nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
MALI ZELENI KRUŽE NAD SRBIJOM
(19) Send to friend Print Sreda, 21. Septembar, 2011.| Autor: S. Živković
Neidentifikovani leteći objekti ovog meseca čak četiri puta nadletali Srbiju, a građani snimke letelica postavili na Jutjub
BEOGRAD - Svemirci su među nama!
U poslednjih mesec dana na različitim lokacijama u Srbiji zabeležena su čak četiri pojavljivanja neidentifikovanih objekata nad našim nebom. Stanovnik Šapca 16. septembra kamerom je uspeo da snimi grupu čudnih letelica loptastog oblika kako se ujednačenom brzinom kreću u grupi jedna za drugom. Prema njegovim rečima, događaj se odigrao oko 19.30 časova, a letelice nisu emitovale nikakav zvuk.
- Stigao sam da uključim kameru i snimim makar dve letelice. Prvo sam mislio da su baloni, ali sam shvatio da za tako nešto nema šanse jer oni ne lete na toj visini. Avioni sigurno nisu bili jer su objekti bili okrugli i nisu imali nikakva krila. Zaista nemam predstavu šta bi to moglo biti. Prijatelj koji je stručnjak za leteće objekte kaže da nikad nije video ništa slično. Na snimku nije ni upola realno koliko je bilo uživo - naveo je Žika T. iz Šapca.
Samo nedelju dana ranije, 10. septembra, oko 18 časova u Zemunu je snimljen objekat koji neodoljivo podseća na leteći tanjir iz holivudskih filmova.
„Snimao sam mobilnim telefonom, ali se golim okom mnogo bolje videlo. Ovo viđam već treći dan zaredom, i to uvek u isto vreme. Očito je da se radi o nekoj neidentifikovanoj letelici“, napisao je Zemunac koji je snimak postavio na Jutjub.
Objekti slični onim koji su se pojavili u Šapcu snimljeni su u Novom Sadu pre godinu dana.
"Јавиће се знаци на небу, по томе знајте да је близу крај"