Blogovanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobrodošli. Ovo nije blog.

Ovo je mesto za druženje, ćaskanje, pitanja, predloge.

Za početak, samo zato što mnogi ne znaju gde se nalazi, ovde stavljam kućni red kuće koja je naš domaćin; nalazi se ovde: Pravilnik Bloga.

Ako Vas nešto tišti, a nigde nije zgodno da to kažete, kažite ovde.

Srećno!

Poslednja izmena od moderatora:
Mrki, sveznalice, reci mi, molim te, šta se dešava sa zugom kada stavi ovu tabletu na zub? Kakva je reakcija, čemu ove tbl služe?
ovo vidim prvi put... hvala unapred na trudu i odgovoru... :cmok2:
To ti je kao da si otišla kod zubara da ti stavi "lek" (kalcijum karbonat, plus, što on stavi i kancerogeni jodoform - to je ono na šta smrdi cela zubarija - plus ulje karanfilića kao vezivo). Inače kalcijum karbonat je krečnjak, deca jedu krećnjak iz maltera kad im nedostaje kalcijum. Dobro dođe i za osteoporozu i uz D3 vitamin za imunitet.

Inače, ovo je privremena mera dok se ne skupi hrabrost da se ode kod zubara. Pre kalcijuma, prethodno oprati zube, npr. pastom blendamed expert. Dobro je to sa kalcijumom sprovoditi preventivno npr. svakog vikenda pre spavanja. Videćeš kako je čvrst i gladak. Mislim zub. :hahaha:

To ti je kao da si otišla kod zubara da ti stavi "lek" (kalcijum karbonat, plus, što on stavi i kancerogeni jodoform - to je ono na šta smrdi cela zubarija - plus ulje karanfilića kao vezivo). Inače kalcijum karbonat je krečnjak, deca jedu krećnjak iz maltera kad im nedostaje kalcijum. Dobro dođe i za osteoporozu i uz D3 vitamin za imunitet.

Inače, ovo je privremena mera dok se ne skupi hrabrost da se ode kod zubara. Pre kalcijuma, prethodno oprati zube, npr. pastom blendamed expert. Dobro je to sa kalcijumom sprovoditi preventivno npr. svakog vikenda pre spavanja. Videćeš kako je čvrst i gladak. Mislim zub. :hahaha:
Aaaaa, meni onda to ne treba.
Hije mi pokvaren, nego osetljiv...

Inače, ovo je privremena mera dok se ne skupi hrabrost da se ode kod zubara. Pre kalcijuma, prethodno oprati zube, npr. pastom blendamed expert. Dobro je to sprovoditi npr. svakog vikenda pre spavanja. Videćeš kako je čvrst i gladak. Mislm zub. :hahaha:
Moraću sa tobom malo više da se družim...Svašta znaš šta i mene interesuje :zkez: :zper:

Sutra i narednih dana,temperatura u hladu,nece padati ispod 35 podeoka.Sta raditi ? Ko je slobodan,ima slobodnih sedam dana,najbolje da ukljuci klimu
lezi u krevetu sa dobrom ribom i na tenane se rekreira,Naravno frizider treba da bude pun djakonija,slanih i slatkih.I naravno.Treba paziti da obozavana
ne zatrudni.Knjiga sto poza u seksu,treba uvek da bude ispod jastuka,kada ztreba kao podsetnik za neku pozu.!

Sutra i narednih dana,temperatura u hladu,nece padati ispod 35 podeoka.Sta raditi ? Ko je slobodan,ima slobodnih sedam dana,najbolje da ukljuci klimu
lezi u krevetu sa dobrom ribom i na tenane se rekreira,Naravno frizider treba da bude pun djakonija,slanih i slatkih.I naravno.Treba paziti da obozavana
ne zatrudni.Knjiga sto poza u seksu,treba uvek da bude ispod jastuka,kada ztreba kao podsetnik za neku pozu.!
Jel imaš ti drugu sivu ćeliju u mozgu ili samo tu jednu?

Ne znam šta ti s njima radiš, al meni pastrmke nikad ne zatrudne... :malav:

Dobro jutro 💜💚💛💙🧡
Izvolite doručak i kaficu...:zaljubljena:
1566372310409.png

1566372410640.png

Ladan prebranac, pohovane tikvice (sada ih pohujem), lagani đuveč sa Wudy viršlama (ovo su višrle! :zcepanje: ), salata sa kozijim sirom i zna se:
s l a d i š :zkez:
Pa, ko voli nek izvoli kod menja!
:vzagrljaj::heart2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back