blizanac_strelac

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Izmedju ova dva znaka postoji najveca erotska privlacnost. Blizanci vole da preteruju, Strelci da globalizuju, pa se oba znaka nadju u neocekivanom. Tolerantnost i prilagodjavanje su temelji uspeha ove veze. Ako dodje do sukoba izmedju ova dva znaka, uzrok je postenje i dobrota Strelca, koji ne podrzava svrsishodnost i koristoljublje Blizanca."
 
Blizanci u krevetu
Blizanci se trude da svoje ideje plasiraju svuda, pa čak i u ljubavi. Stalno su u potrazi za najboljom varijantom. Na tom planu ostaju večno mladi do same starosti. Oni ne znaju da mrze, ali im ni ljubav nije duboka. Njih ne zanima eros već površan flert i brzo su zadovoljeni. Sve rade na brzinu, pa i "one stvari". Pravu ženu teško mogu da uzbude i zadovolje
Strelac u krevetu
Strelac najviše voli da mašta, planira, putuje, radi, priča, priča, priča… Rano proba "zabranjeno voće". Ume da uživa u seksu, kao uostalom u svim područjima života, jer je to najerotskiji znak Zodijaka. Prvu ljubav poredi sa drugom, petu sa desetom. Traganje traje celog života.
BLIZANAC-STRELAC Nagla fizička privlačnost praćena je potpunim predavanjem. Možda je sam akt prebrz, ali to u ovoj kombinaciji nije važno. Ali, ljubav isto tako naglo i nestaje. Pošto oboje imaju božanski dar govora, ne dozvoljavaju onom drugom da dođe do reči. To mora da učini advokat na sudu.
 
RAK-VAGA Njihova veza je problematična i u njoj oboje pate. Rak je usamljenik, a Vaga voli društvo. Privikavanje je teško. Erotski odnosi nisu uredni. Tempo zagrevanja im je različit. Ako niste spremni ne ulazite u ovu kombinaciju!
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top