Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prase bolje od sns sendvica. Krece voda na usta,a boticu?
![]()
Gresis ovo je cak i dobar potez jer je blokada znatno duze u odnosu na ona setanja, najjace cvoriste u zemlji je blokirano citav jedan dan.Izbor Autokomande za mesto protesta je kao da ju je Vucic birao.
Umesto da su bili u 4 grupe jedna na RTS jedna na Skupstinu jedna na Vladu i jedna na Predsednistvo.
Jovo Bakic peni i peni i peni i kaze 1. feb svi na NS mostove.
Izvinite ali kojikuraats neka opsesija sa mostovima? Falusnovaginalna ???
Mislis, vojska da zauze Tent i Kolubaru?Обожаватељи војних пучева. Ученици Мирослава Лазанског.
Pa i Vucic je uz studente, nemoj da mislis da mu je neko ovim napakostio.Bosanci na forumu @Mystic+ @kapetanmark @Stojkov Menidjer @Casual Observer se okreću u grobu
Pogledajte prilog 1677512Pogledajte prilog 1677513
Da evo daje pokojnom Cvijanu veštačko disanje usta na usta.Pa i Vucic je uz studente, nemoj da mislis da mu je neko ovim napakostio.
Daje im cak i zastitu, policijsku i svaku drugu.
To je nesto drugo, takodje nerazjasnjeno. Ali dopusti da pravosudje radi svoj posao, to je cilj svih.Da evo daje pokojnom Cvijanu veštačko disanje usta na usta.
Koje pravosudje za vreme ss sNs vlasti... Živiš u Multiverzumu....To je nesto drugo, takodje nerazjasnjeno. Ali dopusti da pravosudje radi svoj posao, to je cilj svih.
Pa sta onda studenti traze?Koje pravosudje za vreme ss sNs vlasti... Živiš u Multiverzumu....
Pa to traže medjutim to bi značilo da komplet ss sNs ide na robiju.Pa sta onda studenti traze?
Upravo to, i to onda reci njima, a ja sam za to isto i od mene i koliko vidim, vecine, imaju podrsku.
To ti ne mozes unapred da znas, jer nisi sud.Pa to traže medjutim to bi značilo da komplet ss sNs ide na robiju.
Živiš u multiverzumu, sve je počelo nadstrešnicom.... A pre toga ko je kriv, Marinika, Đilas, Šećeroski, Miša Tumbas....To ti ne mozes unapred da znas, jer nisi sud.
Ili po komunistickom, hoces da sudis pre suda?
Ti zivis u multiverzumu, ja upravo pisem o padu nadstresnice i sledstvenim studentskim zahtevima.Živiš u multiverzumu, sve je počelo nadstrešnicom.... A pre toga ko je kriv, Marinika, Đilas, Šećeroski, Miša Tumbas....
naravno da neće biti trajno...ili mi ili onВладалац је тренутно допустио Холивуд.
Неће то бити трајно стање
Ti zaboravljaš šta je bilo ranije i tek sad od pada nastrešnice da rEaGuJe tUžILaŠtV0Ti zivis u multiverzumu, ja upravo pisem o padu nadstresnice i sledstvenim studentskim zahtevima.
peče se prase, ne bizonJao...pa što Ðuku?
...
Ti zaboravljaš šta je bilo ranije i tek sad od pada nastrešnice da rEaGuJe tUžILaŠtV0
To najpre kazi studentima, koji upravo to traze.![]()
Gotovi ste naprednjaci idete na đubrište istorijePa ti njistis i rezis, pises nelogicne stvari, a kad ti odgovorim, krivo ti? Otkaci se od mene! Pogledajte prilog 1677522Pogledajte prilog 1677522![]()