Meni se zaista dopada to što je Flaj napisala, ali ne mogu da tražim gde je taj post, tako da ovde odgovaram... Slično mislim kao i Flaj, jer sam godinama "visila" na blogu i smatrala da je tu najdragocenije društvanjce cele Krstarice...ovde jesu dolazili neki drugi da nas posete, neki koji su obitavali na forumima...kvalitetni ljudi, mislioci, stručnjaci različitih fela, ljudi koje smo poštovali i radovali se njihovom dolasku...bilo je i onih koje smo zaleđene držali na "ignore" i to svi blogeri redom...one dosadne, neučtive smo najurivali kako smo znali i umeli...
Posmatrajući iz te vizure, blogeri znaju da se drže zajedno i kao da govore nemuštim jezikom, svi da budu kao jedan: tolerantan, umetnički i prijateljski nastrojen, komunikativan, nežan i drag... kada ovo pišem, mislim na primer na Tamišarku, mislim na ZXY-a, na našu dragu LjiljuMMM, Orfeja sa Ibra, Lončara... i sve koje sam zaboravila da pomenem, ali i vas koji ste danas prisutni... zbog kojih treba da nam je čast zato što smo blogeri...
Ovo pišem zato što blogeri treba da imaju svoje kafanče, da se druže i mimo predivnih radova...da se druže i čuvaju međusobno, ali i da zajedno čuvaju to zrnce umetnosti koje s vremena na vreme bljesne sa stranica bloga...
To je moje mišljenje...ne zato što ja baš to mislim, nego zato što ja baš to tako volim da bude...
Da bude baš...baš...
Blogeri moji, grlim vas sve redom!!!!!!!!