BLOKIRAN DIJALOG! Vučić NEZADOVOLJAN sastankom sa Mogerinijevom i Tačijem!

Tyson Fury

Domaćin
Banovan
Poruka
4.348
stanje redovno:
brisel112_0.jpg

https://www.srbijadanas.com/vesti/i...-prvo-susret-sa-federikom-mogerini-2018-11-08

U nedelju predsednik ide u Pariz
- Razgovaraću sa Makronom u nedelju svakako i o ovim stvarima i dijalogu. Ali pre svega ću tamo ići na ceremoniju. Sa ponosom ću biti tamo da pokažem da mi zaslužujemo posebno mesto u istoriji čovečanstva i da svima koji su bili na suprotnoj strani pokažem da ćemo uvek raditi na tome da sva naša deca znaju ko su im bili predaci - rekao je Vučić.
_______

"Ja Hitler? A meni hitlerovci pobili CELU FAMILIJU!" Vučić prokomentarisao SKANDALOZNU KARIKATURU koja je razbesnela Srbiju!

vucichitler.jpg

https://www.srbijadanas.com/vesti/i...sao-skandaloznu-karikaturu-koja-je-2018-11-09

Nemojmo se uzbudjivati, dragi forumasi. Stanje redovno. Histerija, shizofrenija, ludilo, potpuna paranoja, psihopatologija i taj rad... Se nastavlja. Pregalacki, posveceno, do najdubljih dubina. Do posledjeg Srbina! :kez:

Dejavu!

_nobody_

NARODNA POEZIJA za vaspitanje dece i omladine:
Popović je navodno prijavio pevačicu Centru za socijalni rad u Zagrebu za nasilje u porodici. Tačnije, Milanov advokatski tim predočio je čelnicima Centra za Socijalni rad Severinine uvrede, koje je iznela na račun oca svog deteta i time izvršila porodično nasilje.

Razlog za ovu prijavu je zapravo mejl koji je Severina poslala Milanu, a u kojem biznismena naziva: glupanom, nezdravim čovekom koji se mora lečiti na psihijatriji, psihopatom, go.narom, zlotvorom, gadom, luzerom, manijakom, kriminalcem... Pored ovih uvreda, u mejlu stoji i pevačicina pretnja da će učiniti sve da zaštiti sina od oca, da bi ga najradije izlemala po go.narskim kostima, te da joj se povraća od njega, da zagađuje svet, da je bednik i nula od čoveka.

Prelepo, ovo boldovano chervenim. Ovo treba ukljuciti u lektiru za drugi razred osnovne skole. Da znaju deca ko su im bili predaci, da iver ne pada daleko od klade. :aha2:

_nobody_

Prelepo, ovo boldovano chervenim. Ovo treba ukljuciti u lektiru za drugi razred osnovne skole. Da znaju deca ko su im bili predaci, da iver ne pada daleko od klade. :aha2:

_nobody_

Ништа необично да мајка манипулише сином и држи га подаље од оца свим средствима. Да би од њега правила нову наивну будалу коју ће вући за нос и варати нека мамина принцеза, која је насупрот несретнику без оца одагајана у духу да јој свет нешто другује.
Јер има рану од секире међу ногама.

"Ja Hitler? A meni hitlerovci pobili CELU FAMILIJU!" Vučić prokomentarisao SKANDALOZNU KARIKATURU koja je razbesnela Srbiju!

Nemojmo se uzbudjivati, dragi forumasi. Stanje redovno. Histerija, shizofrenija, ludilo, potpuna paranoja, psihopatologijai taj rad... Se nastavlja. Pregalacki, posveceno, do najdubljih dubina. Do posledjeg Srbina! :kez:
Dejavu!

_nobody_

Лично уопште не подржавам Вучића - нпротив, имам милион примедби на СНС-овце ......... али у овом случају морам да скренем пажњу свима на нека више него "чудна" догађања и изјаве ових дана.
Коракс је направио карикатуру - а затим дао следећу изјаву:
1.
Koraks: Ovde se, na neki način, neguju fašisti

Koraks.jpg
Izvor: N1

Karikaturista Predrag Koraksić Koraks, na pitanje kako kao društvo reagujemo na fašizam, kaže da se u Srbiji, na neki način neguju fašisti, a da političari to podstrekavaju, jer im takva situacija odgovara. Istoričar Milovan Pisari konstatuje da revizija istorije koja se dešava nema veze sa istorijom i naučnim procesom.

2.
затим је Суљо Угљанин дао скандалозну јавну изјаву да је Србија фашистичка држава.....

3.
пре једно сат времена на твН1 били су гости Филип Давид(књижевник, Чивутин) и Петричић (београђанин, пореклом 'Рват, карикатуриста) и напричали су гомилу невиђених бљувотина о некаквом "свакодневном фашизму у Србији" - лепо ми је позлило слушајући их шта лапрдају... тако да испада да свако ко данас није комуњариста - он је некакав "фашиста".

И када све ово лепо сабереш - МОЖЕ СЕ ЗАКЉУЧИТИ ДА ЈЕ У ПИТАЊУ НЕКАКВА ПРИПРЕМЉЕНА "АКЦИЈА" тј. НОВО ПЉУВАЊЕ И ОПТУЖИВАЊЕ СРБИЈЕ И СРБА..............

Ne znam, Mito, ja sam ovde nakon povratka, pre jedno mesec i po, pricao kako me lokalni samouravljac, Opstina Grocka, desna ruka Sime Cigana, sve truli SNSovci sa trocifrenim brojevima, zamalo kidnapovao (11.2017.) da raketlam u EdePro-u. Ovaj lik: http://www.grocka.rs/wp-content/uploads/2015/06/vlado-radovanovic.jpg

Ne mogu da ti objasnim sta je on radio, i kako se bacakao po prostoriji sto sa njim nisam otisao u fabriku raketla. Prvo je hteo lepim, pa verbalnom silom, pa je 20x rekao da MORAM, iako sam ga uljudno odbio prvi put, pa onda svaki put kada je insistirao. Na kraju se izoblicio, jer mi rekao da je "ekipa" spremna za docek, Boze me sacuvaj i sakloni! :pop3:

Na kraju je dobio psihoticni napad, pa je pokusao da me safata i da me na silu ubacui u auto, pa sam ja MORAO da se ustanem sa stolice da ga odvalim otvorenom sakom... Odskocio 3 metra od mene, smirivao se dva minuta, i kada sam krenuo, sav sokiran, to bolesno SNSovsko zvalavo alavo i balavo govedo mi rece: "ti NE razumes, mi smo PRAVE pravcate demokrate"!?

Ogoljeni Fasizam je proglasio za Demokratiju. Posle mi pretio nekoliko meseci (ja se nad njima svima izivljavam, jer NE radim ono sto oni hoce), dok mi nije pukao film, pa sam ga malo neuljudnije zamolio da ce biti gadan belaj (ne bas biranim recima). Onda se skroz smirio... :whistling:

_nobody_

Pokažite malo poštovanja prema precedniku!
On je i VAŠ precednik :rtfm:

Koji? Ona velika slanina? Musliu Pedev? Nije on moj Precednik. Nije on moj Precednik. Nije on moj Precednik. Nije on moj Precednik. Nije on moj Precednik. Nije on moj Precednik. Nije on moj Precednik. Nije on moj Precednik. Nije on moj Precednik. Nije on moj Precednik. Nije on moj Precednik. Nije on moj Precednik. Nije on moj Precednik. Nije on moj Precednik. Nije on moj Precednik...

Pa sta je onda, koji on moj? :mrgreen:

_nobody_

.

Ово је типичан напад сорошеваца којима и Вучић припада.

Ово је отворена претња да ако не одради шта му је мали Сорош задао у пар долазака овде, следи његова политичка ликвидација.

Ништа необично.

Необично је што ми трпимо сав овај циркус у организацији Сороша.

.

Олако се овде фрљате са појмовима.
Неки из незнања, а неки из недостатка самоконтроле.
У фашизму- не би смели овако да кенјате...:lol:

У неофашизму можеш да кењаш колико хоћеш, режим те не зарезује јер сви могу да кењају и сви и кењају, кењање је толико масовно и разноврсно да се све то измеша и нико ту више не може да разликује ко је шта и када искењао

Олако се овде фрљате са појмовима.
Неки из незнања, а неки из недостатка самоконтроле.
У фашизму- не би смели овако да кенјате...:lol:

Ovo je moderna forma SNSovog fasizma: srpski neofasizam. Mi kenjamo, a oni kradu, drpaju, otkidaju. Bole ih pistolj sto mi kenjamo i kenjamo i kenjamo... :aaa:

_nobody_

Back