Blokirani Rektorat i fakulteti u Beogradu, Novom Sadu i Nišu od strane studenata: Podrška i profesora

Imaju prava da demonstriraju koliko hoće, ali bez većine (verifikovane na izborima) ne mogu da donose odluke u ime svih.
Da li ti shvataš da ste ogadili ovu zemlju mladim ljudima i da se više odavde ne ide samo zbog novca nego i celokupnog ambijenta i ovako toksične atmosfere.

Cilj ove vlasti je da penzioneri postanu većina, ja drugo objašnjenje nemam.

Da li ti shvataš da ste ogadili ovu zemlju mladim ljudima i da se više odavde ne ide samo zbog novca nego i celokupnog ambijenta i ovako toksične atmosfere.

Cilj ove vlasti je da penzioneri postanu većina, ja drugo objašnjenje nemam.
Ko je ogadio zemlju kome? Nisam na vlasti, niti podžavam Vučka.

P.S. Da li si nekad bio na nekom hrvatskom forumu da vidiš kako ismevaju sprske evroentuzsijaste? Postavi im neko “šta nam je ovo trebalo”, čisto da vidiš.

Ko je ogadio zemlju kome? Nisam na vlasti, niti podžavam Vučka.

P.S. Da li si nekad bio na nekom hrvatskom forumu da vidiš kako ismevaju sprske evroentuzsijaste? Postavi im neko “šta nam je ovo trebalo”, čisto da vidiš.
Slika Srbije danas je vrlo loša, unutar naše zemlje su tenzije na strasnom nivou nažalost, pre 5 6 7g ni blizu ovako nije bilo.

Šta mene briga za Hr forum, u Hr godinama jedan protest nema, ćute kao zaliveni, meni se svidja bunt mladih i taj Francuski duh.

Samo masovni i konstanti protesti Vucica mogu koliko toliko kontrolisati.

Он редовно! Ја само гледам карлеушине слике и замишљам...
Pavle Cicvarić - najnoviji vodja protesta studenata

Jasno je da se radi o potomcima solunskih junaka!

1734051478423.png

Љуби га мајка, од оваквих Вучић највише стрепи...

Ком бре народу. Ти ове што арлаучу зовеш народом???
To su naša deca i imaju podršku svih nas pametnih, vrednih i poštenih.
Najtužnije je što oni danas izlaze na ulicu protiv istih onih protiv kojih smo i mi nekadašnji studenti izlazili.
Ništa se nije promenilo na vrhu Srbije, potrošili smo tolike godine, čitavu generaciju a isti još uvek jašu narod i zemlju.

Još kad bi ti imao predstavu koliko neki umeju da glume…
Glume samo studenti FDU, ali to im je posao, za to uče i spremaju se. Na ulici su oni bili među prvima, a SNS batinaši su ih među prvima napali.
Znaju se imena, postoje snimci, svedoci... zašto nisu pohapšeni i odvedeni pred sudiju?
Partijaši su pokušali da se uvuku među studenta, ali im to nije uspleo, sad se na protest donose indeksi, nama tamo mesta političarima bilo koje stranke.

Slika Srbije danas je vrlo loša, unutar naše zemlje su tenzije na strasnom nivou nažalost, pre 5 6 7g ni blizu ovako nije bilo.

Šta mene briga za Hr forum, u Hr godinama jedan protest nema, ćute kao zaliveni, meni se svidja bunt mladih i taj Francuski duh.

Samo masovni i konstanti protesti Vucica mogu koliko toliko kontrolisati.
Imali su Hrvati protest studenata, koji su naši studenti podržali. Sad im studenti iz Rijeke uzvraćaju sa podrškom. Bravo za oba poteza.

Pavle Cicvarić - najnoviji vodja protesta studenata

Jasno je da se radi o potomcima solunskih junaka!

Pogledajte prilog 1656576

Љуби га мајка, од оваквих Вучић највише стрепи...

Нешто ми каже да је ово монтажа.. Занима ме шта ће Павле рећи ;)

Svi fakulteti u Beogradu u blokadi​

Izglasavanjem blokade na Bogoslovskom fakultetu, u Beogradu više ne postoji nijedna državna visokoškolska ustanova koja nije obustavila rad. Prvi su u blokadu ušli studenti Fakulteta dramskih umetnosti. Beogradski univerzitet čini ukupno 31 fakultet.

Odbor SANU podržao studente​

Akademijski odbor za visoko obrazovanje oglasio se o studentskim blokadama.
„Akademijski odbor za visoko obrazovanje SANU je na svojoj sednici od 12. decembra pružio podršku studentima u njihovim protestima i iskazivanju uzroka njihovog nezadovoljstva. Odbor smatra pozitivnim to što mladi ljudi koji streme najvišim nivoima obrazovanja i od kojih u velikoj meri zavisi budućnost naše zemlje imaju svoje mišljenje o društvu u kojem žive i spremni su da svoje stavove jasno i javno iskažu", poručuju iz tog odbora.

Back