Block Out

Dah_andjela

Aktivan član
Poruka
1.527
Zanima me shta mislite o ovom bendu? Da li se pronalazite u nekim njihovim pjesmama?
Ako hocete mozete postovati slike i tekstove pjesama.

ČAROBNI AKORD

Mi mirišemo na smrt.
Ti i ja, i ovaj treći,
moćni stvor što guli krst,
smeje nam se, već smo kupljeni.

Mi mirišemo na smrt.
Bolesni i besni, ponosni, a svesni.
Mi mirišemo na smrt..
I živecemo večno u pesmi.

Mi mirišemo na smrt.
Ili nam se samo tako čini...

Mi mirišemo na smrt.
Ja više ne kontrolišem pokrete.
Ja mogu da te ubijem.
Ja mogu da se ubijem.

Mi mirišemo na smrt.
Ili nam se samo tako čini...

Koji je čarobni akord
za sreću potreban...

na hvaljenje BO-a necju da se troshim, al recji cju samo da jedva chekam da vidim shta cje uraditi sa sledecjim albumom. mislim da bi trebao da se desi nekakav zaokret inache cje pocheti jebeno da smaraju. oni josh uvek zhive u proshlom veku........ 'ako imash s kim i gde' je novi album, a sasvim ochigledno nosi atmosferu kasnih devedesetih u nas. no ipak, te pesme su bash tad i nastajale, al nisu smele da se pojave u javnosti tada, sasvim logichno. za neupucjene - 'tata brada'... to je matori bradati SPS-ovac, vlasnik TV Palma, za vreme bombardovanja je drzhao svoje ratnichke govore pred kamerom, usput vrtecji olovku u ruci. ko zna pesmu, povucji cje paralelu. (:

naravno, to vazhi za generalni utisak. mislim to da zhive u proshlosti.
njihov mrak i hermetichnost su se najbolje snashli opevavajucji to vreme i tu situaciju oko nas.
videcjemo shta cje dalje raditi sada, kad bi na scenu trebale stupiti nove alternative.

naravno, postoje i pesme koje ne nose pechat vremena nego neshto drugo, vanvremensko i vankontekstualno....

Iskreno voleo bih da novi album bude jos melanholicniji.
Ali zapravo smeta mi Nikola.Mislim,covek je ipak lider banda,i pitam se zasto onda malo ne oboji gitaru sa malo vise distorzije i sa solazama. Jer ovako,on deluje kao obican gitarista,prosecan, a moze bolje da svira.

aman zaman pobogu zaboga!
postoji prokleta pretraga... brrh..

ako nishta drugo, tema iz naftalina - Fenomen zvani Blokaut

i sada sam se poshteno iznervirala...
glupi novi forum i josh gluplja pretraga! ~out~ je prekratka rech da bi se uzela u obzir pri trazhenju, ha ;p

potpuno sam sigurna da je postojala sasvim lepa tema o njima. chini mi se da je autor Ernesto_Che...

jao, jao! nashla sam :mrgreen:
na. block out

Back