Blog

lavicazar

Veoma poznat
Poruka
13.612
Kako moje vec napisane blogove iz kategorije Nekategorizovano da prebacim u jednu novu?
Obelezim neke blogove ali nema opcija "prebaci u drugu kategoriju", zaista mi stvara problem, jer ja bih da blogove podelim na dve grupe.

Postoji naravno, ja sam neke moje izbrisala, pored naslova kad stavis strelicu malo desno od naslova bloga imas neku olovku to je ustvari uredi blog kliknes na uredi blog i gore imas opciju izbrisi blog obelizis to i snimis izmene:)

Lavice, što se tiče premeštanja teksta iz jedne kategorije u drugu, stvari stoje ovako:
Prvo moraš da napraviš novu kategoriju u koju bi htela da premestiš već postojeće svoje tekstove iz kategorije Nekategorisano. Npr kategorija Pesme.

Zatim, klikni na tekst svog bloga koji želiš da ubaciš u novu kategoriju. Kada si to uradila, idi na "uredi tekst za blog" (oznaka olovke odmah pored naslova teksta), i pri dnu strane će ti se izlistati opcije kategorija.
Odmarkiraj kategoriju "Nekategorisano", a markiraj željenu kategoriju, npr "Pesme". Tako će tvoj tekst biti prebačen u novu kategoriju :).

Dakle, nema opcije da odjednom možeš masu tekstova da prebaciš, nego mora tako peške da se radi.

Back