Da li je ovo jedan od najmanjih telefona na svetu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada sam nedavno u društvu na stol stavio svoju prastaru Nokiju, pitao me jedan klinac kakav je to daljinski upravljač?Ova dva i danas rade
Samo im je baterija jako slaba a nije ni cudo
Ala je bila fora da u kaficu bacis na sto mali telefoncic nekada ... a vidi sada , sve same cigle.
Možda bi ( pre ovih prenosnih govanca) hit bio telefon u obliku značke pa kao u Zvezdanim Stazama: Na dodir se javljaš, a nakon dodira samo izgovoriš ime koga treba da zoveš!Pa sto reche Commie to je bio fazon nekadaTehnicki sad mogu da shtancaju telefone i velicine zrna pasulja
, mislim da je Mitsubishi ako se dobro secam pravio ekstremno male telefone koji su tada bili papreno skupi.
Kolbri simens.Bili su nesto manji,ne ekstremno mali,ali su imali uvrnute oblike i bili su skupi.I danas drze neku pristojniju cenu za polovne dumb telefoneMozda sam se zeznuo znam da je imao neki cudan naziv.
Kolibri 8 nije imao klasicnu tipkovnicu i pozivalo se glasom.Krenes da govoris brojeve ziro, siks, uan ili van,nije uvek znao da prepozna sta si reko.Imam ga i daljeMožda bi ( pre ovih prenosnih govanca) hit bio telefon u obliku značke pa kao u Zvezdanim Stazama: Na dodir se javljaš, a nakon dodira samo izgovoriš ime koga treba da zoveš!![]()
Nadmašili su Majkrosoft?Ajoj Ala su imali jake polifone melodije ti simensi, a bili skupi ,preskupi jer su bili deo neke modne linije....a oblici uvrnuti...inače Simens je imao taj neki uvrnuti dizajn.
Samo imali su ubedljivo najbagovitiji softver![]()
Nije xelibriKolbri simens.Bili su nesto manji,ne ekstremno mali,ali su imali uvrnute oblike i bili su skupi.I danas drze neku pristojniju cenu za polovne dumb telefone
Pa od xx65. (do xx75 nakon toga ih nema vise) generacije moze da se kaze da su konacno napravili "ozbiljan" i relativno stabilan operativni sistem koji se bazirao na naprednijoj java platformi , imao je podlogu za multimediju, 3d graficke aplikacije, bluetooth pa cak i GPS navigaciju ( u nekom obliku)Ajoj Ala su imali jake polifone melodije ti simensi, a bili skupi ,preskupi jer su bili deo neke modne linije....a oblici uvrnuti...inače Simens je imao taj neki uvrnuti dizajn.
Samo imali su ubedljivo najbagovitiji softver![]()