Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 68.315
Još kad bi ti imao predstavu koliko neki umeju da glume…
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još kad bi ti imao predstavu koliko neki umeju da glume…
NaravskiMa kao kod tvog Kurtija?
Da li ti shvataš da ste ogadili ovu zemlju mladim ljudima i da se više odavde ne ide samo zbog novca nego i celokupnog ambijenta i ovako toksične atmosfere.Imaju prava da demonstriraju koliko hoće, ali bez većine (verifikovane na izborima) ne mogu da donose odluke u ime svih.
Ko je ogadio zemlju kome? Nisam na vlasti, niti podžavam Vučka.Da li ti shvataš da ste ogadili ovu zemlju mladim ljudima i da se više odavde ne ide samo zbog novca nego i celokupnog ambijenta i ovako toksične atmosfere.
Cilj ove vlasti je da penzioneri postanu većina, ja drugo objašnjenje nemam.
Slika Srbije danas je vrlo loša, unutar naše zemlje su tenzije na strasnom nivou nažalost, pre 5 6 7g ni blizu ovako nije bilo.Ko je ogadio zemlju kome? Nisam na vlasti, niti podžavam Vučka.
P.S. Da li si nekad bio na nekom hrvatskom forumu da vidiš kako ismevaju sprske evroentuzsijaste? Postavi im neko “šta nam je ovo trebalo”, čisto da vidiš.
Ili je Đilasu možda potrebno da drži tonus svojim biračima (tj onima nezadovoljnim SNS-om) da ne bi prešli kod nekog drugog?Samo masovni i konstanti protesti Vucica mogu koliko toliko kontrolisati.
Da ih samo to brine ne bi izlazili na proteste.Студенте ипак више брине да им нешто не падне на главу и да не заврше лежећи пред попом.
Pavle Cicvarić - najnoviji vodja protesta studenataОн редовно! Ја само гледам карлеушине слике и замишљам...
To su naša deca i imaju podršku svih nas pametnih, vrednih i poštenih.Ком бре народу. Ти ове што арлаучу зовеш народом???
Glume samo studenti FDU, ali to im je posao, za to uče i spremaju se. Na ulici su oni bili među prvima, a SNS batinaši su ih među prvima napali.Još kad bi ti imao predstavu koliko neki umeju da glume…
Imali su Hrvati protest studenata, koji su naši studenti podržali. Sad im studenti iz Rijeke uzvraćaju sa podrškom. Bravo za oba poteza.Slika Srbije danas je vrlo loša, unutar naše zemlje su tenzije na strasnom nivou nažalost, pre 5 6 7g ni blizu ovako nije bilo.
Šta mene briga za Hr forum, u Hr godinama jedan protest nema, ćute kao zaliveni, meni se svidja bunt mladih i taj Francuski duh.
Samo masovni i konstanti protesti Vucica mogu koliko toliko kontrolisati.
Ovo sto je Vrhovni Komandant uradio sa KiM potpisujucu briselske i ohridske sporazume, sprovodeci ohridske, plus abnormalni drzavni krimial, je MNOGO gore od nekog izjasnjavanja o Srebrenici osoba koje nisu na funkciji.
И мени што шта смета али не урлам испред установа.
Da ih samo to brine ne bi izlazili na proteste.
Ne mi trebalo da gledas samo sebe u ogledalo.
Pavle Cicvarić - najnoviji vodja protesta studenata
Jasno je da se radi o potomcima solunskih junaka!
Pogledajte prilog 1656576
Љуби га мајка, од оваквих Вучић највише стрепи...
Tito se nije ophodio ko seljacina za razliku od ovog radikala.Studenti nisu uspeli da sruše Tita.