Бран Мутимировић
Domaćin
- Poruka
- 3.695
Kakva si babetina, transfer blama neopisivi dok se čita šta baljezgaš.Ma dal je moguce da ovi ljudi toliko mrze sopstvenu zemlju i sopstveni narod?
Sta je ovo ljudi moji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva si babetina, transfer blama neopisivi dok se čita šta baljezgaš.Ma dal je moguce da ovi ljudi toliko mrze sopstvenu zemlju i sopstveni narod?
Sta je ovo ljudi moji?
Reci prosto "debil" i ne troši reči.novinarka i urednica portala Vaseljenska
Nemaju pameti ako se zaista ovome raduju. To znaci samo da su lenstine koje ne znaju na sta se "leba radja", gotovani na maminoj i tatinoj grbaci.https://www.alo.rs/vesti/politika/1...jaju-turizam-srbije-gubici-i-otkazivanja/vest
Ma dal je moguce da ovi ljudi toliko mrze sopstvenu zemlju i sopstveni narod?
Sta je ovo ljudi moji?
autorska tema
Nemaju pameti ako se zaista ovome raduju. To znaci samo da su lenstine koje ne znaju na sta se "leba radja", gotovani na maminoj i tatinoj grbaci.
S tim sto, ja se ne bih radovala da je icija privreda mojim delovanjem unistena ili pogodjena. To nije uspeh, to je destrukcija.
Nemaju pameti ako se zaista ovome raduju. To znaci samo da su lenstine koje ne znaju na sta se "leba radja", gotovani na maminoj i tatinoj grbaci.
S tim sto, ja se ne bih radovala da je icija privreda mojim delovanjem unistena ili pogodjena. To nije uspeh, to je destrukcija.
Aj smisli nešto novo, baba, to slušamo otkad su počeli da kritikuju Vučića. Svi neradnici, samo on radi 25č dnevno.Nemaju pameti ako se zaista ovome raduju. To znaci samo da su lenstine koje ne znaju na sta se "leba radja", gotovani na maminoj i tatinoj grbaci.
Objasni nam, 'leba ti, kako to uspe nekoliko hiljada studenta da uništi čitavu privredu jedne države? Živi nismo svi da čujemo. Pa, zar nam presenik nije već 17 puta pobedio cvetnaju revaljuciju? Kako sad odjednom privredu uništiše?S tim sto, ja se ne bih radovala da je icija privreda mojim delovanjem unistena ili pogodjena. To nije uspeh, to je destrukcija.
Prođi malo kroz objave te debiluše, živa komedija.Шта пише?
Чак 1.600 лајковало?
Па онда је јасно, Србија је капут.
Prođi malo kroz objave te debiluše, živa komedija.![]()
Подметнуо Тихи лажну информацијуNemaju pameti ako se zaista ovome raduju. To znaci samo da su lenstine koje ne znaju na sta se "leba radja", gotovani na maminoj i tatinoj grbaci.
Princ Aleksandar karadjordjevic je izjavio da ce vratiti u Srbiju zlato koje je njegov otac odneo 1941 u london i nadoknaditi sve gubitke od blokadahttps://www.alo.rs/vesti/politika/1...jaju-turizam-srbije-gubici-i-otkazivanja/vest
Sta je ovo ljudi moji?
autorska tema
Svaki treći dan postavljaš pro SS SNS teme.nemam nikakve veze i ti to znas
vesna veizovic je novinarka i urednica portala Vaseljenska
a krahsnsa je blokaderski profil i ti to znas
Možeš ti i jadnije, ajde. Mada, ne znam ima li jadnije od Milenka Govanova.Caci milenko pravo u centar haha
Наравно да може.Možeš ti i jadnije, ajde. Mada, ne znam ima li jadnije od Milenka Govanova.
Sloboda nema cenu ..U svakoj normalnoj državi bi vlast raspisala izorehttps://www.alo.rs/vesti/politika/1...jaju-turizam-srbije-gubici-i-otkazivanja/vest
Sta je ovo ljudi moji?
autorska tema
Биће интересантно за месец-два, када Динкец отворено преузме власт, а тиксоглу почне писати хвалоспеве истом и пљувати дојучерашњу назадњачку сабраћу.Није то комедија, то је озбиљна ствар...
Један Динко Грухоњић разбија Србију на атоме, нико му ништа не може.
Ове ***** на власти гледају само како да се накраду, то им је једини циљ. За било шта друго су неспособни.
Сад замисли 1.600 таквих као Динко...нећемо стати ни под маслачак, кад заврше са нама.
У свакој нормалној држави би кривци за убиство 16 лица били осуђени.Sloboda nema cenu ..U svakoj normalnoj državi bi vlast raspisala izore
У свакој нормалној држави би кривци за убиство 16 лица били осуђени.