“ Blizu je veliki Dan JEHOVIN " Sofonija 1:14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aman, zeno, PO KOJEM PRINCIPU? :rtfm:
I sa kakvom preciznoscu?...
Hoce li biti kolateralne?...
Znas li ti ista iz tog tvog ucenja?...

Po Bozjem principu :)))

a Bozji princip imas u Bibliji kao i kriterijume....

"Pravednici ce naslediti zemlju i doveka ce na njoj ostati " Psalam 37:29

takodje imas i spiskove toga ko ce biti unisten ... u Otkrivenju 21:3

i 1.Korincanima 6:9,10

Poslednja izmena:
Po Bozjem principu :)))
a Bozji princip imas u Bibliji kao i kriterijume....
"Pravednici ce naslediti zemlju i doveka ce u njoj ostati " Psalam 37:29
takodje imas i spiskove toga ko ce biti unisten ... u Otkrivenju 21:3
i 1.Korincanima 6:9,10

Objasni ti to meni svojim recima, a ne citatima iz knjige koju svako tumaci onako kako to njemu odgovara.
Jer, ako pitam hriscane, reci ce mi da nece ni biti armagedona. Barem ne u zakazanom terminu.
Zato i pitam nekog ko je JS, da mi da odgovor sa tog stanovista.
Dakle, SVOJIM RECIMA: KO GA JE UGASIO? I ZASTO CES TI OSTATI, A JA IZGINUTI?

Objasni ti to meni svojim recima, a ne citatima iz knjige koju svako tumaci onako kako to njemu odgovara.
Jer, ako pitam hriscane, reci ce mi da nece ni biti armagedona. Barem ne u zakazanom terminu.
Zato i pitam nekog ko je JS, da mi da odgovor sa tog stanovista.
Dakle, SVOJIM RECIMA: KO GA JE UGASIO? I ZASTO CES TI OSTATI, A JA IZGINUTI?

mojim recima svako bira svoj put ... a posledice su poznate...

која библија, чији превод, од ког писца

данас је све то клизно, свако може да пише и мења и да се позива на написано и промењено

јеховисти су настали пре рецимо 50 - 70 година

значи и њихова библија није много старија

вероватно има негде да се помиње и Ауди, производња челика у сименс мартеновим пећима и први дигитрони

пошто предпостављам да је писана у америци, а ауди је власништво америчких конзорцијума

ala ovde ima svega i svacega:hahaha::rotf::zcepanje:
ma nemate pojma:per:

шта се цепаш, лепо питам

кад и ко је написао, преписао, дописао, променио, доменио, изменио, ревидирао, усагласио, прихватио, па изгубио, па нашо, па заборавио, па се сетио где је поставио, па опет ревидирао, превео, довео у данаши изглед и написао на хрватском?

лепо питам

шта се цепаш, лепо питам

кад и ко је написао, преписао, дописао, променио, доменио, изменио, ревидирао, усагласио, прихватио, па изгубио, па нашо, па заборавио, па се сетио где је поставио, па опет ревидирао, превео, довео у данаши изглед и написао на хрватском?

лепо питам

pa kod njih ti uvek fali neki odgovor na neko pitanje,zato se to ne moze nazvati religija,zato je svaka sekta cisto ispiranje mozga:rtfm:
LJUDI BOG JE LJUBAV I SLOBODA ne panicite,volite i cinite sve iz ljubavi i ne bojte se SUDNJEG DANA. tako malo znamo o teologiji da smo smesni
opusteno,ima nas KO da spasi

ма све је данас економија, разумем, лепе приче + ширење страха као обавезни изговор за скупљање пара

шта ће ти паре кад ће ускоро све да оде у першун

даш нам паре и ми те спасимо, нарочито у друштвима као наше које је запало у дубоку кризу идентита/породице и заборављених моралних вредности

и сад смо класификовани као отпадници и нема нам спаса, јехова има пробавне проблеме од таквих

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back