Bmw e60 525d 130 kw

Kad sam ja vozio E60 525 sa automatskim menjacem gradska voznja je bila sa voznjom i kao penzioner a i sa stiskanjem 12,7L po bordu tj pokazivao mi je da trosi 7,3 i ja se odusevio a onda shvatim da je to kilometara sa jednom litrom.
Brze bolje sam ga prodao jer 3.0d trosi u gradu do 10L a ide kud i kamo bolje.
@Mario
Inace Punto ima City servo koji se moze i ne mora ukljuciti jer i ovaj standardni je odlican ali kad se ukljuci City onda volan postane izuzatno lak ali za grad je predvidjen i zato se i zove City ali kad se predje brzina od 60 km/h taj City se iskljuci.
Ja taj City i ne koristim jer je onda volan prelak za voznju i meni licno to ne odgovara jer nemam osecaj.
Jedan od dobro podesenih servo volana ima BMW kom volan nije tako lak kako bi to mnogi ocekivali nego ima neku tezinu ali zato i prenosi pravu informaciju sa asfalta.

Kad sam ja vozio E60 525 sa automatskim menjacem gradska voznja je bila sa voznjom i kao penzioner a i sa stiskanjem 12,7L po bordu tj pokazivao mi je da trosi 7,3 i ja se odusevio a onda shvatim da je to kilometara sa jednom litrom.
Brze bolje sam ga prodao jer 3.0d trosi u gradu do 10L a ide kud i kamo bolje.
@Mario
Inace Punto ima City servo koji se moze i ne mora ukljuciti jer i ovaj standardni je odlican ali kad se ukljuci City onda volan postane izuzatno lak ali za grad je predvidjen i zato se i zove City ali kad se predje brzina od 60 km/h taj City se iskljuci.
Ja taj City i ne koristim jer je onda volan prelak za voznju i meni licno to ne odgovara jer nemam osecaj.
Jedan od dobro podesenih servo volana ima BMW kom volan nije tako lak kako bi to mnogi ocekivali nego ima neku tezinu ali zato i prenosi pravu informaciju sa asfalta.
Ovo potpisujem Dule, aposlutno jos nisam seo u kola koja bolje prenose sta se desava pos tockocima na volan od BMW.

Na Skodi mi je volan apsolutno najgori, kao da ih namerno pravde da budu losiji.

Ma lažu majstori čim zinu mene jedan tako farbao da je morao glavu motora da skida kako bi zamenio hladnjak grejanja. Ja rekoh glavu motora? Jeste dobro uzupčili posle? Jel i kaiš zamenjen kada ste to već radili. On tuc muc pa nisam skidao. Posle sam morao komplet da čekiram na autu šta je menjano da se ne pogine. Nije moj auto nego sam odvezao drugara da pokupi.

Jel te pitao covek za tvoj hladnjak i misljenje o majstoru ili za to da li E46 ima dva kaisa?
Unistavas ovaj forum svojim upitno tacnim pricama i lazima pre svega.
@lupas
Odgovorio sam ti u drugoj temi da taj BMW ima dva kaisa i da je to konstruktivan odgovor za kojim ovaj forum vapi jer ovaj DPF-ovac ne zna nista pametno da odgovori.

Mislim da je čak alNaser najpravilnije xD

E da generlno to je generalno jedan od čudnih odlika BMWa, remenica radilice, tako da ona "ne menja se lanac" štednja pada u vodu - jedina da valja nova je Corteko, menja se na oko 100k km, gumena je. Do 2006 na nju su se kačila oba kaiša, posle samo jedan.
To si u pravu,11000 me kostalo menjanje 2 kaisa,3 spanera i ruke,tako kao da sam uradio veliki servis

Ljakse ostaje ljakse.
Cudo da nisi spomenuo DPF.
Posto nisi vozac BMW-a a nikad ga nisi ni imao koji moj se trpas tamo gde ne znas nista?
Samo lupetas i obmanjujes ljude svojim lazima i glupostima.
Internet svaznalic. Ja se kladio u auto a ti ko pickica ni da beknes jer si jak samo iza tastature.
Provaljen si odavno od svih clanova foruma kao lazov jer te iz dana u dan hvatamo u lazima koje plasiras ovde.
Na tvoju zalost za mene ne mozes da nadjes nikakvu aferu i to te jebbe samo tako.:zimag:

Šta pričaš ti ko ti drma kavez?!?? Eno ti puni oglasi automobila sa lancem ne treba veliki servis a sa druge strane imaš prodaju se ovi isti sa puknutim. Pod naslovom neispravan motor, nece da upali, samo vergla itd.

Pa ovim samo ptvrdjujes da nemas pojma o BMW-u.
Prvo se saberi o kom modelu pricas a ne kategorizuj da na osnovu jednog modela svi imaju problem sa lancem.
I na kraj krajeva to nije problem nego neodrzavanje od strane vlasnika koji ide kod Pere i Djure u garazu das menja ulje a oni ne znaju da se lanac mora menjati na 200k km i da mu ukazu na to pa posle pukne lanac.
A to takodje vazi za motore N47 dok za one M47 to ne vazi jer oni prakticno imaju vecit lanac.
Al kad bi ti to znao ne bi ovako baljezgaop i lagao.

Jeste a kad prodaješ kršinu samo ponavljaš ko papagaj ima lanac ne treba velikiservis a kad pukne što nisi održavao auto :lol:

Veciti lanac, neunistivo nema trošak za veliki servis blabla bla.

I kada insistiraš na velikom servisu oni pokradu delove i naplate ruke a eventualno operu samo motor. Jer auto ima lanac i ne radi se ništa

Dobro ti je dule rekao taj motor je bio predobar i kao da su ga namerno degradirali ...ali to je najveci problem u modelima 07-10 .. u ovim novim se desava ali ne toliko I ne ispod 200k u dosta slucaja blize 300k km .. tako da je to sasvim ok..

Ma sveznalic zna sta prodavci pricaju.
Ja kad sam prodao moj BMW 116d pre 5 meseci rekao sam coveku da mu je alarmantan veliki servis i da za to ako ga ne uradi i pukne lanac ja ne odgovaram.
Covek otisao u servis i ovi mu rekli da se ne cuje lanac i da moze jos da ide ali je ipak poslusao mene i uradio a onda su mu rekli da je dosao u 5 do 12 jer se isteglio za 1 cm. Platio i sad je miran 200k km a menjao ga je na 235k km.
Al pogledajte sad iz ugla jednog maria koji je za 11-12 godina presao 60k km kad bi on menjao lanac.
Treba da prodje 35 godina da bi on trebao da menja lanac na BMW-u i zar to onda nije vecit lanac? :lol:

Da se isteglio onda bi lošije palio i vukao te povećao potrošnju, vidi se da nemaš pojma i sve su ti neke kratke uigrane fore munje. Kad kupac dođe do trulog a dule drekne vidi avion koliki je na nebu islično. Ja na sledećem servisu menjam lanac tj lančić kod tih malih kubikaža.

Dule neće da pospe tucanikom kako se kupci nebi zavlačili pod auto i videli da je truo :lol:
Te skupo te treba bager, kran, dizalica buldožer.

Samo od dugogodišnjeg vlasnika može da se kupuje auto i posle kupovine se pita za servisnu ili kad je šta rađeno. Preprodavac bi i rođenu majku prodao za dobru cenu.

Hoces ti da prijavis kupcu da si bio u saobracajki sa svojom kosacicom kad budes je prodavao?
Slagaces ga samo tako jer ovamo prosipas fore o trgovcima a sam si gori 10x.
I kako samo imas vremena da smisljas te gluposti?
To je dokaz nezdravog uma a pogotovo kvrnog i verujem da ti nemas ni prijatelja niti s kim da se druzis jer takve osobe su jadne.
A koliko si neiskusan to je za medalju jer eto od dugogodisnjeg vlasnika treba da se kupuju kola kako kazes a eto ja prodam forumasu auto sa 235k km i on ga odmah spusti na 135k i krene dugogodina da ga odrzava sa sve servisnom knjizicom i onda ti kad ga prodaje mase ispred nosa s njom.
Posteno nema sta a takvi su svi danas.
Nema forumasa koji se pohvalio sa pravim kilometrima koji su mu receni nego svi objave ono sto pise na satu. Provereno ko zna koliko put i posle trgovci neposteni. Krenite prvo od sebe pa onda gledajte u tudje dvoriste.

Čim ti neko maše odmah servisnom ponesi malu torbu hehe servisna je samo papirna sveska koja ne može ni da se proveri u ovlašćenom servisu. Zato ja mogu da izvučem odštampanu kompletnu specifikaciju radova na tom automobilu od prve do poslednje godine sa pravim pečatom i to je verodostojan dokument. Naravno da ću prijaviti oštećenje jer nije ni farban auto tj donji rub petih vrata :-) i naravno da ću još dugo da ga vozim jer ne vidim svrhu menjanja. Danas se prodaje to isto sa malo drugačijom školjkom.
Sem toga drugačije je kada imaš kupoprodajni ugovor za novi auto, sa sve fotkama preuzimanja to je ovde sveti gral.

Auto je uzet na brzinu, kao ono kada ti hitno treba mobilni telefon.

Može jedino ako je automobil kupljen u Srbiji ili tamo u mestu odakle je dovučen tj neki EU otpad. Može da se ode recimo u italiju i tamo u tom servisu dobije potvrda na papiru ištampane komplet sve specifikacije radova. Sedneš sa kupcem u avion i odletite na par sati taman obiđete i neke muzeje. Jedino lično da se ode, sve ostalo se falsifikuje kod nas za 20 evra.

Back