Blog – otvaranje i korišćenje

• Začetnik teme Začetnik teme Ribar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ribar

Poznat
Poruka
9.164
Mnogo je portala na kojima se može otvoriti i blog. Ostaje pitanje koliko ta mogućnost ima smisla.
Postojao je sajt „mojblog“ koji je, dok nije ugašen, redovno objavljivao spisak novih blogova. Tako su bar sami blogeri videli šta je sve objavljeno.
Pored toga mogla se ostaviti mogućnost komentara koji su bili svima vidljivi, pa se mogla razvijati polemika. Postojao je i brojač poseta sa dva podatka: koliko je poseta bilo, računajući istog posetioca samo po jednom, i koliko je bilo ukupno poseta, računajući istog posetioca onoliko puta koliko je zaista dolazio.
Tako je bloger mogao da sazna mišljenje ostalih i da vidi koliko je poseta imao.
Nije mi poznato da postoji neka takva osnova na kojoj bih mogao da pišem blog, da vidim spisak (novo)objavljenih i komentare. Blog na wordpressu ne omogućava ništa osim da se tekst objavi – ili bar meni nije poznato kako doći do drugih podataka.
Molim ako neko zna gde bi bilo dostupno više podataka i svakako spisak blogova, da ostavi ovde adresu sajta ili da mi napiše na pp.
Hvala svima!

...bar bi moderatori znali
kako bi mogli drugi
znati
...blog je svakako najbliža forma dnevniku
i treba biti spreman
i na komentare i na
nedoličnosti
svojstvene danas počešće...
...mislim da e neozbiljno postavljanje ovakve teme i to od jednog Moderatora...
...ako se u bilo čemu Mjstor ili 'terminator'
moraš u biti bar upućen u tematike ili oblikovanja u oblasi gdje si
prisutan
kao kontrolor...
...ovo Fraonn osudjuje
i mili da je nepristojnost u pitanju...

Meni stvarno nije jasno,sta tebi nije poznato,kako se otvara blog. Ako imas nesto da kazes, da otvoris diskusiju po nekom pitanju...pa otvori novi blog,
Stavi naslov i temu. Svi mi,koji imamo neko znanje o toj temi,ili pak imamo drugacije misljenje,o istoj temi,ucestvovacemo kao diskutanti,na tvom blogu.
Znaci,nema tu nikakvih nejasnoca. Uostalom,pogledaj blogove koji vec postoje,pa ce ti sve biti s avrseno jasno.

Mnogo je portala na kojima se može otvoriti i blog. Ostaje pitanje koliko ta mogućnost ima smisla.
Postojao je sajt „mojblog“ koji je, dok nije ugašen, redovno objavljivao spisak novih blogova. Tako su bar sami blogeri videli šta je sve objavljeno.
Pored toga mogla se ostaviti mogućnost komentara koji su bili svima vidljivi, pa se mogla razvijati polemika. Postojao je i brojač poseta sa dva podatka: koliko je poseta bilo, računajući istog posetioca samo po jednom, i koliko je bilo ukupno poseta, računajući istog posetioca onoliko puta koliko je zaista dolazio.
Tako je bloger mogao da sazna mišljenje ostalih i da vidi koliko je poseta imao.
Nije mi poznato da postoji neka takva osnova na kojoj bih mogao da pišem blog, da vidim spisak (novo)objavljenih i komentare. Blog na wordpressu ne omogućava ništa osim da se tekst objavi – ili bar meni nije poznato kako doći do drugih podataka.
Molim ako neko zna gde bi bilo dostupno više podataka i svakako spisak blogova, da ostavi ovde adresu sajta ili da mi napiše na pp.
Hvala svima!

http://www.blog.rs/

http://www.blogograd.org/

Poslednja izmena:
nalence i Kiki_GNR hvala!:cmok:

Da, mislio sam pre svega na blogove van Krstarice jer ni ovde nisam video spisak (novo)objavljenih blogova tj. sadržaj.

Naravno, i na blogovima se dešava isto što i svuda gde se nešto piše: neki i ne pročitaju napisani tekst a pišu komentar.
Srećom, baš zato što je sve zapisano nema potrebe posebno dokazivati ko je šta rekao: sve piše!

Poslednja izmena:

Back