Blokade mostova i studentske demonstracije u Novom Sadu: Put ka nezavisnosti Vojvodine?

U poslednjim nedeljama Novi Sad je postao epicentar studentskih demonstracija i građanskih protesta, koji su kulminirali blokadama mostova na Dunavu. Iako su protesti formalno započeli kao reakcija na društvene i ekonomske probleme, sve više glasova ukazuje na to da je njihov krajnji cilj potpuno odcepljenje Vojvodine od Srbije... Istina ili ne..?
Dinkooooooo 🤣🤣🤣🤣

Ta karnevalska atmosfera tamo sa pečenjem prasića i sve opšte narodnim veseljem nema veze sa tragedijom u novom Sadu. Budi realna.

Vi botovi baš ništa sami ne možete da smislite, samo ponavljate šta vam je rečeno

Polaganje venaca i cveća i sve što se dešavali ispred stanice na licu mesta velikog zločina si zaboravio

Kakva karnevalska atmosfera, šta lupetaš, uostalom 1.2. je bio dan grada NS

Studenti i narod svaki dan ćute i odaju počast po 15 minuta, tvoja sekta ni minut
U Jagodini ste igrali kolo i puštali narodnjake, uzmi Šarovićeve snimke pa pogledaj

Grešiš, prijatelju, nemam veze sa Hrvatskom. Ti očigledno ne vidiš šumu od drveća.. Da ti pojasnim, to je osoba koja se previše bavi detaljima objekta, pa ne uočava njegove prave razmere i karakteristike, odnosno propušta ostatak slike. Za to je u većini slučajeva potrebna "pristojna distanca..
Kazes da ne zivis u Srbiji.
Vucic je potrosio kredit patriote i nacionaliste.On to nije.
Dosadio je narodu sa svojim monolozima i ne skidanje sa televizija.Nikada ne razgovara u duelu sa neistomisljenicima.Na KiM katastrofalna politika.Reci mi jednu drzavu gdje jedan covjek se sve pita sa pozicije 1.potpresednika Vlade,Premijera,Predsednika drzave.Kriminal cvjeta u Srbiji.Bahacenje sns clanova.Ako hoces nastavicu.

Vi botovi baš ništa sami ne možete da smislite, samo ponavljate šta vam je rečeno

Polaganje venaca i cveća i sve što se dešavali ispred stanice na licu mesta velikog zločina si zaboravio

Kakva karnevalska atmosfera, šta lupetaš, uostalom 1.2. je bio dan grada NS

Studenti i narod svaki dan ćute i odaju počast po 15 minuta, tvoja sekta ni minut
U Jagodini ste igrali kolo i puštali narodnjake, uzmi Šarovićeve snimke pa pogledaj
Ja mislim da je tu karnevalsku atmosferu lično u direktnom prenosu rekla novinarka N1 televizije čini mi se

Poslednja izmena:
Pa da ja verujem da Dinko radi na tome..
dinko je strasilo istog sistema u kom je i vlast.
jer da nema tog strasila od cega bi te vlast branila ?

ne bi sada imali jedini ADUT protiv studenata koji ce im razotkriti svu korupciju oko ubistva 15 ljudi

time zele da zamaskiraju...

dakle morjau da imaju STRASILO

njihvov straislo je dinko, a studenti u bg sus e ogradili distancirali od njegovih perjanica u novom sadu i njegovih plenumasa

dinko ne moze nista na severu sbrije to su prazne price nejga i vlasti.

ne brini za nas . brini ti za vas tamo u bg i sire...

Ja mislim da je tu karnevalsku atmosferu lično u direktnom prenosu rekla novinarka san ona je N1 televizije čini mi se

Studenti i narod već tri meseca svaki dan staju i ćute po 15 minuta za stradale koji su mu niko i ništa

Običan narod u Srbiji kad prođe 40 dana od smrti najrođenijih, pravi veselja i lumperajke ali će sada botovski da ponavalja da je Novom Sadu bila karnevalska atmosfera. Na mestu stradanja ljudi u Novom Sadu bila je grobna tišina i bilo je vrlo potresno
U ostalom delu grada tokom dana, bila je normalan atmosfera, pravila se buka, protestvovalo se, pesme su bile sasvim primerene

Ali šta ćeš, Jagodniski botovi su zaboravili svoja kola i najgore narodnjake a smeta im Vostani Serbije

Kazes da ne zivis u Srbiji.
Vucic je potrosio kredit patriote i nacionaliste.On to nije.
Dosadio je narodu sa svojim monolozima i ne skidanje sa televizija.Nikada ne razgovara u duelu sa neistomisljenicima.Na KiM katastrofalna politika.Reci mi jednu drzavu gdje jedan covjek se sve pita sa pozicije 1.potpresednika Vlade,Premijera,Predsednika drzave.Kriminal cvjeta u Srbiji.Bahacenje sns clanova.Ako hoces nastavicu.
Mogao bih ti reći da je država u kojoj živim otprilike takva i ako dobro čitaš ono što pišem ja sam rekao da sam za promene ali samo na bolje... A promene koje ne vode u tom pravcu i nisu baš nešto dobrodošle

Mogao bih ti reći da je država u kojoj živim otprilike takva i ako dobro čitaš ono što pišem ja sam rekao da sam za promene ali samo na bolje... A promene koje ne vode u tom pravcu i nisu baš nešto dobrodošle
Kako znas?
Jos se nije politicki odredilo ko bi mogao doci.
Studenti se jos ne izjasnjavajuLako cemo okrenuti ledja studentima ako promjene treba da donose pogresni ljudi.

Pa eto vidiš ja vidim ti vidiš ima još milion drugih koji to vide samo što je nekima, recimo meni, to nije u redu ,pretpostavljam ni tebi ali zato ima ljudi kojima je to sasvim ok, ja mogu da prihvatim da svako ima pravo na svoje mišljenje ali nemoj drugoga ubeđivati i dovoditi u zabludu kao što recimo mislim da su studenti dovedeni u zabludu

aplaudirao s prozora kao i ostali Novosađani kad smo u koloni motora ušli u Novi Sad u subotu, priznaj!
posle 18h studenti iz bg su se razilazili i vracali u bg

od 19 h nije bilo 3 do 4000 da gledate svog kesica bleju obucinu proglas i ostale nvo aktiviste
kontra bote ,eno citaj obavestenja i zvanicna saopstenja o tom odlasku posle blokade od 3 sata sva tri mosta :mazi:

studneti iz bg su u subotu se distancirali od organizacije blokada
Studenti iz Beograda nemaju svog predstavnika koji može da govori u ime njih nego se stalno pominju studenti su nešto uradili ili nisu nešto uradili... To je totalno neozbiljno.. možda se neko i ogradio kako ti kažeš a možda neko i nije..

Pa eto vidiš ja vidim ti vidiš ima još milion drugih koji to vide samo što je nekima, recimo meni, to nije u redu ,pretpostavljam ni tebi ali zato ima ljudi kojima je to sasvim ok, ja mogu da prihvatim da svako ima pravo na svoje mišljenje ali nemoj drugoga ubeđivati i dovoditi u zabludu kao što recimo mislim da su studenti dovedeni u zabludu

Jos kad bi umeo da prepoznas sarkazam 🤣🤣🤣🤣🤣

U poslednjim nedeljama Novi Sad je postao epicentar studentskih demonstracija i građanskih protesta, koji su kulminirali blokadama mostova na Dunavu. Iako su protesti formalno započeli kao reakcija na društvene i ekonomske probleme, sve više glasova ukazuje na to da je njihov krajnji cilj potpuno odcepljenje Vojvodine od Srbije... Istina ili ne..?
Koje odvajanje Vojvodine od Srbije? Nece d' ide dok je Aleksandar, Andrej ili Danilo ziv.

Back