Bmw f31 automatsko kočenje?

mario80

Legenda
Banovan
Poruka
68.128
Prolazio sam mimo nekih pešaka koji nisu hteli da se pomere u stranu i držali su neku glupost u rukama tipa saksija sa cvećem. Uglavnom bili su na 20 cm od desnog krila i auto je ukočio i potpuno stao. Jel to neki sistem protiv gaženja pešaka odreagovao?

I jel ima negde u meniju da se podesi po zaključavanju auta da se podignu prozori? Stalno zaboravljamo neki prozor smorio sam se više. Ili auto sam spušta prozor?

Купи нормалан ауто, Yugo или слично, а не тако неко ђубре које се само од себе зауставља. Једнапут ће те тако неко претицати сувише близу у кривини, па ћеш погинути.

Купи нормалан ауто, Yugo или слично, а не тако неко ђубре које се само од себе зауставља. Једнапут ће те тако неко претицати сувише близу у кривини, па ћеш погинути.
Ne radi to tako .. automatsko kočenje je jako dobra stvar sto se tice sigurnosti ..

Ta bembara sutomatik je najbolja sto se tice odnosa vožnje i potrosnje a jos u sasiji f10 komocija :) ..Meni je jedini problem kod njih što ima to ulaganja na 200k i nikako ne mogu da se uklopim cenom a vece km ne mogu da uzmem jer se kasnije tesko prodaje ovde kod mene ...inače nebi gledao dalje ...Jedino zato mecka od njih ni sa 350k km ljudi ne beze ..Ali je bembara sto se tice vožnje bolja i od Mecke i od Audija

Poslednja izmena:
Stvarno ide ko katapult kada smo izlazili sa neke male pumpe u sklopu zgrade pa po gasu valjda je poskočio na neravninu. Ko loptu da šutneš :lol: ali me to iznenadilo baš nisam očekivao od valjda dve tone teškog auta i 180 ks. Sve poispadalo isprevrtalo se u autu odletelo pozadi :lol:

Ali je ubibože za parkiranje jer su parking mesta za male automobile pa se ti snađi.

@igi192 jel ima neko podešavanje da zatvara sve prozore prilikom zaključavanja?

da da, ti bmw-ovi dvolitarski dizeli su monstrumchad. meni je ni godinu dana star superb sa 190 konja posle 318d e90 delovao kilavo ko krava. na papiru 50 konja vise ali na asfaltu skoda ko da je 50 konja manje. na nizim obrtajima bmw-u ko da je dva puta veci motor, takav osecaj. nem pojma na koji fazon. nista od folksvagena audija i mercedesa tu ne moze ni da prismrdi bmw-u. pise tamo da su po snazi tu negde, ali u realnosti... bmw ih kida. steta sto ih jeshe nisu pustili da jos malo razvijaju tehnologiju nego tovare ona elektrosranja i price o globalnom zagrevanju.

da da, ti bmw-ovi dvolitarski dizeli su monstrumchad. meni je ni godinu dana star superb sa 190 konja posle 318d e90 delovao kilavo ko krava. na papiru 50 konja vise ali na asfaltu skoda ko da je 50 konja manje. na nizim obrtajima bmw-u ko da je dva puta veci motor, takav osecaj. nem pojma na koji fazon. nista od folksvagena audija i mercedesa tu ne moze ni da prismrdi bmw-u. pise tamo da su po snazi tu negde, ali u realnosti... bmw ih kida. steta sto ih jeshe nisu pustili da jos malo razvijaju tehnologiju nego tovare ona elektrosranja i price o globalnom zagrevanju.
E upravo gledam jednu na aukciji nzn hocu li je uzeti ..zsvisno koliko ode ..Superb 2017 200k km 190ks DSG panorama i dosta opreme ali ima I par grešaka..upalio se adblue da fali , ogranicenje 1800km tako da je najvevatnije neki problem oko njega , ima i servis i nesto kozmeticke rade..Superb je dosta teza od f31 tako da Kg/ks je na strani BMW ali zadnja vuca kod bembare cepa sve ove sa prednjom u klasi..Sviđa mi se Supeb jer ima jako puno prostora ..

Progledo kada sam vido da na 200-250.000 km treba momentalno da se ulaže 3.000 evra u auto. E sad dal toliko uštedi kroz gorivo teško ugl ispadne isto ili skuplje nemci su to.

Sa druge strane ja se vozim na 6 litara benzina po gradu bez ikakvih ulaganja. Bembara je za otvoren put u gradu je ko da voziš podmornicu :mrgreen:

Taj Bmw ima vecu kompresiju motora u tome je fora a i laksi je.

Back