Blokada Autokomande na 24 sata!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Veoma poznat
Poruka
14.669
Evo za dva sata će studenti blokiradi najveće saobraćajno čvorište u Beogradu, Autokomandu.
Odlična ideja. Mada ja sam za radikalnije blokade. Npr blokirati Gazelu, Šimanovce ili Vrčin na 24 sata .. u Nišu tamo autoput prema Bugarskoj i Grčkoj..ali usred sezone! Pa da Vučić objasni svom najboljem prijatelju Gerhardu Šrederu a i prijatelju Šolcu zašto milion i kusur građana Nemačke ne može preko Srbije u Tursku..
da li ste i vi za radikalizaciju protesta?

Studenti su za danas najavili blokadu Autokomande, jednog od najvećih saobraćajnih čvorišta u Beogradu, koja će trajati puna 24 sata i pozivaju građane da im se pridruže na ovom skupu kojim će još jednom podseti na zahteve zbog kojih su u protestu već dva meseca. Objavili su plan blokade, koja počinje ujutro u 10 sati, i na kojoj će u jednom trenutku nastupiti i hor akademaca. Studenti su apelovali na sve koji žele da ih pomognu donacijama za organizovanje ove akcije.

Pošto već puna dva meseca drže više od 60 državnih fakulteta širom Srbije u blokadu, akademci su odlučili da 27. januara, školsku slavu Svetog Savu, obeleže najzahtevnijom akcijom do sata. U 10 sati ujutro počeće blokadu Autokomande, koja će trajati puna 24 sata.

Na stranici Pravni u blokadi na društvenoj mreži Iks najavili su da povorka studenata Tehničkih fakulteta i Pravnog kreće ispred Pravnog u 9.15, kao i da će smene na blokadi trajati po četiri sata

Studenti su upozorili učesnike blokada da ne izlaze na autoput, jer takve akcije mogu ugroziti bezbednost.Takođe, naglasili su da je organizacija blokade zamišljena kao miran protest koji jasno šalje poruku, te da ne sme dovesti do incidenata ili nepotrebnih rizika.Kako su saopštili, apeluju na sve da se pridržavaju dogovorenih pravila blokade i plana kretanja kako bi doprineli očuvanju sigurnosti svih prisutnih.Zamolili su da se na lokaciju ne dolazi pre 10 časova.„Ponavljamo da se ograđujemo od bilo kakvog povezivanja sa političkim strankama, političarima ili nevladinim organizacijama. Naša borba je isključivo građanska i studentska, ali kao i uvek, svi su dobrodošli da nas podrže u svojstvu građana – bez ikakvih stranačkih, političkih ili organizacionih obeležja. Hvala svima koji stoje uz nas i podržavaju našu borbu za pravdu i odgovornost“, navode u saopštenju studenti u blokadi. Objavili su da im je uoči blokade potrebna pomoć u vidu donacija. Potrebni su im šatori i crveni prsluci. Oni koji žele da daju donaciju mogu to da učine na samoj blokadi na Autokomandi.

Evo za dva sata će studenti blokiradi najveće saobraćajno čvorište u Beogradu, Autokomandu.
Odlična ideja. Mada ja sam za radikalnije blokade. Npr blokirati Gazelu, Šimanovce ili Vrčin na 24 sata .. u Nišu tamo autoput prema Bugarskoj i Grčkoj..ali usred sezone! Pa da Vučić objasni svom najboljem prijatelju Gerhardu Šrederu a i prijatelju Šolcu zašto milion i kusur građana Nemačke ne može preko Srbije u Tursku..
Blokirati Pupinov most, stari novosadski put, batajnički drum.

Колико сам схватио данас ће ипак бити полиција присутна да не долази до инцидената.
Али ако нема одобрење полиције како се онда правда излазак полиције.
Све у свему тренутно немирно само у Србији, Грузији и Словачкој.Нека нам је Бог на помоћи.

Само Колубару и ТЕНТ да преузму и то је крај сваке власти.

Ма де мани мене са тим глупостима пишем своје мишљење са стране посматрам немам везе са Србијом , осим што имам држављанство Србије.
Нисам пријављен у Србији, не живим у Србији.Ако не коментаришем прозивка што ме нема на теми ако коментаришем СНС-овац.Стипу то мани се клиначке ложионе прошао сам ја Алтере мало више у животу, када сам излазио на протесте лудих 90-их почетак новог миленијума ко зна да ли си се и родио и шта си тада радио.Те форе можеш клинцима продавати не мени.

Poslednja izmena od moderatora:
:hahaha:

Сад схватам зашто имаш статус "објективног Емихса" на Крсти (и Дискарду :per: ).
Не схваташ ти ништа, пишеш шта ти други напишу.Изађи мало из матрице испадаш глуп а ниси.
Рецимо ову вијест је објавила bne IntelliNews, изгуглај мало *ебему миша у питању је западни медиј конташ.
Нисам је ја смислио већ прочитао и на основу разних вијести са стране формираш своје мишљење.
Дакле ја нисам рекао ни да јесте ни да није револуција већ да је тренутно немирно само у Србији, Словачкој и Грузији.
Све три државе имају заједничку само једну ствар.А толико ти нећу рећи мораш мало и сам мућнути главом. ;)
https://www.intellinews.com/are-geo...or-coloured-revolutions-363208/?source=serbia

Не схваташ ти ништа, пишеш шта ти други напишу.Изађи мало из матрице испадаш глуп а ниси.
Рецимо ову вијест је објавила bne IntelliNews, изгуглај мало *ебему миша у питању је западни медиј конташ.
Нисам је ја смислио већ прочитао и на основу разних вијести са стране формираш своје мишљење.
Дакле ја нисам рекао ни да јесте ни да није револуција већ да је тренутно немирно само у Србији, Словачкој и Грузији.
Све три државе имају заједничку само једну ствар.А толико ти нећу рећи мораш мало и сам мућнути главом. ;)
https://www.intellinews.com/are-geo...or-coloured-revolutions-363208/?source=serbia
Zar ne bi trebalo Tramp da okonča te revolucije i sklopi mir sa Rusijom? Došao na vlast a ono krenulo još jače. Sad će neko reći duboka država bajo.

Опет не смеш јасно и гласно да напишеш своје мишљење, већ тераш друге "да мућну главом".

Хајде, Емихс, напиши, немој да сви овде погађамо и нагађамо.

Опет не смеш јасно и гласно да напишеш своје мишљење, већ тераш друге "да мућну главом".

Хајде, Емихс, напиши, немој да сви овде погађамо и нагађамо.
Не петљам се превише у унутрашње ствари Србије ако ниси примјетио ријетко када коментаришем теме о изборима у Србији и слично а још мање страначко политичко блато у Србији.Оно што је мени фасцинантно рецимо код тебе ти си чини ми се члан некакве опозиционе странке или шта већ али на овим темама о студентима си први, чини ми се да користиш леђа студената, признај пола ти се прашта. :lol:
Шалу на страну ја увјек имам мишљење и не видим зашто не бих писао гласно о чему се ту ради.Чега се бојим не разумијем баш ту констатацију.
Ја подржавам и увјек ћу подржавати демократску вољу Србије, никада немире и подјелу.Моје скромно мишљење је да су Ђинђић и Коштуница били Богови за ову тренутну опозицију.

А што се тиче студената, ово је вјеруј ми све лајт какве сам ја протесте" изгурао" и немире у животу.Не знате ви како је тада ударала полиција. :lol: Пази ја имам једног комшију у Француској, када избију протести он се исели из града на мјесец дана јер обично заврши тако што се пола града запали и похапсе протестанти.Дакле има немира и у ЕУ није да нема.Тако да вјеровао ти мени или не Алтере небитно је али моја молитва је заиста добронамјерна била, нестраначка пре свега, не радујем се немирима у Београду или било гдје, наравно има душмана који се радују и који би најсрећнији били да Скупштина опет гори и да падне крв али то је нека друга тема.Дакле ја у принципу подржавам све захтјеве студената везано за надстрешницу, па и подршку за пуштање ухапшених уколико не постоји тешко кривично дјело, за повишицу у платама, издавјањима за просвјету поготово.

Међутим уколико се круг пакла буде стално ширио а чини се да хоће јер разни типови са маргине друштва користе моменат немира, онда више не знам шта подржавам, не знам шта је мета?Ако је скидање власти на овај начин?Како мислиш то да изведеш без избора?Блокадама?Мислим да би се ви страначки ботови требали одмакети што даље од студената јер правите више штете него користи.Извини ако истина боли али то је моје мишљење.Тражио си добио си. :whistling:

Poslednja izmena:
Не петљам се превише у унутрашње ствари Србије ако ниси примјетио ријетко када коментаришем теме о изборима у Србији и слично а још мање страначко политичко блато у Србији.Оно што је мени фасцинантно рецимо код тебе ти си чини ми се члан некакве опозиционе странке или шта већ али на овим темама о студентима си први, чини ми се да користиш леђа студената, признај пола ти се прашта. :lol:
Шалу на страну ја увјек имам мишљење и не видим зашто не бих писао гласно о чему се ту ради.Чега се бојим не разумијем баш ту констатацију.
Ја подржавам и увјек ћу подржавати демократску вољу Србије, никада немире и подјелу.Моје скромно мишљење је да су Ђинђић и Коштуница били Богови за ову тренутну опозицију.

А што се тиче студената, ово је вјеруј ми све лајт какве сам ја протесте" изгурао" и немире у животу.Не знате ви како је тада ударала полиција. :lol: Пази ја имам једног комшију у Француској, када избију протести он се исели зз града на мјесец дана јер обично заврши тако што се пола града запали и похапсе протестанти.Дакле има немира и у ЕУ није да нема.Тако да вјеровао ти мени или не Алтере небитно је али моја молитва је заиста добронамјерна била, нестраначка пре свега, не радујем се немирима у Београду или било гдје, наравно има душмана који се радују и који би најсрећнији били да Скупштина опет гори и да падне крв али то је нека друга тема.Дакле ја у принципу подржавам све захтјеве студената везано за надстрешницу, па и подршку за пуштање ухапшених уколико не постоји тешко кривично дјело, за повишицу у платама, издавјањама за просвјету поготово.

Међутим уколико се круг пакла буде стално ширио а чини се да хоће јер разни типови са маргине друштва користе моменат немира, онда више не знам шта подржавам, не знам шта је мета?Ако је скидање власти на овај начин?Како мислиш то да изведеш без избора?Блокадама?Мислим да би се ви страначки ботови требали одмакети што даље од студената јер правите више штете него користи.Извини ако истина боли али то је моје мишљење.Тражио си добио си. :whistling:

Ију...ију...чекај, чекај...

а где ти је у оволиком чаршаву овај део из претходне поруке:

Zar ne bi trebalo Tramp da okonča te revolucije i sklopi mir sa Rusijom? Došao na vlast a ono krenulo još jače. Sad će neko reći duboka država bajo.
Не знам чињеница је да су мете увјек сличне државе.Не би ме чудило да следећа буде Румунија јер постоји солидан проценат проруских ставова у становништву.Трамп води државу гдје национална стратегија написана за наредних 100 година а ту јасно пише да су највећа опасност за САД управо та Русија и Кина.Ако Трамп жели преговоре то нам само говори да бивша Бајден администрација није остварила своје интересе како се надала, тј. ударила је на тврдо.Руси тренутно добијају свој "свети рат" и ништа не иде у корист Украјине и САД.Да десиће се преговори али сјети се захтјева са краја 2022 године Путин психопата, вратите земљу бла бла, сада ће са психопатом преговарати, о враћању освојеног Украјини ни говора.Дакле стање на терену се рапидно мијења на горе по Украјину и биће све горе уколико се рат не заустави.Русија се тек загријала.

Poslednja izmena:
Ију...ију...чекај, чекај...

а где ти је у оволиком чаршаву овај део из претходне поруке:
Па ето чак и тај термин чаршав није твоја ријеч већ копираш Де Систија. :lol:
Зато сам ти братски сугерисао буди мало више свој и онда можемо полемисати о свему не уједам ја Алтере.
То су та синдром чопор сепаратисања, као да причам са већ дефинисаним програмом.Није занимљиво.
Поставио сам ти линк одакле вијест прочитај западни је извор не спутњик.

Poslednja izmena:

Back