Bmw e60 525d 130 kw

Treba mi savet
imam problem pri daljinskom otkljucavamju automobila (bmw e46)
cuje se da klikne ali se ne otkljucavaju,otvori se samo gepek,treba mi par minuta da se motam oko kola da bi se otkljucala
zakljucavanje radi iz prve,ali otkljucavanje zeza
sta moze biti

Treba mi savet
imam problem pri daljinskom otkljucavamju automobila (bmw e46)
cuje se da klikne ali se ne otkljucavaju,otvori se samo gepek,treba mi par minuta da se motam oko kola da bi se otkljucala
zakljucavanje radi iz prve,ali otkljucavanje zeza
sta moze biti
Tesko to ovako odokativno da ti nekoo moze pomoci ..kreni od daljinskog do prijemnika pa dalje do motora..jel moze da zakljuca na ključ?

Нисам био поред мајстора, не могу тачно да кажем... Али је памет која управља бравама повезана на њих преко жица/каблова. Ако на некој жици попусти изолација или ако лемна места попусте, ето проблема.
Са толиким вибрацијама и тако много каблова по ауту, уопште нисам изненађен.

Једна нуспојава, док нисам средио квар, је да кад палим ауто задњи брисач једном "махне". Сада више не.

Нисам био поред мајстора, не могу тачно да кажем... Али је памет која управља бравама повезана на њих преко жица/каблова. Ако на некој жици попусти изолација или ако лемна места попусте, ето проблема.
Са толиким вибрацијама и тако много каблова по ауту, уопште нисам изненађен.

Једна нуспојава, док нисам средио квар, је да кад палим ауто задњи брисач једном "махне". Сада више не.
Koliko si platio popravku?

G11 naravno, što se tiče bmw tu postoji samo sestak pa naviše. 4 cilindra i bmw ne ide. Imao sam 330d e 46,530d e 39 i 530d e60 i mogu samo reci da su to jako ekonomični motori, 330d je trošio maks 11 ovi do 12.13 litara, uporedi ih sa audijem 3.0 i merc 3.0 troši osetno manje, za kvalitet tih motora ne treba trošiti reči

G11 naravno, što se tiče bmw tu postoji samo sestak pa naviše. 4 cilindra i bmw ne ide. Imao sam 330d e 46,530d e 39 i 530d e60 i mogu samo reci da su to jako ekonomični motori, 330d je trošio maks 11 ovi do 12.13 litara, uporedi ih sa audijem 3.0 i merc 3.0 troši osetno manje, za kvalitet tih motora ne treba trošiti reči
Heheh desi se nekad i ovo ..
20201013_172219_01.jpg

Ovi noviji 3.0d od neke 2011 godine su se izgleda lose pokazali i malo malo pa neki zveknuo dok su ti stariji do 2007 bili bas dobri.
Pogotovo je los 525d koji ima 2000 ccm i 218ks za koji licno znam da su u NS dva pukla.

Imamo jedan dobar motor iz e60 2007-2008 pa cemo da vidimo moze li da se prepakuje ..jedina razlika koju sam mogao da vidim je polozaj sensor na radilici sve ostalo pase .. ovo je stari i on unutra a na kovom se nalazi vani, ali pase ovo kuciste
20201013_173126.jpg

Ovi noviji 3.0d od neke 2011 godine su se izgleda lose pokazali i malo malo pa neki zveknuo dok su ti stariji do 2007 bili bas dobri.
Pogotovo je los 525d koji ima 2000 ccm i 218ks za koji licno znam da su u NS dva pukla.
Koji je to motor 525d a da je 2 litra, nekad se znalo ako je 25 zadnja cifra onda je 2,5 litara kubikaža, a sad ovi noviji beemwei baš nekad nemaju veze oznake, mislim da neki i 530d imaju 2 litra samo kubikažu a nešto jako mnogo konja, to je zato što svi imaju turbinu, dok je prije to bila retkost. Inače bez šestaka benzinca to nije bmw to je neki drugi auto.

Koji je to motor 525d a da je 2 litra, nekad se znalo ako je 25 zadnja cifra onda je 2,5 litara kubikaža, a sad ovi noviji beemwei baš nekad nemaju veze oznake, mislim da neki i 530d imaju 2 litra samo kubikažu a nešto jako mnogo konja, to je zato što svi imaju turbinu, dok je prije to bila retkost. Inače bez šestaka benzinca to nije bmw to je neki drugi auto.
Isto kao sto 535 nije 3,5l vec 3l .. sad im je to tako ,smanjili su broj motora

IMG_2606.JPG

Uzivancija je bilo voziti ga tih 8 km iz carinskog skladista do kuce. Jednostavno ovo su poslednji modeli gde su motori bili ono sto trebaju da budu.
Sve u svemu velike su sanse da cu ga registrovati jer em sto nemam trenutno svoj auto em sto volim lep primerak.
IMG_2608.JPG

.
.......em ne zulja puno :D...
I ja sam razmisljao neki dan da uzmem tog starog kao fiksnog pa kad sam pogledao par komada za ono sto bi ja dao odustao sam.. sad razmisljam sa uzmem Golfa 4 Gti neki ne dovršeni projekat gde se ulagalo u motor pa da ga sredim i ostavim.. i njih je vec sad tesko naci da ista valjaju a da ljidi nece puno para ..

Back