igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 25.651
Sabiraj Gti ako ih ima jeftinih a dobrih i ostavi ih negde koju godinu.. ja mislim da ce 4 gti cena eksplodorati u narednih par godina ..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Da osvezim ovu temu, takodje imam 525d i potrosnja je u gradu 15l, a na otovrenom oko 7l. Da li je to normalna potrosnja?Ok,hvala.Imam jos jedno pitanje.Dali je normalna potrosnja u gradu 15l?Ili ima neki problem?Moj je automatik
Koji problem moze biti u pitanju? Da li je jos neko imao problem i resio na neki nacin? I da ne zaboravim takodje je automatski menjac u pitanju.Nije. Imaš ozbiljan problem.
Dobrodošao na forum.![]()
Meni troši 5,5-6 litara ali imam svoj parking u krugu dvojke valjda vam je sad malo jasnije šta je b segment u gradu je tata :-)Kad nema guzve vikendom potrosnja mi je 7.4. Ne ceram u crveno. Auto smesno trosi na otvorenom. Jednostavno, Beograd je. Ko kaze da mu u Beogradu trosi ispod 8 litara sa 30minutnim trazenjem parkinga, 20-30 semafora, spicom, taj laze.
Uglavnom VW preteruju. Neki dan drugova Skoda Oktavia, od Kneza Milosa do Dorcola, 10.2 l/100km
Ko od vas svaki dan se parkira po 20-40 min? Jeste li pokusavali u zoni da zivite xD
Moze bit i da ocajno vozim, nzm. Al na parking uglavnom ubijem najvise goriva.
To je poluservo, ima i ful servo.Moze biti svasta, losa servo pumpa, losa letva volana, a moze biti i tvom drugu da je losa, posto kod mog BMW i kod vecine istih znatno teze nego kod drugih auta je okretanje u mjestu![]()
U gradu ne može da troši toliko, hajde malo realnosti.Meni troši 5,5-6 litara ali imam svoj parking u krugu dvojke valjda vam je sad malo jasnije šta je b segment u gradu je tata :-)
Piše ovako:Da osvezim ovu temu, takodje imam 525d i potrosnja je u gradu 15l, a na otovrenom oko 7l. Da li je to normalna potrosnja?
Urban Consumption: | 8,5 l/100km |
Extra-urban Consumption: | 5,3 l/100km |
Combined Consumption:: | 6,5 l/100km |
I meni troši duplo više po gradu nego na otvorenom, koji bi to problem mogao biti?Nije. Imaš ozbiljan problem.
Dobrodošao na forum.![]()
Moj auto je 2005 pre ristajlinga.Piše ovako:
https://www.cars-data.com/en/bmw-525d-specs/7386/tech
Urban Consumption: 8,5 l/100km Extra-urban Consumption: 5,3 l/100km Combined Consumption:: 6,5 l/100km
Meni se ovo čini malo previše optimističnim s obzirom na menjač, ali u gradu više od 10 - 11 svakako ne bi smelo da bude.
Poluservo pa servo nisi nikada čuo za tu varijantu? A za progresivni servo? I on postoji, negde bolje a negde lošije radi.Kakav poluservo pobogu?!
Nema tu neke razlike, to je taj motor i ta potrošnja.Moj auto je 2005 pre ristajlinga.
Pa u tome što i napolju i po gradu troši previše.I meni troši duplo više po gradu nego na otvorenom, koji bi to problem mogao biti?
Ne, nisam čuo nikad za poluservo. Postoji mehanički i električni. U novije vreme uglavnom se koriste ovi drugi.Poluservo pa servo nisi nikada čuo za tu varijantu? A za progresivni servo? I on postoji, negde bolje a negde lošije radi.
A evo malo i podataka koliko troši, to što ljudi kao dule ne znaju da voze to je drugi par cipela: https://www.auto-data.net/en/hyundai-i20-model-1503
Pitao sam majstora, on kaze da to ok potrosnja, po gradskim guzvama 6.1L trosi, leti malo manje.Nema tu neke razlike, to je taj motor i ta potrošnja.
Pa u tome što i napolju i po gradu troši previše.
On reče da mu troši 15 dizela.Pitao sam majstora, on kaze da to ok potrosnja, po gradskim guzvama 6.1L trosi, leti malo manje.
Reče da mu troši duplo više po gradu nego na otvorenom, što je isto kao i meni, a ti reče da tu nešto ne valja.On reče da mu troši 15 dizela.
Nesporazum, mislio sam na onih 15 litara, a ne na odnos potrošnje grad/put.Reče da mu troši duplo više po gradu nego na otvorenom, što je isto kao i meni, a ti reče da tu nešto ne valja.