- Poruka
- 34.214
Izvinite druže preCedničeСпрема се закон који ће истражити и утврдити све мотиве због којих опозиција и њени симпатизери праве хаос по Србији.
Боље да сами признате и оправдате се, него да државни органи то утврђују.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinite druže preCedničeСпрема се закон који ће истражити и утврдити све мотиве због којих опозиција и њени симпатизери праве хаос по Србији.

Plaća me Aleksandar Vučić.Спрема се закон који ће истражити и утврдити све мотиве због којих опозиција и њени симпатизери праве хаос по Србији.
Ma bio sam i ja student pa smo se našetali do mile volje, i sve iskljyčivo u periodu dok je bilo demonstracija protiv Zlobe. Na hodao sam se za ceo život, a i još sam malo promukao od tada…
Neće ovog puta, AV nije baš lud kao Mira, iako se trudi da odaje takav utisak.Ja sam tada izgubila posao jer sam podržala studente. Kao i sada, al me sad nešto baš briga hoću li ostati bez posla...
Bože kako volim Pavkovića

Kad je većina desnice kupljeno.Da li je svako ko talasa nečiji bot? Konstatacija da je agresivni građanizam mejnstrim opozicije upravo ono što hrani vlast nije botovanje.
I sad ima takvih, ja mlada prof, komentarisala u zbornici i doušnici odradili posaoNeće ovog puta, AV nije baš lud kao Mira, iako se trudi da odaje takav utisak.

Bože kako volim Pavkovića![]()
Sve sam mogao da očekujem,ali da najveći Srbin-dulesrbenda,bude obožavalac Sorosa and co,to nisamНе, Рогозин је његов другар.
I sad ima takvih, ja mlada prof, komentarisala u zbornici i doušnici odradili posao![]()

Нема веће људске присности од ове:
Pogledajte prilog 1652044
Pogledajte prilog 1652045
Погледај ту радост, никада ни са једним западним хегемонистом кад се сретне не испољава овакву радост као да је у друштву Императора Путина!
Ne smeta meni što oni podržavaju opoziciju i što blokiraju fakultete.Meni smeta što studiraju na moj račun Studiranje nije nikakvo ljudsko pravo nego luksuz.
Promašio si ciljnu grupu, dodaj i nisam sujetnaБила си млада, лепа и глупа
Данас више ниси млада и лепа...![]()
a da li sam glupa... verovatno da jesam kad se ovde sobaram sa nekima 
Kad je većina desnice kupljeno.
Promašio si ciljnu grupu, dodaj i nisam sujetnaa da li sam glupa... verovatno da jesam kad se ovde sobaram sa nekima
![]()

Sad će Vučić da kaže : "Studenti su u pravu" i nastavi po starom
Sto je najgore i opozicija isti titoisti,ne znaš od koga da se čuvašТитоизам - Вучићевизам
Da se ne lažemo nema nikakvih studentskih protesta nego je reč o opozicionim protestima u koje su uključeni aktivisti i simpatizeri opozicije među studentskom populacijom.Naravno sloboda govora je neprikosnovena ali opozicija i svi nezadovoljni vlašću uključujući i studente imaju pravo da se okupljaju na prostorima gde ne ugrožavaju normalno odvijanje saobraćaja i drugih aktivnosti građana.Blokade saobraćajnica ili javnih ustanova nigde nisu legalan oblik političke borbe.Na osnovu čega zaključak, podržavaju opoziciju? Jer su besni i ljuti na sve što se dešava? Je l to privilegija samo opozicije ? Naglasiću po ko zna koji put, nijedna stranka, nikada, ničiji član, nikada i smatram da imam sva prava da izrazim nezadovoljstvo bilo čime što smatram da ugrožava moj i živote moje dece.
Njegov ego to ne bi izdržao.Sad će Vučić da kaže : "Studenti su u pravu" i nastavi po starom
Znači SNS je trebalo kazniti kad su oni blokirali puteve, ulice i sudove dok su bili opozicija?Da se ne lažemo nema nikakvih studentskih protesta nego je reč o opozicionim protestima u koje su uključeni aktivisti i simpatizeri opozicije među studentskom populacijom.Naravno sloboda govora je neprikosnovena ali opozicija i svi nezadovoljni vlašću uključujući i studente imaju pravo da se okupljaju na prostorima gde ne ugrožavaju normalno odvijanje saobraćaja i drugih aktivnosti građana.Blokade saobraćajnica ili javnih ustanova nigde nisu legalan oblik političke borbe.
Njegov ego to ne bi izdržao.
On da prizna da je neko drugi u pravu? Pa nema šanse.Грешиш.
Дијаболик бежи од признања својих демонских намера.
Upravo ono što sam napisala, isključuješ i najmanju mogućnost da su zaista nezadovoljni, da ne upotrebim neku oštriju reč, stanjem u državi, da je činjenica da životi dece u ovoj državi sve manje vrede. Ne pišem o protestima opozicije i blokadama mostova, pišem o njihovoj potrebi da ukažu na besmisao u ovoj državi. Ja ne isključujem da među njima ima i simpatizera opozicije, ali najveći broj njih nije iz političkih razloga to uradio.Da se ne lažemo nema nikakvih studentskih protesta nego je reč o opozicionim protestima u koje su uključeni aktivisti i simpatizeri opozicije među studentskom populacijom.Naravno sloboda govora je neprikosnovena ali opozicija i svi nezadovoljni vlašću uključujući i studente imaju pravo da se okupljaju na prostorima gde ne ugrožavaju normalno odvijanje saobraćaja i drugih aktivnosti građana.Blokade saobraćajnica ili javnih ustanova nigde nisu legalan oblik političke borbe.