Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sinnke:Cure jeste dobile nekad poruku na pp od koje ste svrsile ili bar malo navlazile stolicu?
zelenooka:Pa dobro, Sinnke, dokle?![]()
![]()
A poruke takvog sadržaja su mi, pa sam si rekao, BLJAK.
sinnke:Necu ti otkriti tajnu kako to funkcionise.![]()
Psihologue:ZELENOOKA JE FINA DEVOJKA Prema njoj s poshtovanjem ,vidish Sinnke da ti ukazuje chast
svojim prisustvom svaki put..Za respekt je ..
zelenooka:Šmrc...A ako te lepo zamolim? ;-)
sinnke:E koliko ja nju volim moj Psiho. To je ljubav beskrajna.![]()
sinnke:Cure jeste dobile nekad poruku na pp od koje ste svrsile ili bar malo navlazile stolicu?
zelenooka:E, Sinnke, a tek koliko ja volim tebe...Vidiš ti šta je ljubav...:-D
Psihologue:OOOOOOOOOOOOO No comment Sinnke na pivo sutra...
sinnke:E sad cu se zaljubit, to je sigurno. Nikad mi nijedna nije rekla da me voli. Mislim nije meni ni stalo da me neko voli, ali je lepo cuti po nekad, pogotovo od osobe od koje bi to hteo cuti. :smile:
zelenooka:Sinnke, ja ne da te volim, nego te obožavam, samo da znaš.;-)
Psihologue:Naravno kad vas spaja ITALO DISCO I DZINGIS KHAN...Sinnke obozava pesmu SAMURAI
sinnke:Slusali bi italo i zajebavali lavove u africi. Spustimo se malo nize i klepimo ga po usima i brzo gore. :smile:
Psihologue:Volish ga zbog lavova ili balona ili shto bi te odveo na safari...Ili zbog itala..
Ma, bas bljak............:-xzelenooka:Volim ga zato što me uvek slatko nasmeje.:-D