- Poruka
- 13.229
Ma ti ćeš se sama prijaviti , toliko siOk, zovi BIU, DEU i kobre![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ti ćeš se sama prijaviti , toliko siOk, zovi BIU, DEU i kobre![]()
Eveee, zovem ihMa ti ćeš se sama prijaviti , toliko sičasna i savesna
Pazi ovo .... umesto da plaćaju daljdilje od 600 do 1000e mesečno , roditelji trideset klinaca se učiipi po 50e u totalu 1500e mesečno ,Eveee, zovem ihne mož čovek da bude ni savestan od vas ''presavesnih i prečasnih ''
![]()
Ali ne razumeš, ja volim svoj posao, volim da radim sa decom i besna sam jer mi ne dozvoljavaju da ga radim kvalitetno, a usput me i ponižavaju kako ne znam da radim svoj posao. Ovo sam slobodno mogla u množini, ali zameriće mi, znajući mentalitet forumašaRadio sam u prosveti, pre nekih 20-tak godina. Uopšte mi se taj posao nije svideo niti sam ga voleo i posle 6 meseci sam dao otkaz i nastavio dalje. To savetujem i svim ostalim nezadovoljnim prosvetarima. Zašto maltretirati i sebe i druge?
Ali ne razumeš, ja volim svoj posao, volim da radim sa decom i besna sam jer mi ne dozvoljavaju da ga radim kvalitetno, a usput me i ponižavaju kako ne znam da radim svoj posao. Ovo sam slobodno mogla u množini, ali zameriće mi, znajući mentalitet forumaša![]()
Misliš na Ćacija i Ćiricu?Ova blokada osnovnih škola povećaće broj nepismenih u Srbiji
U Srbiji ima 357.406 ljudi bez osnovne škole, a 38.000 je nepismeno, podaci sa popisa u Srbiji 2022. godine.
A šta se brineš, imaće Ćaci i Ćirica i dalje para da kupe ''pismenost'' , koliko su tate pokrale, imaće i za unučiće poneka diplomicaOva blokada osnovnih škola povećaće broj nepismenih u Srbiji
U Srbiji ima 357.406 ljudi bez osnovne škole, a 38.000 je nepismeno, podaci sa popisa u Srbiji 2022. godine.
Ti što su se nakrali fućkaju na proteste dok voze decu mercedesom u prvatne osnovne i srednje škole pre nego što ih upišu na neki univerzitet u inostranstvu.A šta se brineš, imaće Ćaci i Ćirica i dalje para da kupe ''pismenost'' , koliko su tate pokrale, imaće i za unučiće poneka diplomica![]()
Koje bre komšije?Ti što su se nakrali fućkaju na proteste dok voze decu mercedesom u prvatne osnovne i srednje škole pre nego što ih upišu na neki univerzitet u inostranstvu.
Svoje komšije zajebavaš.
Ok.Koje bre komšije?Ti što su se nakrali, pišu pisma podrške sns i mole Boga da se ništa ne promeni. Dok je tako, biće Ćacija svuda.