spavach
Domaćin
- Poruka
- 4.442
preskup jeste..do juce im bio dobar, sad kad su se zajebali sa bregzitom i treba zategnuti kais naravno da nije dobar..Bmw je smece i to preskupo.
preskup jeste..do juce im bio dobar, sad kad su se zajebali sa bregzitom i treba zategnuti kais naravno da nije dobar..Bmw je smece i to preskupo.
Neki jesu, a neki nisu.ja sam mislio da su BMW-motocikli kardanci ?
Vidim, samo se prevrcu po putevima ....pa, naravno samo se foliraju..
Ma dobar u qu.... ti motori su problematicni, stariji M47 su pouzdaniji.preskup jeste..do juce im bio dobar, sad kad su se zajebali sa bregzitom i treba zategnuti kais naravno da nije dobar..
losi puteviVidim, samo se prevrcu po putevima ....
Ti auto se i najvise/najzesce voze ..Zamisli sad neko kupi Renault 0,9 i gas do daske svaki put kad uzade na autoban koliko bi trajao sigirno ne dugo ..E to rade ovi koji kupuju BmW i Mecke kad auto ne ide onda ga ne cepis ali kad ide onda te vuce da mu slozis gas..Kaze mi jedan drugar sto bio taksista znas koji auto sam najvise vidjao pored puta sa podignutom haubom -BMW i Mercedes![]()
Daš 1000 evra i lanac opet pukne jer je kineski![]()
Pa?1000 evra kod nas kosta da se zameni lanac o cemu mi pricamo ovde!!
Pa naravno kad su taksisti stipse i kupe raspale dreseve i naravno da su pokvareni kad prelaze 5k km mesecno.Kaze mi jedan drugar sto bio taksista znas koji auto sam najvise vidjao pored puta sa podignutom haubom -BMW i Mercedes![]()
Ионако је гомно за комплексаше.
Kako beše ide ono sa lisicom i kiselim grožđem?...........uz audi i mercedes.
Tu djubrad niko vise ne kupuje osim tih kompleksasa i gastarbajtera.
Лечи комплексе другде. Реко сам гомно, не крш. Био је, јесте и биће заувек гомно за комплексаше. Заболе ме искрено што не делиш мишљење.Kako beše ide ono sa lisicom i kiselim grožđem?
Prvo sedi u jedan, provozaj ga ljudski, pa onda pričaj o kršu od BMW'u...
Onaj ko ima para ga vozi do pete godine starosti i menja staro za novo. Posle idu ovi jadnici što se pale a nemaju leba da jeduPa?
BMW ne vozi beda nego ljudi koji imaju para.
Samo one stare raspale vozi i redovan narod a onda im je skupo za odrzavanje.
Ipak je BMW za one sa dubljim dzepom.
Ali stvar je u odrzavanju i kad ga odrzavas uzivas u voznji jer daje najvise.
taj krs nikada nisam imao al imali neki koje poznajem i prodali djubre vec posle 2 godine.Kako beše ide ono sa lisicom i kiselim grožđem?
Prvo sedi u jedan, provozaj ga ljudski, pa onda pričaj o kršu od BMW'u...
Tebi je tako a drugima onako.Lepi samo na optiku , mislim na limuzine, a od oni SUV povraca mi se.
Moras prvo da a imas da bi mogao da kritikujes ,,Kod nas su ta prepricavanja uzas ne samo oko auta nego inace ,,,a sto se tice BMW ko voli dinamicnu voznju ne treba dalje ,,Ja uvek kazem kad me pitaju koja ti je najbolja limuzina F10 bez dileme ,mada preferiram mecke i uvek cu pre uzeti e220 nego 520d ali je BMW bolji za voznju to bez dilemetaj krs nikada nisam imao al imali neki koje poznajem i prodali djubre vec posle 2 godine.
Lepi samo na optiku , mislim na limuzine, a od oni SUV povraca mi se.
sve zavisi cemu ti sluzi auto. Dal za qurcenje il za da sigurno i udobno dodjes od tacke A do B.Meni ne treba dinamican auto sa 450 KS , ne treba mi ni auto visok samo 1,05 m, sta ce mi ubrzanje od 4,5 sek, ...........najvaznije mi je da je siguran, komforan, trajan..............para mi nije vazna jer znam da za ovo sto zelim moram platiti. Svabe su bile nekada dobre al im je kvalitet unistila globalizacija. Yebo ti BMW koji se pravi u trecim zemljama po belom svetu, to onda nije nemacki kvalitet.Moras prvo da a imas da bi mogao da kritikujes ,,Kod nas su ta prepricavanja uzas ne samo oko auta nego inace ,,,a sto se tice BMW ko voli dinamicnu voznju ne treba dalje ,,Ja uvek kazem kad me pitaju koja ti je najbolja limuzina F10 bez dileme ,mada preferiram mecke i uvek cu pre uzeti e220 nego 520d ali je BMW bolji za voznju to bez dileme
Pa?najvaznije mi je da je siguran, komforan, trajan.
neki japanac vise klase ......honda, toyotaPa?
Zasto mislis da je svaki BMW jak?
Ima ih i sa normalnom snagom kao sto su i ostali proizvodjaci.
I on je svakako siguran i komforan a o trajnosti da ne govorimo jer prelaze ogromne kilometraze.
Uostalom ako to tebi nije BMW sta je onda tako kako ti kazes?