Не петљам се превише у унутрашње ствари Србије ако ниси примјетио ријетко када коментаришем теме о изборима у Србији и слично а још мање страначко политичко блато у Србији.Оно што је мени фасцинантно рецимо код тебе ти си чини ми се члан некакве опозиционе странке или шта већ али на овим темама о студентима си први, чини ми се да користиш леђа студената, признај пола ти се прашта.

Шалу на страну ја увјек имам мишљење и не видим зашто не бих писао гласно о чему се ту ради.Чега се бојим не разумијем баш ту констатацију.
Ја подржавам и увјек ћу подржавати демократску вољу Србије, никада немире и подјелу.Моје скромно мишљење је да су Ђинђић и Коштуница били Богови за ову тренутну опозицију.
А што се тиче студената, ово је вјеруј ми све лајт какве сам ја протесте" изгурао" и немире у животу.Не знате ви како је тада ударала полиција.

Пази ја имам једног комшију у Француској, када избију протести он се исели зз града на мјесец дана јер обично заврши тако што се пола града запали и похапсе протестанти.Дакле има немира и у ЕУ није да нема.Тако да вјеровао ти мени или не Алтере небитно је али моја молитва је заиста добронамјерна била, нестраначка пре свега, не радујем се немирима у Београду или било гдје, наравно има душмана који се радују и који би најсрећнији били да Скупштина опет гори и да падне крв али то је нека друга тема.Дакле ја у принципу подржавам све захтјеве студената везано за надстрешницу, па и подршку за пуштање ухапшених уколико не постоји тешко кривично дјело, за повишицу у платама, издавјањама за просвјету поготово.
Међутим уколико се круг пакла буде стално ширио а чини се да хоће јер разни типови са маргине друштва користе моменат немира, онда више не знам шта подржавам, не знам шта је мета?Ако је скидање власти на овај начин?Како мислиш то да изведеш без избора?Блокадама?Мислим да би се ви страначки ботови требали одмакети што даље од студената јер правите више штете него користи.Извини ако истина боли али то је моје мишљење.Тражио си добио си.