Blogerski kutak - namenski blog

Ovo je blog o blogovima na kome se može ostvariti komunikacija sa moderatorima Bloga Krstarice.

Blogeri mogu postavljati pitanja, sugestije, ideje, pritužbe i naravno pohvale

Ovde će se kačiti razna obaveštenja vezana za rad bloga.

Kako su izmene Pravilnika o blogu u toku, i kako moraju proći odredjenu proceduru, molimo blogere da imaju strpljenja za izvodjače radova i da daju svoje predloge :hvala:

Do ovog bloga ćete uvek moći doći jer će link ka njemu biti u obaveštenju u zaglavlju stranice.

Unapred zahvalni Vaši moderatori Bloga Krstarice
[PROFIL]Borac za prava zivotinja[/PROFIL] :cao:

Ajmo blogeri
Ajmo ljubitelji reči
Da od Bloga našeg
napravimo oazu
da ljudi kod nas po reč lepu
kao po lek dodju
Blogom neka prodju
pa da vide kako eto
duša dušu dušom grli
naš blogerski svete vrli

:heart:

Mozemo li na namenskom blogu "postavljati pitanja, sugestije, ideje, pritužbe i naravno pohvale" a da one ne budu obrisane?
Hvala.
p.s. bez politike i vredjanja, naravno.
Nigde nisam nasao da je ironija zabranjena niti kaznjiva.
A procitao sam pravilnik.
Ako ste je u medjuvremenu zabranili, samo dopisite: zabranjena ironija.

Poslednja izmena:
Slucajno sam pre neki dan kliknula na ovaj 'Namenski blog' misleci da je nesto Novo tj da je neki novi Blog objavljen te se veoma zacudix odgovorima moderatora kako na pitanja nas obicnih tako i nasim zakljuccima, uglavnom sve to nase ne odgovara te je sankcionisaono kao zlonamerno - obrisano ili kao provaokacija, ironija....
Dosla sam sa Bgd-kafea (ne reklamiram ga jer ne postoji!) jedinog foruma na kome sam bila a tamo kao i ovde uglavnom sam objavljivala Blogove na razne teme od svakodnevnih do mog pisanija i za to vreme ni jedan blog nije obrisan, ni jedan Bloger nije 'banovan' ili vec kako se kaze, kao sto vidite trebalo mi je bas mnogo vremena da se odlucim i dodjem ovde i kad sam na kraju dosla xmm stari blogeri odlaze zato sto se Nekom ne svidja napisano ili su banovani zato sto su napisali opet nesto sto se Nekom ne svidja
da ne upotrebim grublje reci...
Ne zam kako cete shvatiti ovo moje pisanje kao provokaciju, zlonamerni komentar ili ... nebitno, bitno je da Vi dragi moji moderatori, supermoderatori i kako se sve zovete ako zelite poboljsanje rada Bloga a koliko znam Srpski jezik tako stoji kao Uvod ovde: 'Blogeri mogu postavljati pitanja, sugestije, ideje, pritužbe i naravno pohvale'... Procitate napisano i Odgovorite na napisano ako nije ocigledno vredjanje, omalovazavanje, zlonamernost... a ne da Vi Pretpostavljate da to jeste zlonamerno, vredjanje.... jer kako onda ja kao nova da protumacim to ogranicavanje, ostaje mi da se dakle pitam danas da li cu moci da udjem u svoj profil/blog, jer mozda ce neko i ovo shvatiti kao pokusaj podrivanja... i sto je jos bitnije pitanje pa bih vezano za isti zelela i odgovor: Vi imate koristi od moderiranja ovde Mi ne, mi smo ovde samo zarad naseg pukog pisanija, a ko ne pise ne zna koja je muka izroditi rec na pravom mestu, dakleM pitam: kako ja da Vas eto npr kritikujem kad Vi zelite samo Poxvale, a kako i da Vas Xvalim kad ne mogu da Vas kudim??! S postovanjem S.

Hakime, kutak je tu za tehnička pitanja i tehničko unapređenje a ne za razgovor o uređivačkoj politici Bloga jer to nije praksa nijedne medijske kuće pa ni Krstarice. Uređivačka politika je sadržana u Pravilnicima i javna rasprava o tome je nemoguća, odnosno - kako sam već napisala - nije dozvoljena. O tome se radilo u obrisanim komentarima.
Naravno da su sugestije dobrodošle. Naravno da ironija nije zabranjena, niti kažnjava. Ali provokacija jeste. (Ne odnosi se ni na koga konkretno, nego prenosim stavku iz Pravilnika).

Poslednja izmena:
Borac za prava zivotinja;bt196508:
Sanjalice, dobrodošla na Blog!
Na kakve koristi od moderisanja misliš?

Ja koliko znam a Vi me ispravite ako gresim, moderisanje se placa.

'Uređivačka politika je sadržana u Pravilnicima i javna rasprava o tome je nemoguća, odnosno - kako sam već napisala - nije dozvoljena. O tome se radilo u obrisanim komentarima.'
Ako je nesto Zabranjeno kako onda da komentarisemo tj kako onda 'Blogeri mogu postavljati pitanja, sugestije, ideje, pritužbe i naravno pohvale' morate da budete jasni sta Moze a sta Ne, jer ovo jeste kontradiktorno jedno drugom zar ne.

Xvala na dobrodoslici al ovde sam od Septembra 2011.

Tol, poslala sam mu dve pp na koje se on oglušio, već ima žalbi na njegovo ponašanje. Biće brisani svi njegovi blogovi koji su protiv Pravilnika i biće smatrani namernom opstrukcijom Bloga i naravno da takvo ponašanje povlači sankcije. Ta pravila i jesu u Pravilniku da zaštite Blog od svaštarenja i zagušenja jednim istim blogerom.

Имам једно техничко питање, па се надам да ће ми љубазни модератори дати одговор. Наиме, хтела бих да поставим још један блог (на другој адреси), а тај сервис омогућава "увоз као OPML". Мени би била супер варијанта да ово што сам овде објављивала могу да извезем тамо. Да ли на Крстарици постоји могућност да се блог "извезе као OPML".
Унапред хвала на одговору :)

cy3a;bt197748:
Имам једно техничко питање, па се надам да ће ми љубазни модератори дати одговор. Наиме, хтела бих да поставим још један блог (на другој адреси), а тај сервис омогућава "увоз као OPML". Мени би била супер варијанта да ово што сам овде објављивала могу да извезем тамо. Да ли на Крстарици постоји могућност да се блог "извезе као OPML".

Istovetno pitanje postavljam.
Nadam se da ću dobiti odgovor.

Bezdomni.....evo...na 6.-7. je napisano ovo a i neka druga objašnjenja....ali nije teško ponoviti :)

PROMENA KATEGORIJE BLOGA

Ukoliko ste blog postavili u kategoriju "nekategorizovano" ili neku drugu i želite da to promenite, tj. tekst bloga prebacite u neku drugu kategoriju uraditi sledeće:

1. otvoriti novu kategoriju na svom blogu, npr "Pesme"
2. otići na editovanje bloga koja se želi prebaciti iz npr. "Nekategorizovano" u "Pesme" i samo štiklirati pri dnu strane ono što želite
3. odštiklirati "Nekategorizovano" i štiklirati "Pesme". Tako se prebaci.

Može se prebacivati samo po jedan blog ....dakle ne više nego jedan po jedan

Poslednja izmena:
cy3a;bt197748:

Ne postoji ta mogućnost.

Back