Bocvana - Afrika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

RomaniaFan

Ističe se
Banovan
Poruka
2.036
p.s. Zamolio bih vas, ako iko od vas sa ovog podforuma zna bilo šta o Africi i državi Bocvani da mi odgovori na podforumu Afrika na krstarici gde sam se obratio ljudima ali je slabo posećeno, a bitan mi je odgovor.

Sacekaj, ides u Bocvanu a ne u Rumuniju? Ne kapiram osobe koje vole neku zemlju a znaju o njoj koliko i o kvantnoj fizici... Dosao si da trazis savete od ljudi sa foruma o zemlji koja ti se dopada. Sta zelis da saznas? Prirodni prirastaj, broj obolelih od side, koliko ljudu umre od gladi? Sta te zanima? Larry Page i Sergey Brin su izmislili Google, znas onu "stvar" gde ukucaj pojam i on ti izbaci sjest linkova koji ga opisuju, learn to use it...

Napisi i ovde kada si postavio temu, zasto mislis da ce ljudi da citaju tamo sta te zanima a pisu ovde?

Sacekaj, ides u Bocvanu a ne u Rumuniju? Ne kapiram osobe koje vole neku zemlju a znaju o njoj koliko i o kvantnoj fizici... Dosao si da trazis savete od ljudi sa foruma o zemlji koja ti se dopada. Sta zelis da saznas? Prirodni prirastaj, broj obolelih od side, koliko ljudu umre od gladi? Sta te zanima? Larry Page i Sergey Brin su izmislili Google, znas onu "stvar" gde ukucaj pojam i on ti izbaci sjest linkova koji ga opisuju, learn to use it...

Napisi i ovde kada si postavio temu, zasto mislis da ce ljudi da citaju tamo sta te zanima a pisu ovde?

Obavešten sam preko snimaka koji traju dva i po sata i procenio sam neke stvari u vezi te zemlje da bih mogao tamo da živim i da radim. Sutra idem da se dogovorim sa tatom u vezi toga. Ne treba mi google, to bi mi bila samo sitnica pošto već znam otprilike to što sam procenio. Postavio sam na podforumu Afrika adekvatno izlaganje, ako ima neko ozbiljan i obrazovan nek se javi ko ima iskustva sa Afrikom ili koga zanima Afrika i Bocvana da stignem do nekih informacija.

Na osnovu 150min gledanja filmova si odlucio da ti se nesto dopada? Pa nije to kolac da ga kupis na osnovu izlaganja konobara i slike sa menija. Hoces da radis, lepo je to, odlucio si Bocvana, super.. Jesi li se rapitao gde mozes da se smestis, kolika je plata, kako ces biti obezbedjen? Sta jos znas osim da predsednik hoce da obrazuje ljude? Sto ne pogledaj neke sajtove, recimo njihovog ministarstva obrazovanja sta traze, pogledaj neki informacioni video za struku u kojoj bi da radis? Da li bi bio spreman da te smeste u neko selo, Bogu iza trgera, gde je vecina stanovnika nepismeno? Gde vodu dobijas jednom nedeljno a kupas se 1 mesecno?

Na osnovu 150min gledanja filmova si odlucio da ti se nesto dopada? Pa nije to kolac da ga kupis na osnovu izlaganja konobara i slike sa menija. Hoces da radis, lepo je to, odlucio si Bocvana, super.. Jesi li se rapitao gde mozes da se smestis, kolika je plata, kako ces biti obezbedjen? Sta jos znas osim da predsednik hoce da obrazuje ljude? Sto ne pogledaj neke sajtove, recimo njihovog ministarstva obrazovanja sta traze, pogledaj neki informacioni video za struku u kojoj bi da radis? Da li bi bio spreman da te smeste u neko selo, Bogu iza trgera, gde je vecina stanovnika nepismeno? Gde vodu dobijas jednom nedeljno a kupas se 1 mesecno?

U toj temi o Bocvani ima odgovor da ne vredi preko gugla tražiti posao da nema ništa od toga, nego ići na licu mesta tamo. Jedino tako. Postoje programi koji se sprovode za obrazovanje stanovištva, ja mislim da sam spreman za to makar me i u neko selo stavili što ti kažeš markons.

Bili su odlicni nekad, "Svajcarska Afrike", cak su davali subvencije imigrantima ako su strucni.

Ako nisi rudarski inzenjer ili profesor engleskog nema leba tamo za tebe ,sljakera imaju koliko hoces...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back