Boban Marjanović urnebesno promašuje slobodna bacanja da bi navijačima Klipersa dao besplatan sendvič

Sensei

Master
Moderator
Poruka
69.217
Boban Marjanović je čovek iz naroda.

Centar Hjuston Roketsa namerno je poklonio fanovima u Cripto.com Areni redak, ali ikonski poklon za rastanak u pobedi na kraju sezone nad Los Anđeles Klipersima u nedelju popodne. Dao im je besplatnu piletinu.

Marjanović je namerno promašio par slobodnih bacanja u četvrtoj četvrtini pobede Roketsa nad Klipersima rezultatom 116-105, što je omogućilo uobičajenu promociju u igri. Klipersi daju svim navijačima u areni besplatan Chick-fil-A sendvič ako gostujući igrač promaši dva uzastopna slobodna bacanja u četvrtoj četvrtini utakmice.

Naravno, Marjanović je to znao i jasno je stavio do znanja navijačima šta trenutno radi. Kad je promašio drugo slobodno bacanje, čak je počeo i da slavi sa njima.

Naravno, i spikeri su se oduševili.

Image1.jpg


 
Utakmica nije značila ništa za Roketse, pošto su već ispali iz plej-ofa. Klipersi su bili zaključani u meču sa Dalas Maveriksima već u prvoj rundi plej-ofa, tako da nijedan tim nije imao za šta da igra u nedelju.

Tako se Marjanović, jedan od najpopularnijih igrača u celoj ligi, pobrinuo da iskoristi prednost. Centar od 7 stopa i 4 u nedelju je završio sa 13 poena i osam skokova za 12 minuta, što je ubedljivo najviše što je odigrao cele sezone.
 

Back
Top