Blokada Autokomande na 24 sata!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovi prvi su vec u zatvoru ja mislim, tacno je da su iz SNS-a ali nije organizovano, za ovo drugo covek je neki 7 puta osudjivani Rom i nema veze sa SNS, a za ovo trece ne znam.

Nimalo ne opravdavam, ali da im je naredjeno svima - tesko.
Gde Rom nema veze sa SNS-om, ako je fiktivno zaposlen u JKP-u i prima platu od države. Saberi se, Kako nije organizovano, ako 4 batinaša sa palicama iskaču iz prostorija SNS-a? Odakle oni tamo i odakle palice tamo. Ne lupaj

Gde Rom nema veze sa SNS-om, ako je fiktivno zaposlen u JKP-u i prima platu od države. Saberi se, Kako nije organizovano, ako 4 batinaša sa palicama iskaču iz prostorija SNS-a? Odakle oni tamo i odakle palice tamo. Ne lupaj
Ne znam za ovog Roma, ali koliko znam ima privatnu firmu za ciscenje zgrada.

A ovi drugi, jasno je da su cuvali prostorije SNS, i odatle im palice. Nisu ni protestanti trebali da se priblizavaju i lepe bilo sta, ali u svakom slucaju krajnje je vreme da se zavede red, pa ma ko na vlasti bio.
Nisi ispratila slučaj a znaš.

Ženski Vučiću, podnesi ostavku.
Iskrena da budem, tek sam procitala sada, pre nego da @Tenkre 2 -u odgovrim, odavde.

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...cama-i-kolima-devojci-dislocirali-vilicu.html

P.S. A Eremita, niti iko pametan, ne bi imao odgovor na ovo, bas kao sto ga nema nijedan pametan covek jer je previse ostrascenosti i ako se hitno nesto ne preduzme, skrenuce u anarhiju, totalni haos i nebezbednost gradjana.

Orevuar i laku noc.

Ma kako da ne, samo sto je malko neustavno? A izbori, to nista?
Ја говорим о технологији револуција, државних удара и војних пучева.
Објективно и непристрасно неподржавајући никог.
Можда подржим неког агента императора Владимира Владимировича.

П.С. Боли ме туки за било какав Устав.

Ја говорим о технологији револуција, државних удара и војних пучева.
Објективно и непристрасно неподржавајући никог.
Можда подржим неког агента императора Владимира Владимировича.

П.С. Боли ме туки за било какав Устав.
E pa kad te "boli tuki" za bilo kakav, pa i nas Ustav, onda ces kad tad da robijas, tj, da dodjes u sukob s njim.
Jeste, izbori, pa da možeš da kradeš glasove.

Kako ne znaš kad si kupovala glasove pre godinu dana?
Nisam kupovala i nisam taj tip, nemam nista od Vucica i njegove stranke, jednostavno ga volim (sto ne znaci da podrzavam sve od njega, naprotiv, u zadnjih godinu dana strasno gresi) i ne zelim da mu iko naudi cak i da je kriv.

E pa kad te "boli tuki" za bilo kakav, pa i nas Ustav, onda ces kad tad da robijas, tj, da dodjes u sukob s njim.

Nisam kupovala i nisam taj tip, nemam nista od Vucica i njegove stranke, jednostavno ga volim (sto ne znaci da podrzavam sve od njega, naprotiv, u zadnjih godinu dana strasno gresi) i ne zelim da mu iko naudi cak i da je kriv.
Ja vucica nisam voleo ni kad je bio radikal zvanicno i to dok sam ih i gotivio donekle, posle kad sam potpuno uvideo ko su oni....

:hahaha:
Где се рађају овакви таленти попут тебе?
Сва она пишијада и циркус 90-тих, а и надаље све са врхунцем доласка ове патетичне циркузантске власти и ти неком анонимусу претиш робијом?
И то због потпуно небитног и неагресивног текста?

:hahaha:
Где се рађају овакви таленти попут тебе?
Сва она пишијада и циркус 90-тих, а и надаље све са врхунцем доласка ове патетичне циркузантске власти и ти неком анонимусу претиш робијом?
И то због потпуно небитног и неагресивног текста?
Ne pretim tebi, samo kazem da ces se u toj situaciji naci pre ili kasnije ako ne postujes Ustav.

Back