Blizanci / bliznakinje

MrGiovanni

Primećen član
Poruka
637
Kakva su vam iskustva? Da li ste nekada bili u vezi sa osobom koja ima identičnog brata ili sestru?
Da li vam se desilo da pomešate ko je ko, pa nasrnete na pogrešno :zper: :per:

Ja sam imao loše iskustvo. Ustvari i ne tako loše. Bio sam sa jednom ali pošto sam se i drugoj sviđao bio sam i sa njom. Ali to sam tek na kraju saznao z:cry: Šta ću, nisam mogao da razlikujem z:D

Samo poznanstva i prijateljstva... Ume da bude smesno kako rade iste stvari - ali ume i da bude manje smesno kad pokusavaju da dokazu da se nesto bitno razlikuju...
Ove sto ja znam su dvojajcani (umem samo sa "halo" sa telefona da prepoznam s kim razgovaram), a za jednojajcane... e tu moz' da bude zabune... valjda z:D

Isla sam u srednju sa dve sestre, identicne, ali opet nisu, tj vec prvi dan smo mogli da razlikujemo koja je koja, iako jako lice. Sad kad ih sretnem u gradu, vise ne mogu da skontam koja je u pitanju...eto sta vreme i daljina urade od ljudi :P Ta jedna se dugo zabavljala s nekim tipom, al kad su tek krenuli da se zabavljaju, on je na bazenu prisao njenoj sestri i krenuo da je zagrli, misleci da je ona, a sestra pocela da vristi :)

Back