Iskustva
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nije.. to je malo previše.. Nebi on trebao uzimati 15 ako voziš normalno .. To vam je sve od zacepljenja koja dolaze jer ih ne vozite dovoljno dizel mora da se zagreje i da radi.. Moras da očistis sistem.. Probaj sa usisnom granom verovatno ti se tu nakupilo mnogo taloga tu bi mogao izvući 20%..Ok,hvala.Imam jos jedno pitanje.Dali je normalna potrosnja u gradu 15l?Ili ima neki problem?Moj je automatik
Moj 2.0 118d ovih sana oko 10l kroz BgD tako sa je ok. Inace trosi oko 8l.Ok,hvala.Imam jos jedno pitanje.Dali je normalna potrosnja u gradu 15l?Ili ima neki problem?Moj je automatik
Ti imaš nervozu nogu može on i 20.. Loše ti toMoj 2.0 118d ovih sana oko 10l kroz BgD tako sa je ok. Inace trosi oko 8l.
Istina. Kad je lagana vožnja i nije gužva, 7.4, tj. zaista onako kako je fabrika napisala. Kad je baš redovna gužva da kažem 8.4-8.7. Kad je Beograd u punom sastavu (dakle 80 puta pritisnem kvačilo za 5 kilometara) onda lagano preko 10... JbgTi imaš nervozu nogu može on i 20.. Loše ti to![]()
Prosecna brzina 11km/h... NEma tu pomoci previse. BMW od svih kola najviše voli da popije gorivo, al hoćeš sportski trzaj i malu potrošnju, pa neće moćiMoguće da su zakrcenja velika ali opet mi 15l zvuči mnogo.. To je 6,6km/l na tu potrošnju možeš i Ferrarija da voziš.. Ustvari imali smo mercedes G wagon 4,0cdi on je trosio tu oko 15-16lako si pažljiv sa gasom
![]()
Slazem se Dule, al ja ispod 9 litara na 11km/h proseku sa trazenjem parkinga po 40 minuta ponekad nema sanse da izvucem... Isao bih troninetom da mogu...Nije istina da BMW najvise voli da popije.
To pricas na osnovu svog auta a ja sam neko ko ih je do sad imao poprilicno i 320d trosi po Novom Sadu oko 7-7,5L.
Gde ti vozis ja ne znam ali je cinjenica da ga stiskas a ne mozes iz malo konja da cedis snagu i da ocekujes da ce malo da trosi. Vec smo pisali o tome ali ti i dalje cepas svoju pricu koja nije na mestu.
BMW 525d 2004 sam vozio neko vreme i imao je automatski menjac. Vozio sam ga po gradu i onako nit sam ga cepao nit sam ga gusio a ispisivao je na bordu 7,3 i ja se obradovao kako malo trosi a kad sam video da je bio prebacen na km/L skenjao sam se jer to je bila potrosnja od 12,7L.
Momentalno sam ga prodao jer ide kao 520d sa manuelnim menjacem a trosi jedno 4-5L vise a placam registraciju vise.
Manje trosi 530d od tog 525d.
Meni kombi troši po gradu oko 8,5-9l sa 1,6 dupli turbo motorom 140ks .. Mngo loše voziš.. Golfa nisam ni testirao naspem ženi rezervoar, voza se po mesec danaSlazem se Dule, al ja ispod 9 litara na 11km/h proseku sa trazenjem parkinga po 40 minuta ponekad nema sanse da izvucem... Isao bih troninetom da mogu...
Kad nema guzve vikendom potrosnja mi je 7.4. Ne ceram u crveno. Auto smesno trosi na otvorenom. Jednostavno, Beograd je. Ko kaze da mu u Beogradu trosi ispod 8 litara sa 30minutnim trazenjem parkinga, 20-30 semafora, spicom, taj laze.Meni kombi troši po gradu oko 8,5-9l sa 1,6 dupli turbo motorom 140ks .. Mngo loše voziš.. Golfa nisam ni testirao naspem ženi rezervoar, voza se po mesec dana![]()
Dizel se malo, drugscije vozi nema potrebe ga gurati kroz obrtaje kad on prizvodi momenat na niskim obrtajima.. Možeš povremeno da ga priduvas...Kad nema guzve vikendom potrosnja mi je 7.4. Ne ceram u crveno. Auto smesno trosi na otvorenom. Jednostavno, Beograd je. Ko kaze da mu u Beogradu trosi ispod 8 litara sa 30minutnim trazenjem parkinga, 20-30 semafora, spicom, taj laze.
Uglavnom VW preteruju. Neki dan drugova Skoda Oktavia, od Kneza Milosa do Dorcola, 10.2 l/100km
Ko od vas svaki dan se parkira po 20-40 min? Jeste li pokusavali u zoni da zivite xD
Moze bit i da ocajno vozim, nzm. Al na parking uglavnom ubijem najvise goriva.
Е... да дођеш у центар а да не кошта... тешко...Kad nema guzve vikendom potrosnja mi je 7.4. Ne ceram u crveno. Auto smesno trosi na otvorenom. Jednostavno, Beograd je. Ko kaze da mu u Beogradu trosi ispod 8 litara sa 30minutnim trazenjem parkinga, 20-30 semafora, spicom, taj laze.
Uglavnom VW preteruju. Neki dan drugova Skoda Oktavia, od Kneza Milosa do Dorcola, 10.2 l/100km
Ko od vas svaki dan se parkira po 20-40 min? Jeste li pokusavali u zoni da zivite xD
Moze bit i da ocajno vozim, nzm. Al na parking uglavnom ubijem najvise goriva.