Blokada osnovnih škola

Eveee, zovem ih :mrgreen: ne mož čovek da bude ni savestan od vas ''presavesnih i prečasnih '' :mrgreen:
Pazi ovo .... umesto da plaćaju daljdilje od 600 do 1000e mesečno , roditelji trideset klinaca se učiipi po 50e u totalu 1500e mesečno ,
da ne maltretirate sitnu decu?

1738454424472.png

Radio sam u prosveti, pre nekih 20-tak godina. Uopšte mi se taj posao nije svideo niti sam ga voleo i posle 6 meseci sam dao otkaz i nastavio dalje. To savetujem i svim ostalim nezadovoljnim prosvetarima. Zašto maltretirati i sebe i druge?

Radio sam u prosveti, pre nekih 20-tak godina. Uopšte mi se taj posao nije svideo niti sam ga voleo i posle 6 meseci sam dao otkaz i nastavio dalje. To savetujem i svim ostalim nezadovoljnim prosvetarima. Zašto maltretirati i sebe i druge?
Ali ne razumeš, ja volim svoj posao, volim da radim sa decom i besna sam jer mi ne dozvoljavaju da ga radim kvalitetno, a usput me i ponižavaju kako ne znam da radim svoj posao. Ovo sam slobodno mogla u množini, ali zameriće mi, znajući mentalitet forumaša :mrgreen:

Nije uopšte tolika drama, jer većina škola ima dnevni boravak tako da deca imaju gde da budu i ne budu ugroženi.
E, sad nadoknada...i to je jednostavno, onaj nazovi doktor hirurg nazovi stručnjak iz niša je pokazao da možeš godinama da ne radiš svoj posao i da ga vikendima nadoknadiš....ko preživi. Tako i nastavnici, pokazali da mogu da nadoknade gradivo ekspresno, jer i onako ih ne zanima da se bave decom, već samo strukom, bez onog pedagoškog i moralnog....dugo vidjeno čak i maltretiranje dece od strane nastavnika. Zato roditelji moraju više da se posvete deci da nadoknade deo koji je zapostavljen u školi.....
Škole koje nemaju dnevni boravak organizovaće ga ili svoje djake uključiti u dnevni boravak najbližih škola....

Back