igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 25.651
Ne to ti je za auta do 2000 i menja se svake 2g ... tebi treba Long life ... sva vozila preko 2000te ..znaci G12 pa gore .Koji antifriz koristi bmw e 60?Neki kazu g11.Hocu da ga promenim
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne to ti je za auta do 2000 i menja se svake 2g ... tebi treba Long life ... sva vozila preko 2000te ..znaci G12 pa gore .Koji antifriz koristi bmw e 60?Neki kazu g11.Hocu da ga promenim
Tesko to ovako odokativno da ti nekoo moze pomoci ..kreni od daljinskog do prijemnika pa dalje do motora..jel moze da zakljuca na ključ?Treba mi savet
imam problem pri daljinskom otkljucavamju automobila (bmw e46)
cuje se da klikne ali se ne otkljucavaju,otvori se samo gepek,treba mi par minuta da se motam oko kola da bi se otkljucala
zakljucavanje radi iz prve,ali otkljucavanje zeza
sta moze biti
Brava ne odgovara,menjana su vrata,ali buni me sto zakljucava iz prve,i otvara gepek a vrata neTesko to ovako odokativno da ti nekoo moze pomoci ..kreni od daljinskog do prijemnika pa dalje do motora..jel moze da zakljuca na ključ?
Koje zice?Треба отићи у сервис да погледају жице.
Откако сам поправио, ради беспрекорно.
Нисам био поред мајстора, не могу тачно да кажем... Али је памет која управља бравама повезана на њих преко жица/каблова. Ако на некој жици попусти изолација или ако лемна места попусте, ето проблема.Koje zice?
Koliko si platio popravku?Нисам био поред мајстора, не могу тачно да кажем... Али је памет која управља бравама повезана на њих преко жица/каблова. Ако на некој жици попусти изолација или ако лемна места попусте, ето проблема.
Са толиким вибрацијама и тако много каблова по ауту, уопште нисам изненађен.
Једна нуспојава, док нисам средио квар, је да кад палим ауто задњи брисач једном "махне". Сада више не.
Onda verovatno struja ..Brava ne odgovara,menjana su vrata,ali buni me sto zakljucava iz prve,i otvara gepek a vrata ne
Један сат рада, такорећи само руке... Отприлике 2500...Koliko si platio popravku?
Heheh desi se nekad i ovo ..G11 naravno, što se tiče bmw tu postoji samo sestak pa naviše. 4 cilindra i bmw ne ide. Imao sam 330d e 46,530d e 39 i 530d e60 i mogu samo reci da su to jako ekonomični motori, 330d je trošio maks 11 ovi do 12.13 litara, uporedi ih sa audijem 3.0 i merc 3.0 troši osetno manje, za kvalitet tih motora ne treba trošiti reči
Koji je to motor 525d a da je 2 litra, nekad se znalo ako je 25 zadnja cifra onda je 2,5 litara kubikaža, a sad ovi noviji beemwei baš nekad nemaju veze oznake, mislim da neki i 530d imaju 2 litra samo kubikažu a nešto jako mnogo konja, to je zato što svi imaju turbinu, dok je prije to bila retkost. Inače bez šestaka benzinca to nije bmw to je neki drugi auto.Ovi noviji 3.0d od neke 2011 godine su se izgleda lose pokazali i malo malo pa neki zveknuo dok su ti stariji do 2007 bili bas dobri.
Pogotovo je los 525d koji ima 2000 ccm i 218ks za koji licno znam da su u NS dva pukla.
Isto kao sto 535 nije 3,5l vec 3l .. sad im je to tako ,smanjili su broj motoraKoji je to motor 525d a da je 2 litra, nekad se znalo ako je 25 zadnja cifra onda je 2,5 litara kubikaža, a sad ovi noviji beemwei baš nekad nemaju veze oznake, mislim da neki i 530d imaju 2 litra samo kubikažu a nešto jako mnogo konja, to je zato što svi imaju turbinu, dok je prije to bila retkost. Inače bez šestaka benzinca to nije bmw to je neki drugi auto.
Trebao si e46 330i uzeti, m54 motori, neuništivi.Eto ja danas doterao 318d E90 2006 a on je sa 1995ccm.![]()
Da se navozaš cira u njemu, njima je baram bitno da je bmw, nebitno koji motorEto ja danas doterao 318d E90 2006 a on je sa 1995ccm.![]()
Mislim cura...Da se navozaš cira u njemu, njima je baram bitno da je bmw, nebitno koji motor![]()