BMW se propisno obrukao!

igi192

Elita
Poruka
24.228
Kaze mi jedan drugar sto bio taksista znas koji auto sam najvise vidjao pored puta sa podignutom haubom -BMW i Mercedes :mrgreen:
Ti auto se i najvise/najzesce voze ..Zamisli sad neko kupi Renault 0,9 i gas do daske svaki put kad uzade na autoban koliko bi trajao sigirno ne dugo ..E to rade ovi koji kupuju BmW i Mecke kad auto ne ide onda ga ne cepis ali kad ide onda te vuce da mu slozis gas..

Uraghan

Domaćin
Poruka
3.623
Daš 1000 evra i lanac opet pukne jer je kineski :lol:

Ma pitanje je da li ga uopste i zameni, nego uzme 1000 evra i kaze ti zamenjeno je, a kada pukne kaze ti da je bio los kvalitet novog lanca. Ja sam dok sam vozio polovnog dizelasa (Punto 1.3 MJT) odem da mi zameni EGR i kao zamenio ga i u roku od 500 kilometara opet senzor za EGR i kod drugog majstora i lik skine deo i pita me jel ti ovo deluje kao novo, a iz aviona se vidi da ovaj prvi nije zamenio EGR nego je samo uzeo pare.

mario80

Buduća legenda
Poruka
45.048
Netačno ja kada uđem iz brzog auta u neki jadni čepim ga i svi me opominju.

Problem bmw vi merca su ganferi koji ih kupuju a nemaju leba da jedu. I to se onda kvari lepo su oni napisali na koliko se šta menja. I to je skup sport za sve koji kupuju polovnjake. Još kada kupe krš iz uvoza sa pola miliona km leleee kuku majko.

Dule 021

Veoma poznat
Poruka
12.442
Kaze mi jedan drugar sto bio taksista znas koji auto sam najvise vidjao pored puta sa podignutom haubom -BMW i Mercedes :mrgreen:
Pa naravno kad su taksisti stipse i kupe raspale dreseve i naravno da su pokvareni kad prelaze 5k km mesecno.
A sto se tice M i N motora u BMW-u samo je jedan bio los i to je N47 sa 177ks pravljen do 2010 dok su svi ostali N motori bili dobri. Redovno odrzavas i gas.

Kažu "strani plaćenik"

Poznat
Banovan
Poruka
7.151
Kako beše ide ono sa lisicom i kiselim grožđem?
Prvo sedi u jedan, provozaj ga ljudski, pa onda pričaj o kršu od BMW'u...
Лечи комплексе другде. Реко сам гомно, не крш. Био је, јесте и биће заувек гомно за комплексаше. Заболе ме искрено што не делиш мишљење.

mario80

Buduća legenda
Poruka
45.048
Pa?
BMW ne vozi beda nego ljudi koji imaju para.
Samo one stare raspale vozi i redovan narod a onda im je skupo za odrzavanje.
Ipak je BMW za one sa dubljim dzepom.
Ali stvar je u odrzavanju i kad ga odrzavas uzivas u voznji jer daje najvise.
Onaj ko ima para ga vozi do pete godine starosti i menja staro za novo. Posle idu ovi jadnici što se pale a nemaju leba da jedu :lol:

igi192

Elita
Poruka
24.228
taj krs nikada nisam imao al imali neki koje poznajem i prodali djubre vec posle 2 godine.
Lepi samo na optiku , mislim na limuzine, a od oni SUV povraca mi se.
Moras prvo da a imas da bi mogao da kritikujes ,,Kod nas su ta prepricavanja uzas ne samo oko auta nego inace ,,,a sto se tice BMW ko voli dinamicnu voznju ne treba dalje ,,Ja uvek kazem kad me pitaju koja ti je najbolja limuzina F10 bez dileme ,mada preferiram mecke i uvek cu pre uzeti e220 nego 520d ali je BMW bolji za voznju to bez dileme

Dule 021

Veoma poznat
Poruka
12.442
Drugar mi uzeo od mene BMW 320d 2002 i vozio ga ali on stalno menja kola jer je samac i to mu je zadovoljstvo. Posle godinu dana hoce da menja i uzme Audi 2.0TDI B7 2006 u jako lepom stanju. Vozio ga 6 meseci i poceo da kuka kako mu je bolji BMW pa je prodao Audi i uzeo BMW 320d 2006 E91 tj karavan.
Onda ga je vozio godinu dana i prodao da bi uzeo opet nesto drugo a dan danas me smara za BMW da ako mi naleti neki dobar E90 ili E60 da bi ga uzeo pa i sa 3.0d motorom.

a bre Milun

Buduća legenda
Poruka
27.447
Moras prvo da a imas da bi mogao da kritikujes ,,Kod nas su ta prepricavanja uzas ne samo oko auta nego inace ,,,a sto se tice BMW ko voli dinamicnu voznju ne treba dalje ,,Ja uvek kazem kad me pitaju koja ti je najbolja limuzina F10 bez dileme ,mada preferiram mecke i uvek cu pre uzeti e220 nego 520d ali je BMW bolji za voznju to bez dileme
sve zavisi cemu ti sluzi auto. Dal za qurcenje il za da sigurno i udobno dodjes od tacke A do B.Meni ne treba dinamican auto sa 450 KS , ne treba mi ni auto visok samo 1,05 m, sta ce mi ubrzanje od 4,5 sek, ...........najvaznije mi je da je siguran, komforan, trajan..............para mi nije vazna jer znam da za ovo sto zelim moram platiti. Svabe su bile nekada dobre al im je kvalitet unistila globalizacija. Yebo ti BMW koji se pravi u trecim zemljama po belom svetu, to onda nije nemacki kvalitet.