i postavio vrlo inteligentno pitanje. Ozbiljan sam, očekujem odgovor bez vulgarnosti i psovki
I ja !!!
Neozbiljan si. Ne zanima me triper, napisao sam šta sam po zanimanju na podforumu Afrika u temi Bocvana i šta me zanima.
p.s. Zamolio bih vas, ako iko od vas sa ovog podforuma zna bilo šta o Africi i državi Bocvani da mi odgovori na podforumu Afrika na krstarici gde sam se obratio ljudima ali je slabo posećeno, a bitan mi je odgovor.
Sacekaj, ides u Bocvanu a ne u Rumuniju? Ne kapiram osobe koje vole neku zemlju a znaju o njoj koliko i o kvantnoj fizici... Dosao si da trazis savete od ljudi sa foruma o zemlji koja ti se dopada. Sta zelis da saznas? Prirodni prirastaj, broj obolelih od side, koliko ljudu umre od gladi? Sta te zanima? Larry Page i Sergey Brin su izmislili Google, znas onu "stvar" gde ukucaj pojam i on ti izbaci sjest linkova koji ga opisuju, learn to use it...
Napisi i ovde kada si postavio temu, zasto mislis da ce ljudi da citaju tamo sta te zanima a pisu ovde?
Znaci negde kao Rumunija?U Bocvani za sitnu lovu dobijesh triper,sidu,ebolu , po pichki..............
U sushtini veoma napredna zemlja .
Na osnovu 150min gledanja filmova si odlucio da ti se nesto dopada? Pa nije to kolac da ga kupis na osnovu izlaganja konobara i slike sa menija. Hoces da radis, lepo je to, odlucio si Bocvana, super.. Jesi li se rapitao gde mozes da se smestis, kolika je plata, kako ces biti obezbedjen? Sta jos znas osim da predsednik hoce da obrazuje ljude? Sto ne pogledaj neke sajtove, recimo njihovog ministarstva obrazovanja sta traze, pogledaj neki informacioni video za struku u kojoj bi da radis? Da li bi bio spreman da te smeste u neko selo, Bogu iza trgera, gde je vecina stanovnika nepismeno? Gde vodu dobijas jednom nedeljno a kupas se 1 mesecno?
i još jednom...dajem dušu za Bocvanu